SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 11, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Popsy sa tvojom kilazom naravno da ne moze. sorry morao sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 11, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih, Jageru u manjini si i to velkoj Prodaj kangrbu, kupi ST i vozi se ko covek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 11, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeeste, pa da budem kilaže k'o Popsy, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 11, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan A ovako moras dijetu da drzis, posto Afrika ne ide ni prazna, zamisli jos 100 i kusur kila na njoj......... ne bi se pomerila :P :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti kaze covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 12, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa .. voleo bih da padnem ispod 100kg. Godilo bi mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa .. voleo bih da padnem ispod 100kg. Godilo bi mi Ih, pa nisi jedini... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa .. voleo bih da padnem ispod 100kg. Godilo bi mi Ih, pa nisi jedini... :) :nanana: :nanana: Ja otisao u ekipu <100 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 12, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Biće da više onda ne važi ona krilatica "Jebeš čoveka bez 100 kila"? I motor bez DVESTA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Inače pronađena je slika Afrike iz kamenog doba... od nove se razlikuje po plastikama ali ciklistika i snaga motora su ostale iste :P 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Novembar 12, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxaxaxaxaxaxaxa Popseto ti si kralj........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Inače pronađena je slika Afrike iz kamenog doba... od nove se razlikuje po plastikama ali ciklistika i snaga motora su ostale iste :P Hahahahahaha Popsy, kralju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 12, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuu, pa to je na pragnjeći pogon?? Vidiš, Afrikanci su još tada znali šta valja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan a zasto ti pricas o ciklistici kada vi to nemate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano Novembar 13, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa .. voleo bih da padnem ispod 100kg. Godilo bi mi Ih, pa nisi jedini... :) :nanana: :nanana: Ja otisao u ekipu <100 Neka si vala. Eto ti jedan + za +100. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Novembar 13, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ST is the Best. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan danas je prvi put na jednoj grupnoj vožnji bilo više Super tenera nego Afrika :P http://www.youtube.com/watch?v=mnLdR4fE4GU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 13, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan danas je prvi put na jednoj grupnoj vožnji bilo više Super tenera nego Afrika :P Nije ni cudo, obzirom da ste isli cak na "periferiju" Beograda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa ono jeste, većini Afrika to je poveliki napor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 13, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan pa ono jeste, većini Afrika to je poveliki napor To je ozbiljan motor, za ozbiljne ture .. a ne da se vozikas "tu po selu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan da da znam, do Ušća i nazad :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 13, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobacio si čak DO UŠĆA sa tom kangrbom?!?! Uuuuuuuuuuujjjjjjeeeeeeeeeebbbbbbbbooooooootttttteeeeeeeeeeeeee!!!! :nanana: :nanana: :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobacio si čak DO UŠĆA sa tom kangrbom?!?! Uuuuuuuuuuujjjjjjeeeeeeeeeebbbbbbbbooooooootttttteeeeeeeeeeeeee!!!! Nemoj tako, Hitman redovno uspeva da dođe do Ušća i nema potrebe da mu vređaš motor a ja sam bio do Rudnika danas (taman sam teo da kažem mogao si i ti al sam se setio da si ti s Afrikom - bio i Joška) :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 13, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hitman vozi motor, dok se ono tvoje sokoćalo ne može baš pohvaliti da spada u tu kategoriju... Ja sutra odoh jedno 700km, a koliko ćeš ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 13, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E, de se on danas popeo al aj sto se popeo..nego je silazio bez zadnje kocnice..manijak.. p.s. Kepo nam je tako udario standarde.. da nas asfalt slabo vise dotice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...