aca-pn 6430 Napisano Februar 16, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D goso, nisi normalan iskidah se od smeha ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jaooo, sad mi krivo sto nisam poslao post od pre pola sata. Lepo sam otkucao, citirao i sve al reko preteracu ;D Izbrisem i ne posaljem. Od sad sve sto otkucam to isto i saljem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Jaooo, sad mi krivo sto nisam poslao post od pre pola sata. Lepo sam otkucao, citirao i sve al reko preteracu ;D Izbrisem i ne posaljem. Od sad sve sto otkucam to isto i saljem. sto se mene tice, nemoj da imas nikakvu kocnicu, ja se ne ljutim ;D ;D ;D da bi zajebavao, moras da budes i zajebavan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan gosa pobedio ispred AT! nema potrebe za okrsajem, jedino da se pobeda ovekoveči i u to ime proslavi ;D ;D malo sarenila ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jaooo, sad mi krivo sto nisam poslao post od pre pola sata. Lepo sam otkucao, citirao i sve al reko preteracu ;D Izbrisem i ne posaljem. Od sad sve sto otkucam to isto i saljem. profesore, hocemo post!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Cek sad dok nadjem gde je to bilo. Mada sad nije aktuelno koliko bi bilo u tom trenutku. Post sledi...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 16, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan sta ovo po plicami moz da ide,,e to nisam znao,,,, tako je kepo da gajis te zivotinje da se nesto pojede, a onima sto im je do takmicarskog duha,,nek trce :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ko je video-video ko nije nista ;D . Ipak necu da stoji ovaj post. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan stvarno nije u redu ovo KUVA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan stvarno nije u redu ovo KUVA! Pa imas u citatu gore ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 16, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem... malene izmene na dizajnu... ono powered by Kepa sam morao iako je trazio da njega maknemo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Post je bio totalni off pa sam ga obrisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 16, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno nije u redu ovo KUVA! ajde ajde... nema ko nosi XXXL a da ne zna da kuva, jel tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan nemoj to da mi radis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan stvarno nije u redu ovo KUVA! ajde ajde... nema ko nosi XXXL a da ne zna da kuva, jel tako naravno, mi smo multi talentovani, znamo i da kuvamo i da jedemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Dovoljno je da zna da drzi kasiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Post je bio totalni off pa sam ga obrisao sad moram i ja moj post da brisem, ispasce da se hvalim ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Otkud ovi znaju kako da nazovu sliku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan jesu li pobednici na raznju ili? po naslovu slike ja sam tako razumeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 16, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan i kad je okrsaj ? ko su sudije ? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 16, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan i kad je okrsaj ? ko su sudije ? ;D ;D ;D Pa BMWjasi su sudije, al ako mogu da prate ;D ;D ;D 28.05. al ce ici i izvidnica terena ranije ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 16, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan i kad je okrsaj ? ko su sudije ? ;D ;D ;D Pa BMWjasi su sudije, al ako mogu da prate ;D ;D ;D 28.05. al ce ici i izvidnica terena ranije ;D ;D ;D hahahahahahaha oke ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 28.05. al ce ici i izvidnica terena ranije ;D ;D ;D do podmetnu tenerasima zamke ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 16, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan 28.05. al ce ici i izvidnica terena ranije ;D ;D ;D do podmetnu tenerasima zamke ;D ;D ;D nemoj mene da uplices u to !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...