SHUM@Rz 104 Napisano Januar 7, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ako hocete da snimci budu kako valja, mislim da GoPro HERO HD Helmet jedino moze da zadovolji. Imam ja malo bolje resenje ali je i malo skuplje http://contour.com/camera/contour_gps?gclid=CL_Ug9yMqKYCFRQu3godWXmUpA AUUUUuuuuu... za $50 vise ima i GPS, a i Bluetooth pa moz` se vidi na telefonu (iOS i Android) direktno sta snimas. Jbt, aj se skupimo nas par (a ima nas vala bar 10-orica) i da pazarimo ovo ?!! jos je bolja fora sto moze svako svoj nosac da ima i samo zakacis.... ima nosaca i u Louisu, nisu skupi. Kupimo i ovo waterproof kuciste i ceraj..... super je stvar...... Mislim da Ceh ima jednu ali mozda stariji model, mozda je i ista ne znam.... CEHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ako hocete da snimci budu kako valja, mislim da GoPro HERO HD Helmet jedino moze da zadovolji. Imam ja malo bolje resenje ali je i malo skuplje http://contour.com/camera/contour_gps?gclid=CL_Ug9yMqKYCFRQu3godWXmUpA AUUUUuuuuu... za $50 vise ima i GPS, a i Bluetooth pa moz` se vidi na telefonu (iOS i Android) direktno sta snimas. Jbt, aj se skupimo nas par (a ima nas vala bar 10-orica) i da pazarimo ovo ?!! jos je bolja fora sto moze svako svoj nosac da ima i samo zakacis.... ima nosaca i u Louisu, nisu skupi. Kupimo i ovo waterproof kuciste i ceraj..... super je stvar...... Mislim da Ceh ima jednu ali mozda stariji model, mozda je i ista ne znam.... CEHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Po Evropi ova sa GPS-om nema ispod 400e, + waterproof kuciste 45, + kartica od 16Gb 30. Natovari se to do 500e. U Amerikama bre mnogo jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 7, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ti recem..... RSV milenian?????????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pda, Deki ili Bane, ko je raspolozen da se bakce s nama slepcima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 7, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nije u redu sto ofujete ovu temu, ali ako zelite da dokumentujete vase prve korake van dvorishta zaista ne znam zasto gubite vreme .. Evo pozajmicemo vam mi neku kamericu .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 7, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nema potrebe da im pozajmljujemo kamerice. S obzirom na obzire, moći ćemo lepo, sa kistom u ruci i platnom ispred sebe da ih SLIKAMO! Otprilike će dovoljno stajati u jednom mestu na izlasku iz dvorišta da će biti savršeni modeli za slikanje. A mogli bi i da oformimo neku slikarsku koloniju, a? Ili "mlade slamarke"... Glavna tema bi bila YAMAHA SUPER TENERE XTZ 750 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nema potrebe da im pozajmljujemo kamerice. S obzirom na obzire, moći ćemo lepo, sa kistom u ruci i platnom ispred sebe da ih SLIKAMO! Otprilike će dovoljno stajati u jednom mestu na izlasku iz dvorišta da će biti savršeni modeli za slikanje. A mogli bi i da oformimo neku slikarsku koloniju, a? Ili "mlade slamarke"... Glavna tema bi bila YAMAHA SUPER TENERE XTZ 750 Fantasticna ideja !!! verujem da bi slikari bili ovi sa Trafikama jer samo oni imaju vreme da se bave slikarstvom ,, svi ostali se voze ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 7, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan cccc što je dublja zima to se Afrikanci više opuštaju polako polako, eve ga proleće pa ćemo da vidimo ko traktor vozi a ko kapiju otvara :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 7, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticna ideja !!! verujem da bi slikari bili ovi sa Trafikama jer samo oni imaju vreme da se bave slikarstvom ,, svi ostali se voze ... Pa pazi.. u bilo kojoj trci sa tenerašima bi mi imali vremena i da slikamo, ne samo njih... I da odspavamo po jednu turu, napijemo se pa se istreznimo, večeramo... i onda bi moooooooožda stigli i teneraši na svojim "vernim limenim atovima" @Popsy Nama ne treba proleće, k'o vama, da isterate te olupine iz garaža... Mi to vozimo i po ledu. A ni opremu ne sklanjamo, pa vadimo... KO NEKI! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6112 Napisano Januar 7, 2011 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ko sutra na +14 ne obiđe krug...pi*ka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 7, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ko sutra na +14 ne obiđe krug...pi*ka vaistinu ... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 7, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, oduvek ste vi afrikanci bili cudni.. a pogotovu Jager sa kiticom u ruci pa jos oce koloniju takvih... i svi da crtaju ST bolesno nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 7, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta ćeš... to u trenucima dokolice, dok vas čekamo da se dovučete na tim hmmmm... motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Nije u redu sto ofujete ovu temu, ali ako zelite da dokumentujete vase prve korake van dvorishta zaista ne znam zasto gubite vreme .. Evo pozajmicemo vam mi neku kamericu .. Uh, za malo da zaboravim ko smo ovde i sta smo. Shumare ish !! Uzgred, ova CONTOUR GPS kamera secka na savkih dve sekunde i kad snima u mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Januar 7, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da, kupio sam u pegazu neku najobicniju al nikako da je probam. U ponedeljak je saljem u Valjevo na probu nekim drugarima. Oni kad naprave snimak izbacice, pa da vidimo kakav je kvalitet. Kome se svidi za 70-80 eur ima u Pegazu. Odma da ti kazem da si se zajebo. Ja sam jedno vreme bio opasno nalozen da uzmem jednu kameru, tek GP Pro daje dobar kvalitet snimka. Moj (a verovatno i tvoj) fotoaparat pravi bolje snimke od svih tih jeftinijih kamerica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 7, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Nije u redu sto ofujete ovu temu, ali ako zelite da dokumentujete vase prve korake van dvorishta zaista ne znam zasto gubite vreme .. Evo pozajmicemo vam mi neku kamericu .. Uh, za malo da zaboravim ko smo ovde i sta smo. Shumare ish !! Uzgred, ova CONTOUR GPS kamera secka na savkih dve sekunde i kad snima u mestu. videces ti kome si rekao is kad stigne kamera..... jurices ti mene na teneri ali neces moci da me stignes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Molices ti mene da te snimam kako nemozes da me stignes, al` da imas bar neki snimak iz voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 7, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaauuuuuuuuu Busmane, ne sanjaj, gde si ti video da je AT brzi od ST...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Januar 7, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Svuda sem na autoputu, a i tu je ST brza samo dok ne popije sve ulje (par desetina km ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ko sutra na +14 ne obiđe krug...pi*ka A kako da se vozim bez podmazivača lanca_ A, kako? Za sada Vas pozdravljam, pa se vidimo za par dana u labosu da istimarimo konja, pa na trke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, oduvek ste vi afrikanci bili cudni.. a pogotovu Jager sa kiticom u ruci pa jos oce koloniju takvih... i svi da crtaju ST bolesno nema sta kakav model, takav i alat za slikanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaauuuuuuuuu Busmane, ne sanjaj, gde si ti video da je AT brzi od ST...... dal opet da vadim fabricke specifikacije za tu vasu lominu? fabrika lepo napisala 180 km/h krajnja brzina, kao i kod afrike, tako da je ta prica da ste brzi tacna samo ako je bacite sa beogradjanke, ali ima jedan problem, zabranjeno je bacati djubre na ulicu :nanana: :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Haha, smesni ste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaauuuuuuuuu Busmane, ne sanjaj, gde si ti video da je AT brzi od ST...... Pusticu te po nekad, da poverujes u te slatke lazi sto su ti napricali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 8, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Goso, jel smes da stavis 100 e? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...