gosa 553 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan barem se pravio u ovom veku ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan model za 2010-tu, predivan je Ma gde bre predivan?!? Hebem vas u ukus... i miris Najozbiljnije, onaj far nije ružan nego je ODVRATAN. Stvarno mi se uopšte ne svidja. Šta koji qrac experimentišu, šta je falilo sa 2 okrugla fara?? Ovako izgleda kao da je neko dete na času tehničkog obrazovanja seckalo delove i sastavilo prednju masku. RUŽNO DO 00 !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan jageru,pregazilo te vreme abome i tehnika! sedi malo sa decom i pogledaj transformere,uskoro ni tocak nece biti okrugao! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svetac, tišina tamo! Nemoj sad da javno iznesem koji si mi link poslao ;D NE, NE i NE. Nije nikakav gay sajt, ja se sa ne družim sa "onima" ;D Njih samo Bokilic priželjkuje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 24, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan šta je falilo sa 2 okrugla fara?? sa ovim delom se zapravo i slažem... ovo najbolje znaju vlasnici TA (transalpa) koji imaju prelep motor sa šu"#"# televizorom umesto fara... posle su kao redizajnirali i iskosili (al meni je i to ružno)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...sa ovim delom se zapravo i slažem... OOOooooOOOoo, HVALA NEBESIMA! Konačno je i tenerašima došlo iz dupeta u glavu, pa su na kraju skontali da voze rugobu, a ne motor ;D ;D ;D Šalu na stranu, 2 fara OK, ovaj kockasti qrac je baš BLJAK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 24, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan nego kad ti ides danas na off-road... il ne ides, tesko je to za afriku?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1387 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo sam hteo da vidim sta da ocekujem na voznji. Daleko od toga da se razmisljam da ne dodjem zbog guma. A i nesto se razmisljam, nemoguce je da sam sebe guram na motoru na uzbrdici ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti dođi. Rekoh ja već da nosim kanapče (da, da, ono narandžasto) Pa nećemo vas mi tamo ostaviti medama za prolećnu gozbu.... ako vam motori ne valjaju, vi ste i dalje sjajni drugari ;D P.S. Ako ti je za utehu, moje gume su isto SHIT ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan daj jos koji krug pa ce biti samo za asflat!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan daj jos koji krug pa ce biti samo za asflat!! ;D ;D Aaaaaaaaa, tebi, Bato, više ni aspirin Loodak, skinuo mi sigurno 5mm šare sa zadnje gume ;D ;D ;D Sad hoću-neću, moram za maj imati ako već ne nove, onda bar druge ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan nije navikao na finu mehaniku, na ST-u jedino brusilicom mozes da skines 5mm sare sa gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Majstori, ćelave vam gume! ;D ;D ;D Al' će neki meda da se osladi, sveža prolećna visokoproteinska hrana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 24, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan 'bar dan! Samo da vidim kako ste!? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Kepo,Aca pn,Gosa, AFRIKA JE NAJBOLJA.Aca pn,Gosa,Kepa AFRIKA JE VRH,G OSA.Aca pn, kepo ...bez afrike nam nama zivota,kad bude umirala zadnja afrika i mi ce se spalimo sa njom.Ja razumem da je neko zaljubljen u svoj motor ali ovoliku kolicinu ljubavi se retko gde moze videti najednom mestu.AFRIKA AFRIKA TO JE PRAVA STVAR KO NE VOLI AFRIKU NIJE NORMALAN :P . bog na nebu AFRIKA NA ZEMLJI. Misim i ja volim da se vozim na svom motoru ali verujte da uopste ne razmilsljam o njemu preko zime a lepsi je, bolji ,brzi,startniji, OD VASE LJUBIMICE....NE ZNAM, NE RAZUMEM, VIDO SAM AFRIKU U ZIVO ,PROBAO JE ...STVARNO MI NIJE JASNO U CEMU JE STOS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ....NE ZNAM, NE RAZUMEM, VIDO SAM AFRIKU U ZIVO ,PROBAO JE ...STVARNO MI NIJE JASNO U CEMU JE STOS. Stvarno su malobrojni oni, do čijih duša nije doprla ljubav Afrike prilikom vožnje ... Mogu samo saosećati sa tobom i iskreno te žaliti... Amin! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 24, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Jos 4-5 sati do predstavljanja nove Super Tenere :o Bojim se ima da odete do 230 i neke strane preko noci ... ;D Nesto ne vidim da Honda sprema naslednika Afrike ... ili gresim Odoh ja u publiku da posmatram daljni razvoj ovog maratonskog dvoboja divova ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi... Honda je napravila SAVRŠEN motor još pre više od 20 godina. Ovi mučenici u Yamahi i dan-danas pokušavaju da dostignu ono što Afrika predstavlja, ali eto, bezuspešno. Posle 20 godina nisu joj ni do izduva ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 24, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jos 4-5 sati do predstavljanja nove Super Tenere :o Bojim se ima da odete do 230 i neke strane preko noci ... ;D Nesto ne vidim da Honda sprema naslednika Afrike ... ili gresim Odoh ja u publiku da posmatram daljni razvoj ovog maratonskog dvoboja divova ... Daj neki link za pracenje predstavljanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo,Aca pn,Gosa, AFRIKA JE NAJBOLJA.Aca pn,Gosa,Kepa AFRIKA JE VRH,G OSA.Aca pn, kepo ...bez afrike nam nama zivota,kad bude umirala zadnja afrika i mi ce se spalimo sa njom.Ja razumem da je neko zaljubljen u svoj motor ali ovoliku kolicinu ljubavi se retko gde moze videti najednom mestu.AFRIKA AFRIKA TO JE PRAVA STVAR KO NE VOLI AFRIKU NIJE NORMALAN :P . bog na nebu AFRIKA NA ZEMLJI. Misim i ja volim da se vozim na svom motoru ali verujte da uopste ne razmilsljam o njemu preko zime a lepsi je, bolji ,brzi,startniji, OD VASE LJUBIMICE....NE ZNAM, NE RAZUMEM, VIDO SAM AFRIKU U ZIVO ,PROBAO JE ...STVARNO MI NIJE JASNO U CEMU JE STOS. bravo Pite, hvala Bogu da i ti skapira neke stvari ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 24, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki link za pracenje predstavljanja? Evo ovde treba da bude video za par sati http://www.yamaha-motor.co.uk/super-tenere/ Samo neznam gde da nadem onog smajlija sto sedi i klopa kokice .... taj bi mi sad trebao , u nedostatku istog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 24, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi... Honda je napravila SAVRŠEN motor još pre više od 20 godina. Ovi mučenici u Yamahi i dan-danas pokušavaju da dostignu ono što Afrika predstavlja, ali eto, bezuspešno. Posle 20 godina nisu joj ni do izduva ;D Pa vidi ovako , savrsen ili ne , u to ne ulazim ( zaje... sam se jednom ulazeci u te razprave ... ;D ) mada ima Tenerasa koji se verovatno ne slazu , ali da je bas toliko savrsena da Honda prestane da je proizvodi i nema u pripremi , bar koliko je meni poznato neku novu Afriku , e to mi vec nije jasno ??? Ali bi uzivao da mi strucno neko objasni zasto je tako ? Mozda je odgovor u tezini novog VFR-a ?? Kap jih je pogodila kad su videli koliko bi tezila nova Afrika sa tim motorom ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan ....NE ZNAM, NE RAZUMEM, VIDO SAM AFRIKU U ZIVO ,PROBAO JE ...STVARNO MI NIJE JASNO U CEMU JE STOS. Stvarno su malobrojni oni, do čijih duša nije doprla ljubav Afrike prilikom vožnje ... Mogu samo saosećati sa tobom i iskreno te žaliti... Amin! ;D ;D ;D Ma oki doki sve je uredu ali brate LJUBAV PREMA MOTORU.Mislim nije mi jasan taj momenat najbolje,aj da razumem ono za vibracije sto daje pa pojedinci dozivljavaju nesto ali ovi ostali normalni na sta se oni pale jbl ga nikad mi nece biti jasno.Mislim da na vozace Jamahe taj uticaj ne postoji. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan mozda da se prica svede na to koja je bolja!! yamaha ili honda??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pite, Afrika pored toga što je sjajna, ima i neki "šmek" sa kojim se vrlo mali broj motora može pohvaliti ;D .... e TO je ono što Afrikanci vole... mozda da se prica svede na to koja je bolja!! yamaha ili honda??? ;D A pa to je potpuno bespredmetna rasprava... Šta tu ima uopšte i da se priča? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...