Lolle 0 Napisano Jun 25, 2014 U prolazu, 24 postova Motocikl: Aprilia sr 50 factory Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam kupio apriliu sr 50 factory,solidan motorcic,ide lepo,udoban,prelep pre svega,sve je super.. Vozim ga nekih nedelju dve dana zadovoljan sam bio,ali sam hteo da odem malo dalje,uradim neki tuning.Po forumima nema toliko informacija sta raditi sa njima zbog elektronskog karb ili ti direktnog ubrizgavanja,pa ako ima neko iskustva ili je vlasnik ovog motora,neki savet kako postici vecu krajnju tj jaci motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 25, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Nije da ne moze tuning . Najlakse je staviti rolnice druge, teze= max brzina veca, lakse=brzi start. kvacilo=brzi start. Drugi auspuh i stelovanje ubrizgavanja= malo veca snaga. ( isto i filter vazduha ali isto ti se svodi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lolle 0 Napisano Jun 25, 2014 U prolazu, 24 postova Motocikl: Aprilia sr 50 factory Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam na nekom forumu da je moguc neki vid cipovanja kao kod automobila,jer on ima komp mali u sebi,tacna informacija ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Jul 2, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan moguc je tuning i te kako, ali to kosta a i moras da se razumes u to. ima komp naravno kao i svako direktno ubrizgavanje.... Moj ti je savet da proveris da li ima neke blokade pre svega.... pa onda da pricamo o tuningu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Jul 6, 2014 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Kit na 70ccm za taj pure-jet je oko 350e, Malosijev...sve je u kompletu, čak i ECU (kompjuter)...a o čipovanju ili adaptaciji ECU-a, još nisam čuo da neko uspešno radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...