kepo 4527 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan u prolazu .... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Jun 14, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan u prolazu .... ;D Kepo napokon kupio pravi motor ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 14, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bre, Smithe ... ovo je neko od vas sirotih teneraša koji žarko žude za Afrikom..... pa pazi FARBU, majke ti.. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Cuti ti molim te, ti si posatao kao neki expert za boje a.. Kao sto moj motor nije "KTM" narandzasta, vec je iz Lamborginijevog programa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Cuti ti molim te, ti si posatao kao neki expert za boje a.. Kao sto moj motor nije "KTM" narandzasta, vec je iz Lamborginijevog programa. realno bi bilo da to napises negde na motoru, posto, onako, na prvi pogled ostavlja utisak "ZARKO SAM ZELEO DA POSEDUJEM KTM, ALI SE NISU STVORILI ODGOVARAJUCI USLOVI" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 15, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ponedeljak-nedelja, 2000km ... AFRIKOM! ;D +1 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Cuti ti molim te, ti si posatao kao neki expert za boje a.. Kao sto moj motor nije "KTM" narandzasta, vec je iz Lamborginijevog programa. realno bi bilo da to napises negde na motoru, posto, onako, na prvi pogled ostavlja utisak "ZARKO SAM ZELEO DA POSEDUJEM KTM, ALI SE NISU STVORILI ODGOVARAJUCI USLOVI" ;D Lamborghini narandzasta :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 15, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ponedeljak-nedelja, 2000km ... AFRIKOM! ;D +1 ;D a ti si se vrnuo... znači prošla je opasnost od SOS poziva i sad mogu da vadim alat iz kofera ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 15, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, nosio sam ja alat sa sobom. Ali to samo za slučaj da se IPAK pojavi i neka Tenera na Reliju. No, kako nije bilo ni jedne, laknulo mi pri polasku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 15, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ponedeljak-nedelja, 2000km ... AFRIKOM! ;D +1 ;D a ti si se vrnuo... znači prošla je opasnost od SOS poziva i sad mogu da vadim alat iz kofera ;D ;D ;D ;D ;D Cuj vrnuo .. Dva gasa i to je to .. Motor se nije ni zagrejao poshteno ;D 2 soma na Africi ? Pa kao da sam otishao da kupim pljuge ;D ;D edit => eh da, od alata sam nosio samo jednu stvar .. Uploaded with ImageShack.us ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 15, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan edit => eh da, od alata sam nosio samo jednu stvar .. nosiš ti i ;D ;D ;D ;D ;D nosio bi i Jager nego je oprao svoj :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6307 Napisano Jun 15, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, zlocesti decace, jesi li popravio auspuh ili povremeno menjas eksere u njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 15, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, zlocesti decace, jesi li popravio auspuh ili povremeno menjas eksere u njemu Ovladao sam tehnologijom Popnitnovanja ;D ;D ;D ali samo 1/2 koliko sam mogao da priđem bušilicom ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 15, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, zlocesti decace, jesi li popravio auspuh ili povremeno menjas eksere u njemu Ovladao sam tehnologijom Popnitnovanja ;D ;D ;D ali samo 1/2 koliko sam mogao da priđem bušilicom ;D ;D ;D ;D ;D Mogao bi ti da obrnesh kafu na uscu umesto shto prozivash i prtzash ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 15, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, zlocesti decace, jesi li popravio auspuh ili povremeno menjas eksere u njemu Ovladao sam tehnologijom Popnitnovanja ;D ;D ;D ali samo 1/2 koliko sam mogao da priđem bušilicom ;D ;D ;D ;D ;D Mogao bi ti da obrnesh kafu na uscu umesto shto prozivash i prtzash ovde Može može, samo da malo zvezda zađe ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5752 Napisano Jun 15, 2010 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...zašla je Zvezda odavno, sad Partizan kolo vodi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 15, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...nosio bi i Jager nego je oprao svoj... Ne, no ću da perem TVOJ ... mislim, svašta.... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 15, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sto je babi milo to joj se i snilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Jun 20, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ste se uspavali? Zar je "okrsaj" prosao? Iii? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jun 20, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav bre okrsaj kad je Afrika potonula pre starta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 20, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre potonula? Za razliku od ST-jaša, mi naše konje teramo! Evo, za manje od mesec dana 4000 km ;D Pa ti vidi.... I sad sam na Slovačkoj granici.... motorom, naravno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jun 20, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, secas li se u Kotlini da je Gile isao po klopu po najvecem kijametu gde su munje i gromovi sevali na sve strane i da se decko vratio bez kapljice kise na sebi. Od Tenere se i bogovi plase ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 21, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da.... ;D Imao je samo malo sreće, ništa više. A sreće vam i treba, u neograničenim količinama! Te kofe ni ne možeš voziti "na sigurno" ... čim te sreća bar malo izneveri, sledi GURANJE... Ma Popsy to najbolje zna ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 21, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan .... I sad sam na Slovačkoj granici.... motorom, naravno ;D Znaci opet pivo+rakija? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 21, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan .... I sad sam na Slovačkoj granici.... motorom, naravno ;D Znaci opet pivo+rakija? ;D Oooooo, da! I neka mi je Bog na pomoći... ostajem do subote! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...