Aćimo 1144 Napisano Novembar 26, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan OOOOOOO GILEEEEEEEEEE. Tu li si extremno momče? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 26, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i tebi jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Novembar 26, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gileta pronašao treću brzinu, pa neje stigao da se javi. Ako pronađe kočnice, javiće se on već od nekuda. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Novembar 26, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Gileta pronašao treću brzinu, pa neje stigao da se javi. Ako pronađe kočnice, javiće se on već od nekuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Novembar 26, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 26, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidite da se umorio, jadnik, gurajući tu kršinu. Spava. Psssssssssssst! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Novembar 26, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Molim? Mesas druze, mesas... Mozda se meni muti pred ocima ali ne vidim da neko spava na Super Teneri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 26, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo Gile, paprike prokuvale? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Novembar 26, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu prokuvale ali malo falilo, bilo mi je dosadno stalno stajati zbog njihovih malih rezervoara. Da je afrika svetski motor imala bi kulturan rezervoar od 28 L kao Super Tenera a ne one igracke sto stalno moras da dosipujesh.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Novembar 26, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan i sa tim rezervoarom od 24l vise predje nego tenera sa 28l Mada sam skoro siguran da je ST rezervoar 25l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 26, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan 24 + 3 rezerva = 27 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Novembar 26, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da budemo precizni radi se o rezervoaru od 26 litara.... Prelazi sa jednim punjenjem isto kao i tarfika!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 27, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Zex, bravo, davno sam je imao pa se zaboravilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Novembar 27, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Jao tenerasi,20ks jaca Tenera,to vam je glavni argument..pa i tu povecavate cifre kao pecaros ribu "jaca" je citavih 7ks ,i 3-4 Nm,a od nekih modela afrike i 30ak kg teza To sto vi mislite da ste brzi i besni je sasvim druga prica ,bez argumenata. Make Model Yamaha XTZ 750 Super Ténéré Year 1992 Engine Liquid cooled, four -stroke, parallel twin cylinder, DOHC, 5 valves per cylinder Capacity 749 Bore x Stroke 87 x 63 mm Compression Ratio 9.5:1 Induction 2x 38mm CV Ignition / Starting CDI / electric Max power 69 hp @ 7500 rpm --> 62 hp 45.3 KW @ 7500 rpm Max Torque 49 lb-ft(66 Nm) @ 7650 rpm --> 62.7 Nm Fuel Capacity (res) 26 Litres + reserve --> kantica 3l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 27, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jimmy, vidi se da si zaljubljenik STa, slobodno predji u drugi tabor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Novembar 27, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Jimmy, vidi se da si zaljubljenik STa, slobodno predji u drugi tabor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Novembar 27, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Imamo i vise ventila, podebljaj tamo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Novembar 27, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jao tenerasi,20ks jaca Tenera,to vam je glavni argument..pa i tu povecavate cifre kao pecaros ribu "jaca" je citavih 7ks ,i 3-4 Nm,a od nekih modela afrike i 30ak kg teza To sto vi mislite da ste brzi i besni je sasvim druga prica ,bez argumenata. Kad smo vec kod tezine. Podaci za afriku: http://www.bikez.com/motorcycles/honda_xrv_750_africa_twin_1996.php Podaci za ST: http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_xtz_750_super_tenere_1991.php Afrika suva ima 206kg. Dodajte 25 l goriva, ulje, antifriz i videcete da prelazi tezinu super tenere koja je sa svim tecnostima 234kg. Toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 27, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Suva 650 ima 185kg i zato je odrala ST na onom testu na terenu, linka sam postavio pre par strana. U enduro testu - na enduro terenu, ST nema sta da trazi pored Afrike 650. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Novembar 27, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Suva 650 ima 185kg i zato je odrala ST na onom testu na terenu, linka sam postavio pre par strana. U enduro testu - na enduro terenu, ST nema sta da trazi pored Afrike 650. Da, vrlo ozbiljan test 3 dokona coveka (kao kad bi smo se skupili nas trojica iz ove teme) i da probamo 5 min motore. Nego Lalajko kad ti tezina motora znaci toliko cudo je da si presao na toliko tezi motor? A,da, pa presao si na nesto bolje. Ali ti bar priznajes da ima bolje od afrike. Samo sto cete jednog dana da shvatite da i ST spada u tu kategoriju (boljih) :)Znaci nije ni sve u tezini (koja nije na strani afrike 750) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 27, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Razloga ima vise, a jedan je sto se moje voznje van asfalta zavrsavaju na makadamu (sem one voznje Ravna gora - Divcibare). Vecinom sam na asfaltu, a tu ni Afrika ni ST nisu dorasli GS-u. Ovde sam se bas blago izrazio. Isto tako, GS nije na losem putu za poredjenje sa Afrikom, ali... Imas dve vrste vozaca koji voze enduro: istrazivace i napaljene. Napaljeni voze svuda isto - mereci proseke brzina i makismalno postignutu brzinu na terenu. Okolina, suma, predeli, fotografije ... sve je nebitno u poredjenju sa prosekom brzine (pozdrav za Jimmy-ja i Popsy-ja) Ja pripadam prvoj grupi. Motor je alat za obilazak terena koje nisam nikad radnije posetio, ili reprizno uzivanje u njima. Zadatak mu je da prodje losim ili ocajnim putevima, natovaren opremom i punog rezervoara, i da me izveze napolje sa takvog terena. Naglasak je na prodje, brzina nebitna. GS je odlican motor za istrazivacki motociklizam. Udobno i brzo ce dovesti vozaca neku udaljenu vukojebinu, a za tim ce istu proci bez vecih problema. Izvinjavam se sto napisah ozbiljan post u ovoj temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 27, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Moze to da se formulise kao mudici i bezmudici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Novembar 27, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Imas dve vrste vozaca koji voze enduro: istrazivace i napaljene. Napaljeni voze svuda isto - mereci proseke brzina i makismalno postignutu brzinu na terenu. Okolina, suma, predeli, fotografije ... sve je nebitno u poredjenju sa prosekom brzine (pozdrav za Jimmy-ja i Popsy-ja) zaboravio si Rusića Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Novembar 27, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Moze to da se formulise kao mudici i bezmudici. veliki guru..reci mu,reci mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Novembar 27, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Imaju muda u Louisu na popustu ...pa kome treba nek poruci!!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...