pajaptt 1 Napisano Jun 26, 2014 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko dobrog majstora(Zemun i okolina)...trebao bih da zamenim kvacilo -kais -paknovi-uopste da ga ispregleda...ponesto znam,ali nemam vise ni volje a ni alata da uradim...nego da odvezem i da ga majstor detaljno i posteno ispregleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 26, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ima dobar majstor reko bih po ovoj temi ,tu negde u tvojoj blizini http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/103203-problem-sa-majstorom-kako-resiti-ovaj-problem/page__p__1647771__fromsearch__1#entry1647771 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Jun 26, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Naš član Satelis...nije Zemin, al je proveren njegov rad http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/88574-peugeot-satelis/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajaptt 1 Napisano Jun 26, 2014 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima dobar majstor reko bih po ovoj temi ,tu negde u tvojoj blizini http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/103203-problem-sa-majstorom-kako-resiti-ovaj-problem/page__p__1647771__fromsearch__1#entry1647771 sta je ovo-neka sala il.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajaptt 1 Napisano Jun 26, 2014 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Satelis je ok-al ne znam radi li kineze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 26, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ima dobar majstor reko bih po ovoj temi ,tu negde u tvojoj blizini http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/103203-problem-sa-majstorom-kako-resiti-ovaj-problem/page__p__1647771__fromsearch__1#entry1647771 sta je ovo-neka sala il.... putokaz,cisto da procitas temu,da ne zalutas na pogresno mesto dok trazis majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velko 13 Napisano Jun 26, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Marko u V.M Lugu. Malo ti je daleko ali je odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajaptt 1 Napisano Jun 26, 2014 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi....samo ukratko....skinuo sam deklu....da li kais sme da bude labav toliko da ga spojim sa dva prsta (nije nigde ostecen i po fabrickoj je meri)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Jun 26, 2014 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan To je isti agregat kao sto nosi V-Clic ili Kisbee 50cc 4T, inace se ne moze spojiti kais prstima u fabr. dimenzijama. Trebalo bi da je ova dim. kaisa 669 18 30 picture share Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajaptt 1 Napisano Jun 26, 2014 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan agregat je cuveni Hondin 139 QMB....a kais je 729x17.7x30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Jun 27, 2014 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Moze li koja slika agregata ako nije problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajaptt 1 Napisano Jun 28, 2014 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Jun 29, 2014 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan image free hosting picture share screen capture software Da li je to to... kina ili japan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajaptt 1 Napisano Jun 29, 2014 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan pravo da ti kazem-lici......ovo moje je kineska kopija japanskog agregata i mislim da vecina 4T kineza koristi taj agregat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Jun 30, 2014 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pravo ili krivo ispod guzzce imas kineza... no nebitno, ima jos 2 modela agregata koja su u sustini ista..... no nebitno ni to, ono sto je bitno je redovno odrzavanje i nema da brigas. Jest da je kinez ali ako ga redovno mazis-pazis zna biti dobar motoric. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajaptt 1 Napisano Jul 1, 2014 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...ma znam ja da je kinez-agregat je hondin GY-6.....Vozim ga vec 4 godine,presao sam 12.000 km i redovno ga odrzavam koliko mogu-i sem cestog pucanja kaisa nisam imao problema....Zbog kaisa bih i zamenio komplet kvacilo...ali nemam ni uslova a ni alat...pa trazim majstora koji bi ga ispregledao,da li menjati komplet kvacilo ili samo opruge...jer nije normalno da menjam kais svake sezone.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...