raca 11 Napisano Novembar 4, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Au Kepo ojadiste ove teneriste ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Brate Raco, odavno mi ih je zao al sta da se radi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 4, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pazi cak i da su istina te price o africi, tenera ima dušu ;D ;D ;D i zato je volimo i zato je najbolja :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Vidis samo prednji tocak, afrika je sve to blato odvozala na zadnjem Aco pogresio si temu. Evo prebaci post ovde: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=2546.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 4, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahaha ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jos jedan dobar vic http://www.youtube.com/watch?v=ZyYzhuUXTU8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto joj je dusa u nosu, u odnosu na Africu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan -Tata,tata hocu da saznam nesto vise o africi twin? -Pa sine otvori temu na bjb forumu. -Otvorio sam temu ali niko nece nista da napise. -Kako si nazvao temu sine? -Nazvao sam je tako i tako.... -E pa sine grdno si pogresio. Promeni naziv teme u ''Super tenera'' pa ce afrikanci da ti napisu sve o njihovim afrikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ovaj program za prevodjenje je vrh!!!!! svaka druga recenica nema smisla ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ovo je jedan od retkih, a da nije honda, koji bi rado psedovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan -Tata,tata hocu da saznam nesto vise o africi twin? -Pa sine otvori temu na bjb forumu. -Otvorio sam temu ali niko nece nista da napise. -Kako si nazvao temu sine? -Nazvao sam je tako i tako.... -E pa sine grdno si pogresio. Promeni naziv teme u ''Super tenera'' pa ce afrikanci da ti napisu sve o njihovim afrikama Hahahahahahaha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Na teneri se vidi blato a afrika koja stoji pored kao iz perionice da je izasla. To valjda govori ko je gde vozio To je brate Kepina manekenska Afrika, sluzi mu da se kur.. kad su lokalni vasari. Za nesto drugo i nije sposobna. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kad Kepa kupi motor za kurcenje zvacu te na pragnje! Do tada drago mi je da se toliko odusevljavas Africom koja ti izgleda kao motor sa kojim bi se kurcio. ;D I jos jedna stvar, koju sam skoro prelomio. Jedno je sigurno da se ovo sokocalo od dvadeset leta nikada nece prodati da bi se kupio drugi motor, vec moze samo da dobije u garazi joj jednog drugara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad Kepa kupi motor za kurcenje zvacu te na pragnje! Do tada drago mi je da se toliko odusevljavas Africom koja ti izgleda kao motor sa kojim bi se kurcio. ;D I jos jedna stvar, koju sam skoro prelomio. Jedno je sigurno da se ovo sokocalo od dvadeset leta nikada nece prodati da bi se kupio drugi motor, vec moze samo da dobije u garazi joj jednog drugara. I moj deda je imao par paradnih konja da se kur.. po vasarima a kad su trebali da zaoru njivu, e onda prc ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma niiiiiiiiije problem! Davno bi vas ostavili na miru, nego nismo znao da vas toliko boli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da si se ugledao na dedu, bolje bi ti bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Novembar 5, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno da ST hvale najvise oni koji su se iste otarasili. Secam se tvog odusevljenja, ponosa i sjaja u ocima kad si zamenio ST za BMW ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno da ST hvale najvise oni koji su se iste otarasili. Secam se tvog odusevljenja, ponosa i sjaja u ocima kad si zamenio ST za BMW ;D Aco, ja sam mator covek za ST a ono sto ona moze da pruzi ja ne mogu da iskoristim. Zato sam i uzeo bendzu, laganica, polako, penzionerski do 100-tke. Pre neki dan kada je Popsy doterao njegovu, zamalo se nisam zaplakao, oci pune suza a u grlu knedla. Da si se ugledao na dedu, bolje bi ti bilo. I sta je onda uradio, kupio Super Teneru tj Stajerce koji mogu da zapnu i oru po ceo bogovetni dan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 5, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan kada je Popsy doterao njegovu, zamalo se nisam zaplakao, oci pune suza a u grlu knedla. Daj Neske, ne preteruj, ima i gorih stvari u zivotu od kupovine ST... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan kada je Popsy doterao njegovu, zamalo se nisam zaplakao, oci pune suza a u grlu knedla. Daj Neske, ne preteruj, ima i gorih stvari u zivotu od kupovine ST... Ima Lalajko naravno da ima. To je onaj GS sto si nameracio ;D ;D ;D Sta se ti cepas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast i jednom i drugom taboru, zaj...vate se maksimalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 5, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ih... da vis prosle zime... to mi je bila redovna tema, pa ko velim da se prikljucim ove zime ;D ;D ;D join the dark side ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nego ljudi, imate li ideju kako najbezbolnije docekati taj April? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...