WOLVERINE 41 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ceo dan na motoru za razliku od ... A ova moderna tehnologija i ovaj sajt koji je savrseno odradjen POHVALA ZA ONOGA KOJI JE OVO URADIO ILI TIM obavestava me o svakoj prmeni a sad sam na rudniku u kafani pijem kafu. Ali nema afrika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 21, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Avgust 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Sve ide u napred samo .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 21, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan ...sve sem mozga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan E moram da se pohvalim prodao sam ono magare TENGAI i sad idem da kupim kobilu da budem u ekipi samo se dvoumim izmedju KTM, BMW, ST ILI AT. Kasnije zakljucavam oglas i javljam sta sam uzeo. Prva tura pica je moja! OK? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan ...sve sem mozga Nije valjda da imas taj problem? Cccc a dobar covek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 21, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drzim fige Wolverine za kupovinu U Kepo, ovo bas neka muska tura, svaka cast, mislim d ati je predlog savrsen! Skockaj ti to pa se gledamo u septembru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 21, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan ...sve sem mozga Nije valjda da imas taj problem? Cccc a dobar covek. Pa vidis da vozim Afriku... nema tu mnogo mozga ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Avgust 21, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Reci coveku celu istinu: vozis afriku, slusas hardkor i navijas za partizan.... Kakav crni mozak ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 22, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I skuplja postere Ere Ojdanića ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 22, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan I skuplja postere Ere Ojdanića ;D ;D ;D ...i Dobrivoja Topalovica! A Aca Shmrkas mi je zagrevanje pred off road... da mogu da se iskidam ceo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 22, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan TEEEEENEEEEEEEREEEEEEEE!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 22, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da je at tolko dobra,,nebi je bili puni oglasi,,,,,a i kad duhovni africki vodja sanja o st,,,sta reci,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 22, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan da je at tolko dobra,,nebi je bili puni oglasi,,,,,a i kad duhovni africki vodja sanja o st,,,sta reci,,, 100 posto si upravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 23, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 23, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Posto toliko voles kokice imas sad i zvanican poziv da dodjes na okrshaj (ceka te poveca porcija) a mosh i da bidnes nepristrasni sudija jer si iz druge cekte ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 23, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Posto toliko voles kokice imas sad i zvanican poziv da dodjes na okrshaj (ceka te poveca porcija) a mosh i da bidnes nepristrasni sudija jer si iz druge cekte ;D Oooo da ! prihvatam ;D Ali mnoooogo kokica ! ;D BTW je ne prihvatam sekte i te gluposti... Gubi se poenta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam prodao onu kozu Tengai vec par dana sse kolebam koju kobilu da kupim da i ja malo uzivam u off-u a ne samo u asfaltu. Da li mozete da mi pomognete oko izbora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam prodao onu kozu Tengai vec par dana sse kolebam koju kobilu da kupim da i ja malo uzivam u off-u a ne samo u asfaltu. Da li mozete da mi pomognete oko izbora? CTX 80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Avgust 24, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam prodao onu kozu Tengai vec par dana sse kolebam koju kobilu da kupim da i ja malo uzivam u off-u a ne samo u asfaltu. Da li mozete da mi pomognete oko izbora? Pogresio si temu, pljuvanje afrike i tenere je dozvoljeno, ali pominjanje drugih motora u ovoj temi nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam prodao onu kozu Tengai vec par dana sse kolebam koju kobilu da kupim da i ja malo uzivam u off-u a ne samo u asfaltu. Da li mozete da mi pomognete oko izbora? CTX 80 Imam 110kg i 190 da mi nije mali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam prodao onu kozu Tengai vec par dana sse kolebam koju kobilu da kupim da i ja malo uzivam u off-u a ne samo u asfaltu. Da li mozete da mi pomognete oko izbora? Pogresio si temu, pljuvanje afrike i tenere je dozvoljeno, ali pominjanje drugih motora u ovoj temi nije Ja se izvinjavam na reklami konkurencije ali sam se samo obratio za pomoc...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kada oni mogu da pominju CTX-a , `ajde i ja da pitam hoce li ko za Makedoniju 05.09. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Avgust 24, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam prodao onu kozu Tengai vec par dana sse kolebam koju kobilu da kupim da i ja malo uzivam u off-u a ne samo u asfaltu. Da li mozete da mi pomognete oko izbora? Pogresio si temu, pljuvanje afrike i tenere je dozvoljeno, ali pominjanje drugih motora u ovoj temi nije Ja se izvinjavam na reklami konkurencije ali sam se samo obratio za pomoc...... Pomoc trazi u za to nadleznim institucijama, ovde mozes dobiti savet, al ne u ovoj temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...