zextreme 1319 Napisano Septembar 20, 2010 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...a i Kepo kad je video da se ST gomilaju otrcao kuci po njegovu serpu! ;D U panici covek razmislja pribrano ;D mislis ne razmislja nego se jos vise bruka!! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 20, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kako Kepo vozi onu Afriku, svi mi zajedno treba još mnogo pasulja da pojedemo da mu se bar približimo ... ali onog pasulja što Tarzan kuva!!!! MMmmmmmmmmmmMMMMMmmmm..... sa rebarcima..... UUUuuUUUUmmMMMMmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je to spomenuo pasulj u 1:00h nocu :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1319 Napisano Septembar 20, 2010 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sto ima gasove a vozi serpu! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 20, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee, pa pošto priznaješ da sam ih i ODBRANIO, onda smo se jednoglasno dogovorili ko je pobednik ovog ATvsST!! ;D ;D Što se mene tiče TI si pobednik ovog ATvsST ;D ;D ;D mada ako se nastavi ovaj trend (sve više afrika u prodaji, sve manje afrikanaca na offroad okupljanjima (Kepa se ne računa njega niko ne bi stigao ni APNca da vozi, a ne računaju se ni salonski vozači Afrika što ne silaze u livadu i blato) sledeći put će ipak da bude ST&ST ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Septembar 20, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sto ima gasove a vozi serpu! ;D ;D ;D Pa to pasulj vraca kusure na auspuh !! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 20, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče TI si pobednik ovog ATvsST Opaaaaaaaaaaaaaa!!! sledeći put će ipak da bude ST&ST ;D ;D ;D ;D ;D Do god ja mrdam prstićima na rukama i nogama, tako nešto se neće desiti. A znaš da sam ovo ozbiljno rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ahahah haa haa haha ha hh a (ne postoji smajlic za tako zao osmeh..) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 20, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gile, šta je sad tu smešno?! Opet si pušio neki loš skank.... ehhhh.. nemaš stila ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne pusim, dovoljno vam sto nam udisete izduvne gasove, a kamoli jos i to.. pa di ce nam dusa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 20, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan NE DAJ BOŽE da udahnem TO! Pa to je toliko nezdravo i puno nagorelog ulja, da bih valjda instant crko... Mada, tenera je to.... dim joj je u krvi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ma bre http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=133516434&pageNumber=2 ;D ;D ;D To popsy objasni ljudima neke stvari i kako stoji situacija.. africa nema specijal edition kolko ja znam to je special edition taman koliko je ono tvoje pit bull, zema je ofarbao sa jarcem i zalepio nalepnicu da se ne vide tragovi od smirgle, a ti mu poverovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2035 Napisano Septembar 21, 2010 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan lako je sad Jageru da galami u jednom momentu sedimo mi pod jabukom ispred kuce i on se okrece a oko njega sve Super Tenerasi ;D ;D ;D ;D ;D Jageru brate, kako si izgurao tolike Tenere?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jedno je sigurno, prva grupa teškaša je sve jača. Vožnja je bila super i samo što smo počeli da se igramo, krenula je kiša. Nije da smo od šećera, al pomisao na toplu kućicu i Tarzanov pasulj ..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 21, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru brate, kako si izgurao tolike Tenere?? Bilo je baš čupavo.... TEŠKE te kanturine.... da ne poveruješ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 21, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pobednika u okrsajima nema.. ali ko zadnji ostane na bojistu... taj pere sudove ;D p.s. poludela mi glava ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 21, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi bre, on je po suncu otišao!!! Aiiiiiiiiiiiiii..... fatamorgana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Al ste dosadni sa tim vasim kanturinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2035 Napisano Septembar 21, 2010 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Al ste dosadni sa tim vasim kanturinama Ajde ti idi meri banane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Al ste dosadni sa tim vasim kanturinama Ajde ti idi meri banane! Cuti ne spominji mi banane, smucile mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1319 Napisano Septembar 22, 2010 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3502902 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=4051567 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3940214 ...ako bi neko da se ponovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan wow 3800 e :o pa covek ga fakticki poklanja.. majke mi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan wow 3800 e :o pa covek ga fakticki poklanja.. majke mi.. sada ti ni to ne odgovara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan trojka na početku ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan sad cu da mu pustim protestni mail! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...