Zarebrat 0 Napisano Jun 24, 2014 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan zanima me kako da znam koji auspuh odgovara na moj motor i sta da gledam pri izboru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Jun 24, 2014 Ne silazi, 7344 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi mi znali kad ti ne znas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarebrat 0 Napisano Jun 24, 2014 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan a mislim ne znam sta odredjuje na koji moze?pitam po oglasima oni kazu za 600 i vise,a meni treba za 300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jun 24, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan drug, ajde napishi prvo shta vozish pa i da probamo da ti kazhemo dal mozhe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarebrat 0 Napisano Jun 24, 2014 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan hocu ninja 300 da uzmem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...