kobra 152 Napisano Januar 8, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Recenica na kraju je najjaca... :D ahm ... opet ta propaganda ;D ;D ;D bože zdravlja biće nas... Nemo se ljutis, malo treniram, da budem spreman kad uzmem TA ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 8, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo.......HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 8, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nemo se ljutis, malo treniram, da budem spreman kad uzmem TA ! Ma ne ljutim se... mi još nismo počeli da te vrbujemo za mračnu stranu ;D ;D ;D ti samo misliš da ćeš uzeti TA ;D Good, I can feel your anger. I am defenseless. Take your weapon. Strike me down with all of your hatred and your journey towards the dark side will be complete! Ili ti Come to the dark side. We have cookies... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Januar 8, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Kad ce majice? Meni treba jedna: Navijam za ST ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 8, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Majice su super ideja... ajde taman cu da vidim da izmaltretiram neke prijateljice/dizajnerke da napravimo neke ideje... pa ako budemo imali koncenzus oko njih da ih i napravimo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Januar 8, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Majice su super ideja... ajde taman cu da vidim da izmaltretiram neke prijateljice/dizajnerke da napravimo neke ideje... pa ako budemo imali koncenzus oko njih da ih i napravimo ;D Mogu ja da platim za suparnicku sektu ali da biram dizajn za njih ;D . Ako ne mogu onda Popsy ti odaberi ali onako nepristrasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 8, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da se mi zapljunemo na crne majice... a oni nek gledaju kakve ce ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Januar 8, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kakve motore vozite i treba vam crnina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Majice su super ideja... ajde taman cu da vidim da izmaltretiram neke prijateljice/dizajnerke da napravimo neke ideje... pa ako budemo imali koncenzus oko njih da ih i napravimo ;D Mogu ja da platim za suparnicku sektu ali da biram dizajn za njih ;D . Ako ne mogu onda Popsy ti odaberi ali onako nepristrasno nemoj svega ti, pa vidi kakav si motor sebi izabrao, ako treba pozajmicemo ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za intermeco!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ccc "intermeco" sta sve nece da smisle ovi afrikanci... to je strasno.. Pravi naziv za taj skup je: Sabor gvojzeta i ostalih nepokretnih stvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan evo mali predlog ko je ZA navedene modele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan neces se ti leba najest od crtanja......sto te nema na MSN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Gile svak cast za dizajn, al ne bih da mi teneras pravi majicu za africu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan pa dajte ideje da realizujemo te dreseve pre okrsaja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 9, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan @ Popsy- SILA je jaka u meni, nikad necu preci na tamnu stranu!!!!!!! AT Force Forewer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ne budi bas siguran u to http://img339.imageshack.us/img339/8020/013j.gif Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan The Dark Side is in your komsiluk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Januar 9, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi narucio jednu ST majicu. Da sirim pozitivnu energiju po zemlji ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Januar 9, 2010 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan @ Popsy- SILA je jaka u meni, nikad necu preci na tamnu stranu!!!!!!! AT Force Forewer auuu Kobra u lazi su kratke noge!!!! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=46776.0 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 9, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam samo da vidim slike, trenutak slabosti, nista drugo!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Januar 9, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sta vam je ljudi, protiv koga da pravimo majice, vec dva okupljanja samo se jedna ST pojavi. Redovniji je KTM od ST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Januar 9, 2010 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad, mene ne brinu majce uopste... uvecao se broj Tenerasa u poslednjih par meseci pa me vise brine hoce li nam biti dovoljan jedan kolac ili da mastimo dva!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Sta vam je ljudi, protiv koga da pravimo majice, vec dva okupljanja samo se jedna ST pojavi. Redovniji je KTM od ST krenulo ih je vise, ali su se usput pokvarile ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 9, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas su pale male pripreme ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...