Aćimo 1144 Napisano Decembar 4, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi student-a što se povampirio Elem, rezultat od večeras AT vs ST 1:0 Izem ti motor koji posle metar dana u garaži ne mere da upali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Decembar 4, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan 1. Tamo gde je Vlajko ostavio motor ne moze peske da se dodje,dvesta metara pre nego sto cemo doci do motora lik koji tera koze nam kaze da tamo ni koze ne mogu da prodju! 2. Kunete se u te At i njihov grad Pirot,a na polovnimautomobilima vec dve na oglasu bas odatle?!?!! 3. Jager je jedini imao dvotaktnu afriku! 4. Partizan sampion! I tako... druze mislim da ozbiljno gresis u tacki 2 pirotu fali makar jos 2 africe a ne prodaju se ovde se cak i buduci vozaci obucavaju na afrikama a sto se tice jagerove africe prasi svakodnevno za sve parekad sidjes sa ATa kad se svuces sa ST POZDRAV Naravno da se radujes kad sidjes sa AT jer ti je muka da ides tako sporo i bezidejno,da je malo sporije vratio bi se kroz vreme. A kad sidjes sa ST lupas glavom sto dan ne traje duze,sto ranije nisi kupio... P. S. Proveri oglase P. P. S. Kakav si autogol dao,cekaj samo Popsi da vidi... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Decembar 4, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Vidi student-a što se povampirio Elem, rezultat od večeras AT vs ST 1:0 Izem ti motor koji posle metar dana u garaži ne mere da upali. Navikao si na motore bez duse,st ima dusu,mora sa ljubavlju da se pridje,ipak mnogo daje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 4, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ova je svoju ispustila odavno, kao i svaka druga u nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 4, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan kad sidjes sa ATa kad se svuces sa ST POZDRAV Au druze nek si im rekao. Obicno ljudi ne zele da sidju sa motora jer im je lepo dok se voze a vama je izgleda u tom slucaju opste narodno veselje. Edit: prestize me Student Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Decembar 4, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ja autogol! A tu si ti birao samo da bi se nasladjivao tudjom mukom! Ne bi me zacudilo da si skinuo kapu sa svecice da ne moze da upali,cisto da imas BILO STA da kazes protiv ST! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 4, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro veče cicko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 4, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha... pa naravno da se obucavaju na africi... kad nauce da voze onda moze nesto jace :-) :-) :-) ... prebrojacemo se na tradicionalnom zatvaranju sezone na glinari :-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 4, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tu što sam birao, ti je još ne prežali. U fedbal se ne razumem, al dobro razumem face. "Teneraška je tuga pregolema, ide sezona a tube nema." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 4, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ova sezona nam je bila nekako siromasna voznjama... moracemo to da popravimo... kolko na prolece cemo morati do Pirota da vidimo sta ima tamo i kake su planine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 4, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ova sezona nam je bila nekako siromasna voznjama... Bila vam je PREBOGATA sezona, s obzirom koje lešine vozite. Kuća - Ušće - kuća vam je vožnja za koju se pripremate ko da idete bre na Mars... Mislim, šta reći? :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 4, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moš se brojimo kolko oš, al fakat je jedno, a to je par stvari. Organizatori vožnji: Kepo- Afrikanac Ruska-Afrikanac AcaPN-Afrikanac Jimmy- Afrikanac DesertFox-Afrikanac Dejan Va.-Afrikanac... Nešto se ne sećam vožnji u organizaciji velikih pustolova u saradnji sa ljuSTim mašinama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 4, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan mda... Kepo KTM AcaPn KLX Ruska u potrazi za necim laksim Jimi na Cbf u .... gde da ja organizujem voznju u svom kraju :-) od Zeleznika do Umke :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 4, 2013 UruK Hai, 2085 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Moš se brojimo kolko oš, al fakat je jedno, a to je par stvari. Organizatori vožnji: Kepo- Afrikanac Ruska-Afrikanac AcaPN-Afrikanac Jimmy- Afrikanac DesertFox-Afrikanac Dejan Va.-Afrikanac... Nešto se ne sećam vožnji u organizaciji velikih pustolova u saradnji sa ljuSTim mašinama. ...a ko te vodio na prvi off neg STenerasi! Kakav si ti to covek!?!!? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 4, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moš se brojimo kolko oš, al fakat je jedno, a to je par stvari. Organizatori vožnji: Kepo- Afrikanac Ruska-Afrikanac AcaPN-Afrikanac Jimmy- Afrikanac DesertFox-Afrikanac Dejan Va.-Afrikanac... Nešto se ne sećam vožnji u organizaciji velikih pustolova u saradnji sa ljuSTim mašinama. ...a ko te vodio na prvi off neg STenerasi! Kakav si ti to covek!?!!? :D Najgori 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 4, 2013 UruK Hai, 2085 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan mda... Kepo KTM AcaPn KLX Ruska u potrazi za necim laksim Jimi na Cbf u .... gde da ja organizujem voznju u svom kraju :-) od Zeleznika do Umke :-) Sto pope AcuPN na KLXa, oss da se covek slogira kad procita!??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 5, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan mda... Kepo KTM AcaPn KLX Ruska u potrazi za necim laksim Jimi na Cbf u .... gde da ja organizujem voznju u svom kraju :-) od Zeleznika do Umke :-) Sto pope AcuPN na KLXa, oss da se covek slogira kad procita!??? On samo zna da je neka metla u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 5, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan DrZniče jedan :tenere: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 5, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 5, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Aca pn nam se DRZno..a PeraS i Busman KLiXuju.... u svakom slucaju juce sam se provozao (sa ST naravno) po minusu (malo...do teretane i nazad) ..... ljudi me gledali ko da imam dve glave . :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 5, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ... juce sam se provozao (sa ST naravno) po minusu (malo...do teretane i nazad) ..... ljudi me gledali ko da imam dve glave . :lol: sama cinjenica da je upalila je cudo za sebe 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 5, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan ... juce sam se provozao (sa ST naravno) po minusu (malo...do teretane i nazad) ..... ljudi me gledali ko da imam dve glave . :lol: sama cinjenica da je upalila je cudo za sebe Kod moje STare , vidis chuda se i desavaju, al kod tvoje bedevije ni WRC tim mehanicara ne pomaze da upali 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 5, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nesto gledadoh.... pa afrika toliko malo trosi da su bre i plin poceli da ugradjuju u nju...da covek ne poveruje... i to nas kolega sa foruma..ccc.. a posle kao malo trosi ono ovo ....e moja braco afrikanci...aj sto krijete za to ulje,za reglere za ono ovo,al bre i potrosnju krijete ccc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 5, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znamo ko je među prvima ugradio plin u ST... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 5, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jaooooo Bokilicuuuuuu... kakav autogol!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...