PedjaR 70 Napisano Februar 24, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Goso kad neces da kliknes... pogledaj lepotu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6306 Napisano Februar 24, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je lep, barem meni. Ali za silazak sa asfalta je pogodan kao i bilo koji drugi motor koji nije enduro. Tesko ce se neko odluciti da sa ovim krene u sibir ili afriku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan opet proliv, pa lepo sam rekao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan salu na stranu, lepa naprava, videcemo kako ce se pokazati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 24, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan za "sibir ili afriku" ja mislim da je vise obicna tenera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6306 Napisano Februar 24, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan a za sta je onda ova "super" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 24, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan da pravi drustvo bmw1200gs adv. na "super" putevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6306 Napisano Februar 24, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ovo moze da se poredi sa BMW-om koji je 50 kg laksi. Za touring po asfaltu ima mnogo boljih resenja putnih motora, pa prosto ne znam koja je ciljna grupa kupaca za ovaj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan za takve puteve kupis BMW LT ili GOLDWING i uzivas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan i jedni i drugi su izgubili kompas, BMW je predstavljan kao motor za put oko sveta, sa svom onom elektronikom koju ima, kurac bi se usudio da mrdnem iz evope i to gusto naseljenih delova, a na svu muku i ostali su poceli da ih prate u idiotluku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1387 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ah,kakv mir napokon u ovoj temi Yamaha izbacila novu ST. Afrikanci se povukli, nama zao sad da ih napadamo. Prosto se tisina cuje ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan pustili smo vas da dodjete do daha, zanemogli ste nam nesto, a nije zanimljivo ako barem ne pokusate da se branite ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1387 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ti si neunistiv za razliku od krsa koji vozis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan i jedni i drugi su izgubili kompas, BMW je predstavljan kao motor za put oko sveta, sa svom onom elektronikom koju ima, k**** bi se usudio da mrdnem iz evope i to gusto naseljenih delova, a na svu muku i ostali su poceli da ih prate u idiotluku E pa sad , ima njih mnogo koji nemaju taj strah koji ti ocigledno imas .... Idiotluk = napredak ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ah,kakv mir napokon u ovoj temi Dakle , izjava nedelje !!!! ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan i jedni i drugi su izgubili kompas, BMW je predstavljan kao motor za put oko sveta, sa svom onom elektronikom koju ima, k**** bi se usudio da mrdnem iz evope i to gusto naseljenih delova, a na svu muku i ostali su poceli da ih prate u idiotluku E pa sad , ima njih mnogo koji nemaju taj strah koji ti ocigledno imas .... Idiotluk = napredak ?? nije stah, elektronika kada crkne sedi i placi, ove matore i zastarele ces uvek nekako zbudziti da dodjes do nekle, problem je sto sve guraju da ide preko kompjutera, gledao si long way down, ako ne gresim, kada su spalili centalu ABS-a, problem je sto i da su imali rezervnu, nista im ne bi znacila, jer mora da se upare, a za to ti treba servis, drugu u engleskoj je crkla antena kod kljuca na novom GS adv. srecom na 20 milja od kuce, sta bi radio da mu je crkla u mongoliji, kome da se zali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan i jedni i drugi su izgubili kompas, BMW je predstavljan kao motor za put oko sveta, sa svom onom elektronikom koju ima, k**** bi se usudio da mrdnem iz evope i to gusto naseljenih delova, a na svu muku i ostali su poceli da ih prate u idiotluku E pa sad , ima njih mnogo koji nemaju taj strah koji ti ocigledno imas .... Idiotluk = napredak ?? i samo nemoj da mi kazes da ti je neophodan servo na prednjoj kocnici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan nije stah, elektronika kada crkne sedi i placi, ove matore i zastarele ces uvek nekako zbudziti da dodjes do nekle, problem je sto sve guraju da ide preko kompjutera, gledao si long way down, ako ne gresim, kada su spalili centalu ABS-a, problem je sto i da su imali rezervnu, nista im ne bi znacila, jer mora da se upare, a za to ti treba servis, drugu u engleskoj je crkla antena kod kljuca na novom GS adv. srecom na 20 milja od kuce, sta bi radio da mu je crkla u mongoliji, kome da se zali? Po toj logici niko nebi isao na takav put bez Afrike , a tamo bi vozili samo kola stara bar 20 godina , a znas da nije tacno ni jedno , ni drugo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 25, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nije stah, elektronika kada crkne sedi i placi, ove matore i zastarele ces uvek nekako zbudziti da dodjes do nekle, problem je sto sve guraju da ide preko kompjutera, gledao si long way down, ako ne gresim, kada su spalili centalu ABS-a, to jesi u pravu.. dok ne naprave prekidač kompjuter off ;D ;D ;D doduše za taj ABS su sami krivi nisu skinuli kontakte sa akumulatora kad su varili ram ili šta li... dobro su samo to spržili... nego što sam večeras proleteo kroz baru (bazen) na Belim Vodama (ko je prolazio tuda kad je kiša zna o čemu pričam) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan nije stah, elektronika kada crkne sedi i placi, ove matore i zastarele ces uvek nekako zbudziti da dodjes do nekle, problem je sto sve guraju da ide preko kompjutera, gledao si long way down, ako ne gresim, kada su spalili centalu ABS-a, problem je sto i da su imali rezervnu, nista im ne bi znacila, jer mora da se upare, a za to ti treba servis, drugu u engleskoj je crkla antena kod kljuca na novom GS adv. srecom na 20 milja od kuce, sta bi radio da mu je crkla u mongoliji, kome da se zali? Po toj logici niko nebi isao na takav put bez Afrike , a tamo bi vozili samo kola stara bar 20 godina , a znas da nije tacno ni jedno , ni drugo . ne zezaj, ne pricam o africi, pricam generalno, brdo ne potrebne elektronike, pre bi isao sa R100gs, nego sa novim gs-om adv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je lep, barem meni. Ali za silazak sa asfalta je pogodan kao i bilo koji drugi motor koji nije enduro. Tesko ce se neko odluciti da sa ovim krene u sibir ili afriku. Aco , shvatam ja da je ovo neozbiljna tema , ali drugi put ipak stavi smajli kad se salis .... ovako ;D ;D Da ne pomislimo da hoces da kazes da Afrika moze negde gde nova Tenera ne moze ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan ne zezaj, ne pricam o africi, pricam generalno, brdo ne potrebne elektronike, pre bi isao sa R100gs, nego sa novim gs-om adv Dobro , ja sam mislio moze malo da se nasali ovde , izvini Ali , salu na stranu , NIKO vise NIKAD nece da radi motor sa tehnologijom od pre 20 godina . Po tebi - nazalost , po meni - super . Slazes li se bar sa tim , salu na stranu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan drug je juce doterao K1200gt iz nemacke, motor je dugo stajao i akumulator je oslabio, pola motora mu pobudalilo zato sto kompjuter registruje slab akumulator, to je ok kada se vozis u lokalu, sta da mu se to desilo na putu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ne zezaj, ne pricam o africi, pricam generalno, brdo ne potrebne elektronike, pre bi isao sa R100gs, nego sa novim gs-om adv Dobro , ja sam mislio moze malo da se nasali ovde , izvini Ali , salu na stranu , NIKO vise NIKAD nece da radi motor sa tehnologijom od pre 20 godina . Po tebi - nazalost , po meni - super . Slazes li se bar sa tim , salu na stranu ? nije problem, naravno, ja sam uvek spreman na salu ;D nego da ne pomislis da stvarno mislim da ne postoji bolji motor od afrike i da pljujem sve sto je novo ja to gledam iz mog ugla, planiram da napadnem mongoliju i iskreno razmisljao sam da kupim xl 600 za taj put, tek na njemu nema sta da crkne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan drug je juce doterao K1200gt iz nemacke, motor je dugo stajao i akumulator je oslabio, pola motora mu pobudalilo zato sto kompjuter registruje slab akumulator, to je ok kada se vozis u lokalu, sta da mu se to desilo na putu? Ozbiljno ? To se na putu ne bi desilo , jer motor ne bi stajao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...