bgdteam 0 Napisano Februar 10, 2008 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav znali neko gde ima da se pazare tegovi za rucice za skuter mi treba i kolika bi okvirna cena bila Srdacan pozdrav BGDTEAM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 10, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Meni strugar jeftino odradio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgdteam 0 Napisano Februar 10, 2008 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde koji koliko para je trazio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 10, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan U SM, mislim da je bilo oko 600di. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 10, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki strugar moze da ti to odradi za male pare, a i imas u Luisu, ne znam cenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Februar 10, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucio iz LOUIS-a za 19e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgdteam 0 Napisano Februar 11, 2008 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima nasao sam nekog metalo-strugara odneo mu jedan tegic koji mi je ostao posto mi je drugi otpao i napravice mi isti kao ovaj jos ce malo produziti da bude lepse materijal je neki dur aluminijum i ispolirace sve i trazi za ruke 500 din nadam se da ce lepo da ispadne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 11, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Samo kasnije ih prelakiraj, imace lepsi sjaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Februar 15, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Evo stigose mi rucice, super su i vrede 19 evra kolika im je cena u Louisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Februar 21, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima nasao sam nekog metalo-strugara odneo mu jedan tegic koji mi je ostao posto mi je drugi otpao i napravice mi isti kao ovaj jos ce malo produziti da bude lepse materijal je neki dur aluminijum i ispolirace sve i trazi za ruke 500 din nadam se da ce lepo da ispadne Dur aluminijum je extra lep materijal ali nije za izradu tegova, teg mora biti od legiranog celika da bi sluzio svojoj svrsi tj. ublazivanju vibracija na kormanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Februar 27, 2008 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima nasao sam nekog metalo-strugara odneo mu jedan tegic koji mi je ostao posto mi je drugi otpao i napravice mi isti kao ovaj jos ce malo produziti da bude lepse materijal je neki dur aluminijum i ispolirace sve i trazi za ruke 500 din nadam se da ce lepo da ispadne Dur aluminijum je extra lep materijal ali nije za izradu tegova, teg mora biti od legiranog celika da bi sluzio svojoj svrsi tj. ublazivanju vibracija na kormanu. u potpunosti se slazem pravi tegici imaju i do 300 grama tezinu da bi imali svrhu, postoje naravno i tegici koji sluze za ukras.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Februar 27, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Na predhodnom motoru sam to odradio kod strugara od inoxa. To je bilo i miris i ukus ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...