Lolle 0 Napisano Jun 28, 2014 U prolazu, 24 postova Motocikl: Aprilia sr 50 factory Prijavi odgovor kao problematičan Ovako.. Sinoc sam hteo malo da se provozam na mom ljubimcu.. Stavio sam nas dvoje na njega i sve je bilo okej,vuce lepo,sve se normalno cuje kao i inace,medjutim prelazim preko lezeceg policajca i odjednom se culo kako je nesto puklo,stao nista po mraku nisam video i nastavio.. Jutros reko aj da vidim sta je bilo,zavirim ispod njega kad ono,pukao sraf sa glave motora gde se spajaju motor i auspuh.Skinem auspuh vidim sta se desilo,vratim ga i stegnem sve,mislio sam da ce mozda moci sa jednim,ali kad sam ga ukljucio radi kao da nema auspuh,buka ubi Boze.. Sad mene zanima kako da izvadim fabricki i stavim novi sraf koji ce ici sa glave motora i biti pricvrscen za glavu tako da na njega mogu auspuh da spojim? Nadam se da ste me razumeli,ako vam znati nesto radi se o aprilii sr 50 factory 2007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jun 28, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti neko na taj zalomljeni (ako viri) navari drugi sraf, tako da mozes kljucem da ga izvijes, ili neka ti razbusi tu rupu kroz zalomljeni sraf, pa ureznicom da ti ureze novi navoj. Nemoj sam da petljas ako nemas iskustva sa tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Septembar 29, 2014 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Ako već nisi, samo zameni taj šraf, koji se zove brezon... http://www.easyparts.nl/showdrawing/7356/84680/sil/0-968-1-m412-m167-m459-m11853-m7356-s14846-d84680/Cylinder_with_piston.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Septembar 29, 2014 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan "Smrt" klešta i pažljivo odvijaj stari, a onda zavij novi brezon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Septembar 30, 2014 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako je brezon u ravni sa glavom, imas u gvozdjarama ili prodavnicama ovaj alat sa slike, levi je navoj tako da kada ga zavijas on ce odvijati odlomljeni deo... Po sredini brezona zabusis rupu prvo, pazljivo, da ne bezi u stranu i tako osteti navoj... Ukoliko strci, lupni ga po glavi cekicem par puta da se "odlepi" od aluminijuma pa dremelom ili brusilicom sa 1mm plocom napravi rez za neki jak srafciger... Tako bih ja radio... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...