kepo 4527 Napisano Mart 4, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan nemo da se zajebavate sa ozbiljnim temama!!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 4, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan nemo da se zajebavate sa ozbiljnim temama!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 4, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce Popsy da nam iskopa po netu makar 3 (TRI) pristojne fotografije njegove propale investicije sa bocnom prikolicom kojom prilikom su njeni nesrecni vlasnici duplirali vrednost iste... Postoji jednostavniji nacin da se duplira vrednost Tenere - napuni se rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 4, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan nemo da se zajebavate sa ozbiljnim temama!!!! Vidis kako je zivnulo odmah!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 4, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan kad otopli, tek ce da zivne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Mart 4, 2013 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad otopli najvise zivne tema za Supertenere - te nece da upali, te zardjao mi motor, te blokirali tockovi, te nove gume mi ispucale, a sve od stajanja po raznim budzacima. Nikako da ukapiraju da je to napravljeno da se vozi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 4, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad otopli najvise zivne tema za Supertenere - te nece da upali, te zardjao mi motor, te blokirali tockovi, te nove gume mi ispucale, a sve od stajanja po raznim budzacima. Nikako da ukapiraju da je to napravljeno da se vozi moš misliti ispucale gume... to može samo od silne snage agregata... inače sam naručio nove lančanike (+2 zuba za zadnjem) čisto da budemo spremni za otopljenje... nego kad će Jager vamo, zna li neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 4, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Tu je bre ludak Kad otopli najvise zivne tema za Supertenere - te nece da upali, te zardjao mi motor, te blokirali tockovi, te nove gume mi ispucale, a sve od stajanja po raznim budzacima. Nikako da ukapiraju da je to napravljeno da se vozi Mda.. ta statistika,, Yamaha Super Tenere XTZ 750 1 2 3 120 → Honda Africa Twin 219 strana 1 2 3 → Poslednja » Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6232 Napisano Mart 4, 2013 Drug član, 3034 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kad otopli najvise zivne tema za Supertenere - te nece da upali, te zardjao mi motor, te blokirali tockovi, te nove gume mi ispucale, a sve od stajanja po raznim budzacima. Nikako da ukapiraju da je to napravljeno da se vozi moš misliti ispucale gume... to može samo od silne snage agregata... inače sam naručio nove lančanike (+2 zuba za zadnjem) čisto da budemo spremni za otopljenje... nego kad će Jager vamo, zna li neko? Kako misliš da nabaciš svoj lanac na taj lančanik? Ne verujem da ćeš moći prosto da pomeriš točak toliko napred. A Jager se sutra očekuje na Trešnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Mart 4, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mda.. ta statistika,, Jel vidish ti kog datuma je koja tema otvorena? Tako da po toj statistici, daleko ste napredniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 4, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan mi smo našu otvorili radi druženja a ne radi traženja platinastih pumpi i ostalih stvari koje afrikancima život znače :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 4, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...a uglavnom se druzite po garazama i servisima!!! :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 4, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Kakav rad !! Cuti Rade, zamalo da me pojede mrak, drama i "gore" i "dole" Opste nerazumevanje i tenzija, dje nestade mladost, kreativnost i zajebancija? Sto je najgore, nije moja ideja, ja sam samo stis`o dugme Znam da ti nije bilo lako !! Nego... ...a uglavnom se druzite po garazama i servisima!!! :lol: Druzenje je zagarantovano uvek i svugde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 4, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A Jager se sutra očekuje na Trešnji Sva sreca da ne vozim ST, sutra bih dolazio peske.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Mart 5, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan mi smo našu otvorili radi druženja a ne radi traženja platinastih pumpi i ostalih stvari koje afrikancima život znače :P Vidi, da ti objasnim, posto si mlad, na forumu tek od 2008-me Nasa tema pocinje ovim postom: "Pokusacu ovde da ispricam pricu o jednom od najboljih enduro motocikala, Hondi Africi Twin." a vasa tema pocinje ovim postom: "Čuo sam da Tenera troši ulje,i da troši dosta goriva,pa me interesuje da li je to tako,i kolika je ta potrošnja ulja i goriva.I naravno da li tome ima leka." Da li treba da obojim nacrtano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Mart 5, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan mi smo našu otvorili radi druženja a ne radi traženja platinastih pumpi i ostalih stvari koje afrikancima život znače :P Vidi, da ti objasnim, posto si mlad, na forumu tek od 2008-me Nasa tema pocinje ovim postom: "Pokusacu ovde da ispricam pricu o jednom od najboljih enduro motocikala, Hondi Africi Twin." a vasa tema pocinje ovim postom: "Čuo sam da Tenera troši ulje,i da troši dosta goriva,pa me interesuje da li je to tako,i kolika je ta potrošnja ulja i goriva.I naravno da li tome ima leka." Da li treba da obojim nacrtano? Nema potrebe da bojiš. Sve je jasno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 5, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan "Čuo sam" je vrlo pouzdan i tačan izvor.. A istna je kolko je Jager nosio kantica ulja na vožnju.. i ko je radio generalnu Povećane potrošnje ulja i goriva nema.. jedino kad idemo 198 kmh.. onda oće malo.. ali vi o toj supersoničnoj brzini možete samo da sanjate sa tim vašim ragama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 5, 2013 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan moje biciklo ide toliko po njivi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 5, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan moje biciklo ide toliko po njivi Ovo nije tema za KTMove A što se početaka obe teme tiče to samo govori o fami koja je napravljena za oba motora, a vremenom su se oba početka dokazala kao netačna :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 5, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A pazi, samo na ovoj strani kenjaju 4 do 5 BIVŠIH afrikanaca.. ove preostale koji se još uvek voze na svojim ljubljenim kraqljicama možeš na prste da prebrojiš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 5, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, samo sto mi prelazimo na ktm-ove a vi na africe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 5, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan mi smo našu otvorili radi druženja a ne radi traženja platinastih pumpi i ostalih stvari koje afrikancima život znače :P Vidi, da ti objasnim, posto si mlad, na forumu tek od 2008-me Nasa tema pocinje ovim postom: "Pokusacu ovde da ispricam pricu o jednom od najboljih enduro motocikala, Hondi Africi Twin." a vasa tema pocinje ovim postom: "Čuo sam da Tenera troši ulje,i da troši dosta goriva,pa me interesuje da li je to tako,i kolika je ta potrošnja ulja i goriva.I naravno da li tome ima leka." Da li treba da obojim nacrtano? Tema o AT-u... post broj 2. Brate na kojim si ti drogama? Tema o ST-u.. post broj 2. Sine kad porastes , samo ce ti se kasti, prvo zavrsi osnovnu skolu i izgustiraj taj krs od Afrike, pa ces preci i na ozbiljan motor. I nemoj da te zajedljivci lazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 5, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, samo sto mi prelazimo na ktm-ove a vi na africe. oni što su se prevarili pa prešli na afrike su ih brže bolje zamenili za KTMove ili nešto drugo... :D mada kako je krenulo, vidim da ćemo lagano svi u KTM tabor... kad im još malo padne cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6232 Napisano Mart 5, 2013 Drug član, 3034 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A ja mislio da su Afrike sve bolje sada. Ukrtile, kao staro vino. Baš se čudim što taman kad postaju taaaaakoooo dobre, ljudi prelaze na nešto drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 5, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nije nama frka, kad se zadovoljimo ovim brzalicama eto nas opet. Bice njih i za 10-20 god, nije to Tenera pa da istruli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...