bajker97 9 Napisano Jun 19, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Interesuju me misljenja onih koji su imali ovaj motor i onih koji su nekad provozali ovaj motor (ili znaju nesto o njemu). Motor mi je zapao za oko, ali mi se cini da niko nece iskreno da kaze kakav je motor. Oni koji nisu imali ovaj motor imaju lose misljenje o njemu, dok oni koji su ga imali ili su ga nekad provozali, imaju dobro misljenje o motoru. Sta vi mislite o ovom motoru? Jel zna neko do koje godine se radio ovaj motor (neki kazu do 1999, a neki kazu do 2002god)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Jun 20, 2014 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Interesuju me misljenja onih koji su imali ovaj motor i onih koji su nekad provozali ovaj motor (ili znaju nesto o njemu). Motor mi je zapao za oko, ali mi se cini da niko nece iskreno da kaze kakav je motor. Oni koji nisu imali ovaj motor imaju lose misljenje o njemu, dok oni koji su ga imali ili su ga nekad provozali, imaju dobro misljenje o motoru. Sta vi mislite o ovom motoru? Jel zna neko do koje godine se radio ovaj motor (neki kazu do 1999, a neki kazu do 2002god)? Ja sam ga imao,ukratko motor je odlican,najbrzi u klasi do 400ccm,zvuk..to ne moze da se opise dok se ne cuje uzivo,mala potrosnja,brz kao metak,koci fenomenalno,kod nas je mana nedostatak delova,ali ko se pomuci malo nacice sve sto mu treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Jun 20, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Koliko Otprilike trosi? Gledao sam neke po oglasima, presli su 70 000km, a ovaj sto sam ja hteo da kupim je presao 35 000. Drug mi kaze da je njegov 2000god, a negde sam procitao da se oni rade do 1999god Znaci ne bih pogresio ako bih ga kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10687 Napisano Jun 20, 2014 Hronični Motociklopata, 7407 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan drugar je 3-4 godine vozio ZXR400 sa nekih 50-60.000km u sebi i nije imao neke vece probleme sa njim, osim par gremlina sa strujom, a najveci problem mu je bio kad mu riknuo neki zubcanik u menjacu , ali smo to nasli u roku nedelju-dve dana, vozio sam ga par puta i u ovoj klasi ZXR je najzesca 400-tka, ima fantasticne kocnice, a potrosnja je bila oko 5,5lit/100km. A kilometraza nemoj da te brine previse, ionako je na 90% motora vracena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Jun 20, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam za taj problem u menjacu, kazu da treba da se zameni jedan mali delic i da se problem vise nikad ne pojavljuje Malo me muci i to sto ljudi u Srbiji ne znaju puno o ovom motoru, pa niko posle nece da ga kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Jun 21, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna jos neko nesto o ovom motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jun 26, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To sto ga hvale oni koji ga imaju, a kude oni koji ga nemaju, je slucaj sa svakim motorom i autom. Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jun 27, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna jos neko nesto o ovom motoru? Sta te zanima...znam ja sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Jun 27, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna jos neko nesto o ovom motoru? Sta te zanima...znam ja sve Sve Jel se javljaju jos neki problemi kod ovog motora? Jel znas do koje se godine radio ovaj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Jun 28, 2014 Bad Boy, 170 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je zadnja serija izasla 2003god,ali nisam siguran 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Jun 29, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Neko kaze da je zadnja serija izasla 1999, jedni kazu 2000, a cuo sam i da je 2003. A nigde to ne mogu da proverim, gledao sam i na internetu i nasao model iz 1999, mladji nisam nasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 29, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ima 2000god evo primer koji sam nasao na brzaka http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/kawasaki-zxr400-dortmund/192928849.html?lang=de&pageNumber=3&__lp=4&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=13100&makeModelVariant1.modelDescription=zxr+400&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&negativeFeatures=EXPORT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Jun 29, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam jedan na oglasu i pitao vlasnika kakav je motor i on mi kaze da je extra i da ce on da kupi isto zx4r samo 2006 god. To je verovatno lagao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Jun 30, 2014 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...