pera-s 434 Napisano Octobar 22, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa sa adv-om neces moci puno vise od at, malo vise i malo lakse ne znam bas koliko ali sa 525 moze zesci rock&roll da se opali. A iz subotise zapalis sa sluzbenim landroverom i boli te paja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 22, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Octobar 22, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo odavno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 22, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 22, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, plagijator .. I motor ti je plagijat .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Octobar 22, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan al' mu je zato klavir original 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 23, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Popsy legendo.... Istina ume da zaboli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 23, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Istina sa predhodne strane? Slazem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Octobar 23, 2013 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, svaka ti dala i na kolena pala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 23, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan popsy ti mozes sa mnom samo da se prepires sad jer samo ti i ja ne mozemo ni do obedske da stignemo bez manje intervencije, a sa ovima dalekoistocnim putnicima mislim da ne bi trebao da ulazis u sukob Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Octobar 23, 2013 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 24, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Maznuto sa fb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 24, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A zasto nije nista cudno u tome sto mukica drzi vilasti kljuc u levoj ruci? O praznoj cantrici ulja u pesku da ni ne pricamo.. EEeee, moj Vlajko, kakav autogol 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 24, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo nek je na rados' p.s. ne vidi se baš najbolje koja je kangrba u pitanju.. a kantica za ulje me asocira na tebe Dobro ključ u ruci liči na Popsija.. ali koj će mu moj ašov? mada imam isti taki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Octobar 24, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan ST definitivno, okrugli usis na oklopu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 560 Napisano Octobar 24, 2013 festina lente, 752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan ...kakav autogol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Octobar 24, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ma ne i ne vidi se uopste Vlajko sam si se napenalio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 24, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nego..vidim ovi afrikanci sto im pocrkale masine nikako da se oglase... mislim ima tu raznih kvarova,neki popili ulje,neki zakucali,neki sa lomom menjaca...a svi cute... ili cevapi krmenadle i ostale djakonije ili dragi afrikanci pocinjem da teram istinu na videlo p.s vazi i za stenerase..isti mito u mesu,moze i krilca i batakovi pa istina na videlo ..znace sa cijo paprici fali 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 24, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan A zasto nije nista cudno u tome sto mukica drzi vilasti kljuc u levoj ruci? O praznoj cantrici ulja u pesku da ni ne pricamo.. EEeee, moj Vlajko, kakav autogol Covek je objektivan...a u pitanju je karikatura...... ipak zna se (u užim krugovima) ko radi "kozmetičke popravke" i kome troši motor kao DAJC .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 24, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 829 старана и једино до сада што сте схватили је да треба да пређете на BMW-a :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Octobar 24, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino Lalajko da je posle Afrike seo na BMW, ne znam da li je iko više... Ajd´ da razumem da sednu na KTM posle AT ili ST, al´ na BMW?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Octobar 24, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan 829 старана и једино до сада што сте схватили је да треба да пређете на BMW-a :nanana: Vicevi su u drugoj temi ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Octobar 24, 2013 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Danas u Beogradu.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 25, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan 829 старана и једино до сада што сте схватили је да треба да пређете на BMW-a :nanana: Vicevi su u drugoj temi ! Jes vala , u pravu si....al moram da priznam da sam se slatko nasmejao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Octobar 25, 2013 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Samo su 4 puta od ST i AT. Pozeraj= veliki KTM (poz za Zex-a i Kepu ) Putni= tdm i strom Dosledni= sumski jednocilindrasi Doduse postoji i peti put (corsokak) a to su veciti prodavci AT koje niko nece da kupi pa oni godinama ne menjaju motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...