Jump to content

Moto Zajednica

Super Tenere VS. Africa Twin

Recommended Posts

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

ove godine će biti i enduro "podmladak" Aćimobog i Shum@rz su ozbiljno zainteresovani za off tako da... 1Mina.gif1Mina.gif1Mina.gif

naravno i Gizda a tu su i Fi011 i Sinke ...

Jaaaaaaao, sirota deca.... Pa tek na offu će uvideti koliko su se zajebali u izboru motora...

:D :D :nanana: :nanana:

To si trebao Acimobogu da kažeš ranije, pre nego što je kupio Afriku... ovi ostali su uzeli STe :P :P :P

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Aaaaaaaaaa.... pa vidim ja da nešto ne štima.... Acimobg je pametan dečko, a ne ko ovaj Šumar... hhehe :D

• Podržavam 1

• - enduro sector -, 2147 postova
  • Motocikl: adventure

Ni Hitman nije bolji.. sve smo videli :motopad:

Slusaj, prvo niste mogli da me vidite 1moto3.gif sve do onog leda 1hmm.gif

Onda kad sam se omlatio, prvo sam se demoralisao, drugo, vozio sam ceo dan sa napuklim prstom 0ljut2.gif

Ali nema veze, vidimo se sledeci put opet 0takoje.gif

• Svrati ponekad, 457 postova
  • Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE

Aaaaaaaaaa.... pa vidim ja da nešto ne štima.... Acimobg je pametan dečko, a ne ko ovaj Šumar... hhehe :D

Xaxaxaxaxa to cemo jos da vidimo ko je pametan a ko nije..... Ja sam cuo da ti je neko ponudio da te poveze sad na Kepojebini posto paprika nije mogla da izadje........:P :P :P :P :P :P

• Zainteresovan, 592 postova
  • Motocikl: Stalno neki drugi :)

Posto sam spominjan,red je da se oglasim i u ovoj temi...Da da naravno da sam za offove i druge razne voznje,racunajte na mene,kao i na mogucnost prenocista podno Rudnika u mom selu!!

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Naš kako, za početnički motor stvarno zvuči primamljivo. Jeftin, ima ga šta, trošadzija u svakom smislu al ionako se vozi godinu dve pa opet na Bubanj,nije nesto izbalansiran al ko da je to bitno u početku, .... Al kad saberete te silne troškove, a nerviranje, sramotu i stres kad neće da upali i da ne spominjem, onda dodjete na cifru tj. vrednost neke iole solidne Afrike.

Tako da bolje se nategnite jos malo ili sačekajte, pa kupite motor o kome nećete morati da razmišljte da ga menjate, da poželite na momente da ga zapalite, otisnete niz bašču, .... Ovako sa tim klavijaturama ste doveka u minusu, i osudjeni da ostatak života provedete jedući se iznutra što ne možete da kupite Afriku, jer će da vas trpa pola foruma.

• Podržavam 3

E bre Kepo,nemo mi rusis snove,tek sam ga uzeo.... Ne salu na stranu odnos ulozenog -dobijenog je 9/10 !!!! :moto3:

Samo se ti momče teši, videćeš na proleće šta te čeka kad počneš da je voziš. Da sam na tvom mestu pretplatio bih se u Labaratoriji na godišnjem nivou, jeftinije ćeš prodješ.

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Ovako sa tim klavijaturama ste doveka u minusu, i osudjeni da ostatak života provedete jedući se iznutra što ne možete da kupite Afriku, jer će da vas trpa pola foruma.

Može tako a mož i da kupite Afriku pa da vas trpa ceo forum da ste za te pare mogli i motor da kupite :P :P :P

elem, sve ćemo mi da utvrdimo na vožnjama, ali čudan neki trend gomila Afrika u oglasima a sve je više STenera ... još Kobru da dovučemo u ovom prelaznom periodu i gotovi ste :D

• Podržavam 1

Kad je srce puno, novcanik moze da bude i prazan!!!

Odo malo da se prosetam i da gledam teneracu jos malo. Vidjamo se po lepom vremenu!!!

elem, sve ćemo mi da utvrdimo na vožnjama, ali čudan neki trend gomila Afrika u oglasima a sve je više STenera ... još Kobru da dovučemo u ovom prelaznom periodu i gotovi ste :D

Kobru ako zejebete onda ste stvarno preterali. Pa Kobra je naš drugar, nije zaslužio to da mu radite.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 457 postova
  • Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE

Xaxaxaxaxaxa ma da znam ja za tu pricu ST nece da upali a Trafika se ne kvari......

Pusti ti mene te price......

ako krenem da vadim slike iz Laba uverices se da su sve same trafike porasturane tamo...

A ST ima samo 1 i to je u zimovniku..... posto covek nece da vozi van sezone :P :P :P :P

Eeeeee sad su malo jasnije stvari. Evo iz postovanja prema novom kolegi ja cu Sinketu da poklonim dva lezaja tocka, da mu kolko toliko olaksam muke.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja