Rolle2010 480 Napisano Februar 19, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Role, a ti kao ne znaš gde je najbolja klopa u Pirot? Sto je najcrnje stvarno ne znam. U Pirotu sam bio samo par puta u prolazu ka Bugarskoj i Staroj Planini i to pre 10 godina. Ako sam dobro razumeo Popsija kacamak imamo samo u Rekordu a ostatak kolaca u Pelivanu? Moze i neka informacija o dobrom kiosku sa rostiljom posto necemo imati vremena da sedimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 19, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma šalim se na Balkanski špiun način. Ideš mečki na rupu, pa još bi i da klopaš. Piroćanci, koliko afrika ima tamo u Vas i da li ima interesovanja da udomite još jednu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azikic 15 Napisano Februar 19, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Afrike su uvek spremne, komada vise :-) Rolle, za klaker imas sodaru PrincM blizu autobuske stanice, a ima i u selu Krupac, to ces vec malo teze sam da nadjes. Ako dolazis posle 14h, javi se pa mozemo i da se vidimo :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 19, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ma šalim se na Balkanski špiun način. Ideš mečki na rupu, pa još bi i da klopaš. Totalno sam to smetnuo sa uma. Znaci u najavi dobijam rostilj od ludih krava. Afrike su uvek spremne, komada vise :-)Rolle, za klaker imas sodaru PrincM blizu autobuske stanice, a ima i u selu Krupac, to ces vec malo teze sam da nadjes. Ako dolazis posle 14h, javi se pa mozemo i da se vidimo :-) Hvala puno za informaciju. Nemam predstavu kad dolazim jer niti znam kad krecemo iz BGa ni koliko dugo ostajemo u Nisu. U principu trebalo bi da uradimo neka merenja u Telekomu u Nisu i Pirotu i da se bez zadrzavanja vratimo za BG, zato i pitam za varijante klope "sa nogu". Ako bude vremena javljam se obavezno, pusti mi samo mob na pm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 19, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Fruitcake i ja smo sutra u inspekciji kafana i slastika u Pirotu......javicemo rezultat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 19, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kupuješ afriku 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Februar 19, 2015 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Fruitcake i ja smo sutra u inspekciji kafana i slastika u Pirotu......javicemo rezultat :lol: Vlado prijatelju , pa tebi treba viza za Pirot ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 19, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Zoki...... neces verovati, al u Pirot da ulazim iz pravca Bugarske...inkognito Ubacuju me neki clanovi otpora...jedan vozi STeneru, a drugi XT-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 22, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Testiranje Afrike sa motorom iz njene kategorije :lol: 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 22, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako je kategorija "motori koji rade" onda nije ni čudo što niko Šteneru ne pominje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2839 Napisano Februar 22, 2015 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ni Africu mi ST ali Africa je bolja, tj. neunistiva. Evo moj drug radi limariju na Africi , felna mu protrulila , ali agregat jos prede. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 22, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Africa ti dođe ko vectra, samo što su pragovi trajniji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Februar 22, 2015 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan neunistiva, gurnes je sa desetog sprata, sidjes liftom, sednes, upalis, teras. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 22, 2015 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Tenerasi, sta je ovo? Isti scenario kao prosle godine ili? Ajde bre prijavljujte se .. Ili da stvarno zakljucavamo temu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 23, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ha, ha, ha ..... e afrosimpatizeri, stvarno znate da nasmejete coveka....svaka cast, imate odlican smisao za humor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 23, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tenerasi, sta je ovo? Isti scenario kao prosle godine ili? Ajde bre prijavljujte se .. Ili da stvarno zakljucavamo temu? Čemu frka, čemu stres :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 23, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ajmo molitva da se ne pokvari do trke Treba Komatoviću reći da u slučaju STeneraša treba omogućiti potpuni povrat novca u slučaju kvara. Tj bolje da uplaćuju učešće na startu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 23, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ajmo molitva da se ne pokvari do trke Treba Komatoviću reći da u slučaju STeneraša treba omogućiti potpuni povrat novca u slučaju kvara. Tj bolje da uplaćuju učešće na startu! Ništa se ne sekiraj, za neke afrikance mi je i jedan cilindar više nego dovoljno a za neke mi ni tri ne bi pomogla :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 24, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan ajmo molitva da se ne pokvari do trke Treba Komatoviću reći da u slučaju STeneraša treba omogućiti potpuni povrat novca u slučaju kvara. Tj bolje da uplaćuju učešće na startu! Ništa se ne sekiraj, za neke afrikance mi je i jedan cilindar više nego dovoljno a za neke mi ni tri ne bi pomogla :lol: Objektivan, samokritican i nadasve iskren, SuperTeneras ........ znas kada bi nesto ovako realno cuo od vlasnika AT-a....? Ja jos uvek nisam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 24, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan ajmo molitva da se ne pokvari do trke Treba Komatoviću reći da u slučaju STeneraša treba omogućiti potpuni povrat novca u slučaju kvara. Tj bolje da uplaćuju učešće na startu! Ništa se ne sekiraj, za neke afrikance mi je i jedan cilindar više nego dovoljno a za neke mi ni tri ne bi pomogla :lol: njesra...duplirao mi post :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 24, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan ajmo molitva da se ne pokvari do trke Treba Komatoviću reći da u slučaju STeneraša treba omogućiti potpuni povrat novca u slučaju kvara. Tj bolje da uplaćuju učešće na startu! Ništa se ne sekiraj, za neke afrikance mi je i jedan cilindar više nego dovoljno a za neke mi ni tri ne bi pomogla :lol: Pod uslovom da ne promase stazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 24, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre tišina tamo u magarećoj klupi. Šteneraši bruke jedne, raskokodakali se zimus po temi, a gle sad 5:1. Jel to fale malo delovi da se skrpite ili šta? Definitivno je tema za zaključavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Februar 24, 2015 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je 6:1 Znachi stenerashi, ovog Popseta da uramite svi i da okachite na zid iznad tih klavijatura, da nije njega ne bi imao ko da vas opravda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Februar 24, 2015 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Kvarisina konkurencija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Februar 25, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Pod uslovom da ne promase stazu. nisu je promasili vec je bilo nesto drugo u pitanju, al' 'ajd' sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...