TA96 300 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pazi,,ljudi idu na put oko sveta,,ali neidu sa at,,vec sa,,,klavijaturom... http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,132133.0.html http://share.findmespot.com/shared/faces/viewspots.jsp?glId=0xIsGzMLMlnhTJ3q4A2cz6C2JOfoafpvv da je at dobra,,iso bi sa njom.... :P :P nije decko glup.... ;) Jel le Afriku preskocio zbog Africe ili sto nema asvalta ;D ;D ;D "Kao što vidite ruta prolazi kroz: Sloveniju, Italiju, Švicarsku, Francusku, Španjolsku, Portugal zatim preko bare (Atlantik) dalje Kanadom i SAD-om, a nakon toga Japan, te radosti Sibira, Mongolije, Rusije, Ukrajine i Mađarske." "Ukupnu kilometražu računao sam ovako: od Hrvatske do Lisabona 4000 km, Kanadom i SAD-om – 12 000 km i od Vladivostoka do Lijepe naše 16 000 km." Pogledaj sta je pravi put oko sveta www.partireper.it 300.000Km sa Transalpom iz 1987 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1389 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1930 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nikola posto si u manjini tj. jedini, tebi je sve dozvoljeno, pa i da mastas kako vozis off road Nije jedini. Doteracu ja proslog pobednika pa da po protokolu urucim Nikoli pehar . Jos kad sam video sa kakvim gumama vas je Peca pobedio, reko odma uzimam ST iz mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nikola posto si u manjini tj. jedini, tebi je sve dozvoljeno, pa i da mastas kako vozis off road Nije jedini. Doteracu ja proslog pobednika pa da po protokolu urucim Nikoli pehar . Jos kad sam video sa kakvim gumama vas je Peca pobedio, reko odma uzimam ST iz mesta. Kolko litara ulja moze da stane u taj pehar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1389 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1930 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Kolko litara ulja moze da stane u taj pehar? Vozio cvaju pa sam navikao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kolko litara ulja moze da stane u taj pehar? Vozio cvaju pa sam navikao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 26, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo pobednika!!!!!!!!!!!!11 ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo pobednika!!!!!!!!!!!!11 ;) Nemoj mi reci da si je pazario? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 26, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nikola posto si u manjini tj. jedini, tebi je sve dozvoljeno, pa i da mastas kako vozis off road Nije jedini. Doteracu ja proslog pobednika pa da po protokolu urucim Nikoli pehar . Jos kad sam video sa kakvim gumama vas je Peca pobedio, reko odma uzimam ST iz mesta. Kolko litara ulja moze da stane u taj pehar? ;D ;D ;D ;D ;D ;D Kad si u pravu, u pravu si, jbt, 4.1 l ulja, manje mi za kola treba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 26, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo pobednika!!!!!!!!!!!!11 ;) Jesi li je sam pravio il ti je neko pomogao ??? Prijatelju ja volim Yamahu i dugo sam je vozio ali ovo je ružno za medalju ;D Evo ti malo pa maštaj o pobedniku Vidi mene nije bitna estetika iskljucivo performanse, a ova na tvojim slikama nije ni blizu ovome. Ova objasnjava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nikola posto si u manjini tj. jedini, tebi je sve dozvoljeno, pa i da mastas kako vozis off road Nije jedini. Doteracu ja proslog pobednika pa da po protokolu urucim Nikoli pehar . Jos kad sam video sa kakvim gumama vas je Peca pobedio, reko odma uzimam ST iz mesta. Kolko litara ulja moze da stane u taj pehar? ;D ;D ;D ;D ;D ;D Kad si u pravu, u pravu si, jbt, 4.1 l ulja, manje mi za kola treba! Ti samo dolivaj i uvek novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 26, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo pobednika!!!!!!!!!!!!11 ;) Jesi li je sam pravio il ti je neko pomogao ??? Prijatelju ja volim Yamahu i dugo sam je vozio ali ovo je ružno za medalju ;D Evo ti malo pa maštaj o pobedniku Vidi mene nije bitna estetika iskljucivo performanse, a ova na tvojim slikama nije ni blizu ovome. Ova objasnjava. Koje bre performanse :o Pa tebe će prijatelju da uhapse čim izadješ iz dvorišta što remetiš estetiku na globalnom nivou ;D ;D ;D A da ova crna kobilica sto lici na dajca a kad pogledas u cajgere ono kao deca iz otoa da su pravila ustvari vise mi lici na shupu pored kuce i da vidi instaliraj bar neki krov da ne pokisnes na njemu izvinjavam se noj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14034 Napisano Avgust 26, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ne znam kakva je super tenere ali posto imam afriku cenim da je bolja jer sto bi kupio losiji motor? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40283.new#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja pazario, valjda cemo moci da se vozimo zajedno?????? Mislim da, pa bice te valjda tu negde!!!!! Iza mislim!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14034 Napisano Avgust 27, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ja pazario, valjda cemo moci da se vozimo zajedno?????? Mislim da, pa bice te valjda tu negde!!!!! Iza mislim!!!!!!!! au sto je lep motor. sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, nesto se Ruska ne javlja na temu. I on je u prici, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pazario, valjda cemo moci da se vozimo zajedno?????? Mislim da, pa bice te valjda tu negde!!!!! Iza mislim!!!!!!!! Lepo si pazario ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja pazario, valjda cemo moci da se vozimo zajedno?????? Mislim da, pa bice te valjda tu negde!!!!! Iza mislim!!!!!!!! Lepo si pazario ;) Pa nekako su mi ovi iz naslova grbavi strh me visine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Avgust 27, 2009 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja pazario, valjda cemo moci da se vozimo zajedno?????? Mislim da, pa bice te valjda tu negde!!!!! Iza mislim!!!!!!!! Pazario si pravu stvar, cestitam Ultimativna masina za zabavu, bicemo ne tu negde, nego mnogo iza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo pobednika!!!!!!!!!!!!11 ;) Pa pored ove prelepe ST kupiti neki KTM, stvarno mi nije jasno ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 27, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Posto smo svi shvatili da je Tenera bolja od Afrike (sem ovih koji su vozili oba) sad bi valjalo da tu nepobedivu masinu izlozimo novom iskusenju. Menjajte naziv teme u ST Vs. KTM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Avgust 27, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Posto smo svi shvatili da je Tenera bolja od Afrike (sem ovih koji su vozili oba) sad bi valjalo da tu nepobedivu masinu izlozimo novom iskusenju. Menjajte naziv teme u ST Vs. KTM. Ма не, него: ЈА имам више пара него што кошта ТВОЈ мотор... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan WOLVERINE, ako ti doteraš to sokoćalo, dolazim na crtu sa ADVENTURE SPORTS! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan WOLVERINE, ako ti doteraš to sokoćalo, dolazim na crtu sa ADVENTURE SPORTS! Moze ako je na tvom imenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan WOLVERINE, ako ti doteraš to sokoćalo, dolazim na crtu sa ADVENTURE SPORTS! Moze ako je na tvom imenu. Dogovoreno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 27, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Stvar se zahuktava... poceli su da ratuju trgovci i vozaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...