sale-kum 351 Napisano Novembar 7, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam, nažalost, od danas opet na putu, tako da vam samo mogu poželeti lep provod i uspešnu organizaciju pauza :zdravo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 7, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Već nas je četvoro Što znači idemo! Skup na Steku Nedelja 09/11/14. u 08:30. U zavisnosti od raspoloženja grupe videćemo dali AP ili Avalskim do Sopota pa Aranjđelovac i PAUZA. Nastavljamo do Belanovice, Ljig, Mionica do Divčibara i PAUZA opuštanje i dopuna energije u smislu Od Divčibara se vraćamo na Mionicu i pravac Obrenovac gde prelazimo Savu i ulazimo u Srem, ako nam prolazno vreme bude zadovoljavjuće znase, PAUZA u Marini kod Boljevaca. Iz sela Surčina ulazimo u NBG Bežanija i kako deo grada kaže sviramo kraj i Bežanija kućama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 7, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam, nažalost, od danas opet na putu, tako da vam samo mogu poželeti lep provod i uspešnu organizaciju pauza :zdravo: Sale ti već mesecima vešto izbegavaš da prezentuješ dugo iščekivanog TDMa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 7, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Spisak čisto reda radi: 1 RzBrzotrz & Sanja 2 drilling & možda Nina 3 MIĆALEXIĆ 4 Best 5 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rz Brzotrz 34 Napisano Novembar 7, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sve ima smisla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10522 Napisano Novembar 8, 2014 Drug član, 512 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Ovome pod br. 5, sto mu je Nick kao da ga je Milenko doveo iz Afrike, ne radi komp pa rece da ga dodam na spisak. 1 RzBrzotrz & Sanj 2 drilling & možda Nina 3 MIĆALEXIĆ 4 Best 5 Ontwykende 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 8, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Danas na Ostrovici sam dobio informaciju dolazi i Teča! 1 RzBrzotrz & Sanja 2 drilling & možda Nina 3 MIĆALEXIĆ 4 Best 5 Ontwykende 6 bobbra & Vesna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rz Brzotrz 34 Napisano Novembar 8, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda smo kompletni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 8, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Niste, niste.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10522 Napisano Novembar 9, 2014 Drug član, 512 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro! Znaci, idemo po redu. Kafa, garaza, SteCo pa https://www.google.r...1d20!2d44.1!3e0 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rz Brzotrz 34 Napisano Novembar 9, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Niste, niste.... Pozuri,pozuri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10522 Napisano Novembar 9, 2014 Drug član, 512 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Niste, niste.... Pozuri,pozuri Stize Laki, za Deda Mrazove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 9, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne stajte mu na muku Lucky Drugare odmaraj još malo pa za sledeću sezonu da budeš u top condittion Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Novembar 9, 2014 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Pauza kod SteCo-a ali na pauzi nikoga... Mora da je pauza pomerena na neko drigo mesto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 9, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Niste, niste.... Sto kaze Lucky, niste kompletni Srecan put i lepo se provedite, zao mi je sto nisam s vama ali em sam na putu em mi je TDM jos na operaciji otvorenog srca.... Kvara nema, to je zakljucak, znamo sta je lupkalo ali nismo nasli uzrok. Izgleda je prethodni vlasnik imao visak, ali ga ostavio u menjacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 9, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Na moju jos vecu zalost, ovaj put na zalost nije zdravlje u pitanju, nego obaveze. Krajnje je vreme da sredim lokal i nadoknadim ova 2 meseca "lenstvovanja". Izvinite drustvo, ali zivim od toga. Bice vremena za voznje. Sutra-preksutra idemo da biramo kacigu za suprugu Na prolece imamo jos jednog clana :jee1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 9, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Današnja vožnja done http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/103272-pauzari/page__pid__1688290__st__20#entry1688290 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Novembar 9, 2014 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na drustvu i naravno neizostavnim pauzama... Za one koji su ovog puta izostali, bice jos lepih dana ove jeseni, tako da cemo se vec organizovati. Jos jednom sve cestitke kolegama iz Arandjelovca na novom motoklubu i da se druzimo jos puno puta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 9, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan podsetnik. Na poslednjoj TDM vožni imali smo organizovan ručak u Aranjđelovcu Pink Panter je danas obeležio osnivanje Moto Kluba ali nemogu da se setim imena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10522 Napisano Novembar 9, 2014 Drug član, 512 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Danasnje PAUZARENJE pocelo, naravno, lepom velikom pauzom. odma na Steku. Pa se nastavilo u Arandjelovcu, zatim u Ljigu, uz malo meze. Onda kefe pauza kod Mice, i blago umorni od pauza stigosmo kucama! Hvala danas prisutnim pauzarima na lepo provedenom danu! Mozda Milenko da promeni nickname u Kralj pauza!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 9, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je što sam propustio poslednju pauzu, dok sam ukapirao da sam promašio skretanje prema Mići ispred mene tabla Obrenovac I štaću pređem savu i kući, do sledećeg pauziranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 21, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi i Drugarice Želim da podsetim sve koji prate ovu temu, sledeći događaj 29/10/14 ŽURKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Novembar 21, 2014 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Uraa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 21, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Juris! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Mart 18, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Subota 28/03 ima li zainteresovanih http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/107984-gula%C5%A1-i-trka-magaraca-subota-28mart-2015/#entry1723388 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...