gosa 553 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Mi za razliku od vas smemo u blato, vi bi tamo ostali........ Jageru ono je bila tvoja Africa za put oko sveta, xexexexexe bas bi daleko stigao....... to dali smete u blato je jedno, a dali cete izaci iz istog je veliko pitanje vama je, realno, mesto na deponiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan naši su motori da se voze a ne da se glancaju da sam teo da glancam bar bi uzeo neki čoper u tvom slucaju je problem sto ako pridjes sa crevom malo blize ima da se raspadne, grdan, ko ce posle to da zakrpi? mada, ti si u problemu kako god da okrenes, tebi i ptica ako se posere sa malo vece visine ima da se raspadne E sutra ću baš da operem motor :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Novembar 22, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan postavi ispod sito za pesak da prosejes sve srafove koji ce da otpadnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan to dali smete u blato je jedno, a dali cete izaci iz istog je veliko pitanje vama je, realno, mesto na deponiji Kad god mnogo njaske..ja se setim ove slike Ajde lepo nam objasni boju trotineta? za kontinent ne moras nista da objasnjavas..znamo p.s. Popsy je prebacio na mod automatsko pranje..sinoc pritisnuo dugme..danas kisa pere.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 22, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxaxaxa a ja mislio da ces da pitas sta ces ti na mopedu.........gde ti je Africa..... Dobio bi standardni odgovor sektasa..... Znas ne radi najbolje, eno je u garazi xaxaxaxaxaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan updejtuje se, kao antivirus :D da skine nove dodatke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan samo covek koji nije bas najsigurniji u svoje sexualno opredeljenje ima problem sa bojama i deli ih na muske i zenske, ja taj problem nemam, i zeni i meni se bas svidja ovako ofarbana, a sto se afrike tice, u pravu si, u garazi je i trenutno nije u voznom stanju, ali ne zbog kvara vec zbog ugradnje dodatne opreme, ali vi taj problem nemate jer su svi proizvodjaci digli ruke od vas i za te vase kofe prestali da prave opremu jer kao sto znate(a mozda i ne) od govana pita ne biva :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 22, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se upišem... Moj glas ide Teneri, verovatno jer ću je pazariti, pa da ne idem protiv sebe, ne bi valjalo... A kažu i brža je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi udarci africkoj imperiji p.s. Goso..mogao si u dve reci da objasnis: "zenin je trotinet" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se upišem... Moj glas ide Teneri, verovatno jer ću je pazariti, pa da ne idem protiv sebe, ne bi valjalo... A kažu i brža je a ti im verujes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi udarci africkoj imperiji p.s. Goso..mogao si u dve reci da objasnis: "zenin je trotinet" ako cemo posteno i afrika je njena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa.. zato sad zavesice stavljas? Jel karirane ili plisane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Aaa.. zato sad zavesice stavljas? Jel karirane ili plisane? zavesice ili ne, ja vozim ozbiljan motor, a ne ko vi, zardjalu ne identifikovanu gomilu necega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim.. Ja sam vozio.. Ja cu voziti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 22, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim.. Ja sam vozio.. Ja cu voziti.. Ma u redu je DJ ...jos i motor da kupis ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3288 Napisano Novembar 22, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se upišem... Moj glas ide Teneri, verovatno jer ću je pazariti, pa da ne idem protiv sebe, ne bi valjalo... A kažu i brža je Onda menjaj avatar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se upišem... Moj glas ide Teneri, verovatno jer ću je pazariti, pa da ne idem protiv sebe, ne bi valjalo... A kažu i brža je PRAVI KORAK!!! BRAVO !! Sa Piaggo Free i 49cc možeš jedino na Teneru. Za bolje svakako imaš vremena... Eeeee, šteneraši, kukala vam majka kad skuteraši prelaze na te vaše kangrbe :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa skapirao covek odma sta je najbolje.. a ne ko ti.. jel treba dupe na shadow-u da ti utrne celu sezonu da bi presao na papriku.. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan @Shejtan Nisam ga još opr'o, eno ga siroma prljav u garaži. A treba i danas nešto da zujim okolo, tako da, praće ga bre pizda materina kad sam svaki dan na njemu To ti je, brate, kao kada svako jutro nameštaš krevet u kom spavaš, samo zato da bi ga uveče opet pripremio za spavanje. Ma, uzaludan posao @Gile jaki na REČIMA? Koliko ja vidim, slike sam ti postavio... ajd' što ste vi šteneraši nepismeni, to još i mogu da razumem, ne bi ste vozili to što vozite da imate bar malo veće mozgove, ali da ni sliku ne vidiš?? Hmm... mada, kad malo bolje razmislim i ćoravi ste. Totalno. Inače ne bi sedeli na tim rugobama od "motora". @Popsy A jesam vala, navuk'o sam se k'o PAS Ti kao nisi, a? Kakav je ovo govor mrznje od strane jednog urednika? Kao prvo, zamolio bih te bez obzira na nase drugarstvo i prijateljstvo da povedes malo racuna o svom vokabularum tim bolje sto si postao jedan od urednika. Tvoje reci su me jako uvredile! Kao prvo, zeleo bih da mi objasnis sta podrazumevas pod recju " šteneraš". Da li to znaci da je moja majka rodila štenad, pa ta sva štenad voze Super Tenere ili su samo zaljubljenici u njih? Kao drugo, Da li smo svi mi stvarno idioti pa nemamo vece mozgove pa da vozimo motore koji tebi odgovaraju? Kao trece, Nimalo nosam corav, cak sta vise! I kao cetvrto, Da li smo mi pismeni ili ne pismeni to tebe ne bi trebalo da se dotice kao jednog urednika! Licno nemam nista protiv tebe ali mislim da te je malo ponela slava urednika na forumu! Pozzz i ocekujem odgovor. P.S. UREDNICI: Ukoliko obrisete ovaj moj post, slobodno obrisite i moj nalog! HVALA! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au, bre, Neške!! Kako ne vidim ni jedan smajli u tvom postu, smatram da si ga ozbiljno napisao. Cela ova tema na skoro 450 strana se zasniva na zdravoj zajebanciji. Ako si bilo koji moj post u ovoj temi (sem ovog koji sada pišem) ozbiljno shvatio, ja ti se iskreno izvinjavam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Neske, nije ti dan. Ovaj tvoj post kao da nisi ti napisao, a ako jesi onda te ne razumem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Novembar 22, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan To su brale gaSovi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 22, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan сад ће да напише како нас све ложи....(бар се надам ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 22, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kad se penjes stepenicama,uvek pozdravljaj one koje usput sreces , jer ces ih ponovo videti kad budes silazio.... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve je OK ako vama odgovara ..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...