jager 3445 Napisano Januar 28, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan U vozilu GSP-a: - Izvinite, ja bih sišao! - Pa siši ga, budalo! Jes' bez veze, ali sam se smejao pola sata :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 28, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat vlasnika Super Tenere u Đuntinoj temi o kupovini motora: pratim ovu kupovinu iz epizode u epizodu i opet ono staro pravilo sve sto je lepo ima kraj steta .Ja vozim ST i ne bih je menjao ali kad cujem zvuk V MOTORA ozbiljno razmisljam o HONDI. sretna ti kupovina i mnogo predjenih kilometara ŠTA DALJE IMA DA SE UOPŠTE I RASPRAVLJAMO?! :nanana: :nanana: :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 28, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa on ozbiljno razmislja.. a vama ispada iz 4 :P i mz oce iz trece jbg-a.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 28, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan ...Ali sto ova braca ,sa slike gore, imaju garazu ...Ja bih samo jos krevet ubacio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goksi super tenere 6 Napisano Januar 28, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: beograd zarkovo Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat vlasnika Super Tenere u Đuntinoj temi o kupovini motora: pratim ovu kupovinu iz epizode u epizodu i opet ono staro pravilo sve sto je lepo ima kraj steta .Ja vozim ST i ne bih je menjao ali kad cujem zvuk V MOTORA ozbiljno razmisljam o HONDI. sretna ti kupovina i mnogo predjenih kilometara ŠTA DALJE IMA DA SE UOPŠTE I RASPRAVLJAMO?! :nanana: :nanana: :nanana: oce dusmani tj afrikanci da nas zavade i zamalo da me zavedu evo promenio sam motor sada vozim SST tj SAMO SUPER TENERU a ovu podebljanu recenicu sam napisao u trenutku nervnog rastrojstva tako da rasprava tek predstoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 28, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan nesto ste mi tenerasi cesto nervno rastrojeni, jel to ima neke veze sa motorom koji vozite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 28, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što Fi011 reče:"Sve je to precenjeno" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 28, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan da po gume... a vidim poznanici su imali vecih problema! i po neke delove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 28, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan da po gume... a vidim poznanici su imali vecih problema! i po neke delove Od delova samo set za reparaciju slavina... Lanac, lancanik, gume ide u potrosni materijal! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Januar 28, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan klasican teneras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 28, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci !? Vise bi mu se isplatilo da je zatrpa ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 28, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Africa je to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 29, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan a kako se pere Super Tenera :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 29, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci !? Vise bi mu se isplatilo da je zatrpa ... zatrpao bi je on , ali na zapadu ne mozes da bacas djubre gde ti hoces, postoje odgovarajuca mesta za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 29, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan a kako se pere Super Tenera :P To tako penzioneri brcnu malo noge, pravi motori se peru ovako A, da, vi kad bi ovako uleteli, verovatno bi se instalacija i agregat raspao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 29, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan a kako se pere Super Tenera :P To tako penzioneri brcnu malo noge, pravi motori se peru ovako A, da, vi kad bi ovako uleteli, verovatno bi se instalacija i agregat raspao oni tako ni po suvom ne mogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 29, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan a kako se pere Super Tenera :P jel to bazen za ne plivace? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 29, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan EEeee, Teneraši... Eto za šta im motori služe. Mrzelo ga da ide peške da opere noge, već će baja na motoru! U-jeeee! :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Januar 29, 2011 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan pihhh ko mi skinu motor ispred nosa...ccccc Taman da odem po njega... Sad moram ponovo u potrage ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 29, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovaj na pocetku.. isti ti ovi neki ko mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Januar 29, 2011 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan hahahah neka neka...sutra idem za Sloveniju ima da je prevrnem.. al ode ST sa servisnom knjizicom , prvi vlasnik...1K evrica... :'( dok tako neshto nadjem opet...eto maja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 29, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan To tako penzioneri brcnu malo noge, pravi motori se peru ovako kolko ja vidim, ovo je neka bara na asfaltu... mi bi tu proleteli sa preko sto na sat :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 29, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan To tako penzioneri brcnu malo noge, pravi motori se peru ovako kolko ja vidim, ovo je neka bara na asfaltu... mi bi tu proleteli sa preko sto na sat :P Ajde, molim te .. Preko sto na sat vec ulazi u domen sajns fiksna za vas .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 29, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan To tako penzioneri brcnu malo noge, pravi motori se peru ovako kolko ja vidim, ovo je neka bara na asfaltu... mi bi tu proleteli sa preko sto na sat :P Ajde, molim te .. Preko sto na sat vec ulazi u domen sajns fiksna za vas .. ... i to u drugoj ... :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1386 Napisano Januar 29, 2011 Drug član, 1928 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan a kako se pere Super Tenera :P To tako penzioneri brcnu malo noge, pravi motori se peru ovako A, da, vi kad bi ovako uleteli, verovatno bi se instalacija i agregat raspao Pa ovde realno nema ni 10 cm dubine? Mada koliko preuvelicavate kvalitet vasih motora ne bi me cudilo da vi ovde vidite barem pola metra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...