Jump to content

Moto Zajednica

Navigacija za Win Mobile

Recommended Posts

• Skuteras, 3769 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Skoro sam presao na Win Mobile pa me zanima da li neko ima iskustva sa nekom navigacijom osim one HERE koju daje Nokia? Sta je moguce instalirati

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 10220 postova
  • Motocikl: ---Honda---

http://www.wpcentral.com/stay-course-these-windows-phone-navigation-apps

Mada, HERE+ zavrsava posao... Zavlacio se po Ozrenu u neke puteljke, trazih "pecina" restoran... Posle nekog vremena izgubih put pod tockovima a honda i nije za neku enduro voznju...

Elem, iGo nije imao pojma gde sam, "Here+" me je bez problema izveo iz bespuca :D. Skines druze mape koje ces u offline modu koristiti (Srbija oko 125mb) i za svaki slucaj imas spremnu navigaciju ukoliko u tvom slucaju neka primarna zakaze...

Pozdrav Nenad.

• Enduraš, 6462 postova
  • Motocikl: CRF300L

Igo ne postoji za win platformu, tako da sem Here navigacije nista drugo ne moze da se instalira. Mapa je odlicna, ali sam program za navigaciju ima neka ogranicenja koja se meni ne svidjaju. Recimo nema rutiranja tacku po tacku, tj biranja usputnih tacaka gde bi da prodjes, nego upises polazak i destinaciju, koju rutu ti odabere, to ti je. Dalje, barem u mom kraju, nema kucnih brojeva, rutira do nivoa ulice.

Postoji odlican navigacioni program Garmin Navigon koji ima sve sto fali Here Drive, ali je skup, a ne postoji "narodna" verzija jos uvek. Ove besplatne sa app store-a sam probao sve, ili ne rade u offline modu ili koriste Here mape sa svim ogranicenjima koje ima Here Drive.

• Integrisan, 10220 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Zbog Igo-a i kupih neki zte koji ne skidam sa motora, tu je kao brzinomer i navigacija... Jeftinije resenje ne postoji...

Pozdrav Nenad.

post-4737-0-48551300-1403682567_thumb.jpg

• Skuteras, 3769 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Ranije sam vidjao neki Sony(Ericsson), ne znam tacno sta je, koji je bio WM i na njemu je radio Garmin Mobile XT. Jedino sto je to bila verzija mozda 6.0 ili tako nesto. Meni sad 8.1

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Ima valjda Garmin I za 8.1 ali se $$.. Cackam Here+ od kad sam uzeo telefon I mogu ti reci da je sve bolji I bolji..

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja