muljaz 2434 Napisano Jun 24, 2014 Skuteras, 3769 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam presao na Win Mobile pa me zanima da li neko ima iskustva sa nekom navigacijom osim one HERE koju daje Nokia? Sta je moguce instalirati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24525 Napisano Jun 25, 2014 Integrisan, 10220 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan http://www.wpcentral.com/stay-course-these-windows-phone-navigation-apps Mada, HERE+ zavrsava posao... Zavlacio se po Ozrenu u neke puteljke, trazih "pecina" restoran... Posle nekog vremena izgubih put pod tockovima a honda i nije za neku enduro voznju... Elem, iGo nije imao pojma gde sam, "Here+" me je bez problema izveo iz bespuca . Skines druze mape koje ces u offline modu koristiti (Srbija oko 125mb) i za svaki slucaj imas spremnu navigaciju ukoliko u tvom slucaju neka primarna zakaze... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6592 Napisano Jun 25, 2014 Enduraš, 6462 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Igo ne postoji za win platformu, tako da sem Here navigacije nista drugo ne moze da se instalira. Mapa je odlicna, ali sam program za navigaciju ima neka ogranicenja koja se meni ne svidjaju. Recimo nema rutiranja tacku po tacku, tj biranja usputnih tacaka gde bi da prodjes, nego upises polazak i destinaciju, koju rutu ti odabere, to ti je. Dalje, barem u mom kraju, nema kucnih brojeva, rutira do nivoa ulice. Postoji odlican navigacioni program Garmin Navigon koji ima sve sto fali Here Drive, ali je skup, a ne postoji "narodna" verzija jos uvek. Ove besplatne sa app store-a sam probao sve, ili ne rade u offline modu ili koriste Here mape sa svim ogranicenjima koje ima Here Drive. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24525 Napisano Jun 25, 2014 Integrisan, 10220 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zbog Igo-a i kupih neki zte koji ne skidam sa motora, tu je kao brzinomer i navigacija... Jeftinije resenje ne postoji... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2434 Napisano Jun 25, 2014 Skuteras, 3769 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ranije sam vidjao neki Sony(Ericsson), ne znam tacno sta je, koji je bio WM i na njemu je radio Garmin Mobile XT. Jedino sto je to bila verzija mozda 6.0 ili tako nesto. Meni sad 8.1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 25, 2014 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ima valjda Garmin I za 8.1 ali se $$.. Cackam Here+ od kad sam uzeo telefon I mogu ti reci da je sve bolji I bolji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...