aca-pn 6430 Napisano Decembar 31, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa ruku na srce..vrlo su slicne.. laik ih i ne razaznaje.. Sa druge strane naravno da ne mogu biti u istom rangu.. ST je lepsa, brza i pritom jeftinija..ah cuda Sigurno je jeftinija zato sto je bolja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Decembar 31, 2010 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci posle ovoga..tajna zelja svakog tenerasa je At AAAAAAAAA Jimmy koji si ti loodak xaxaxaxaxaxaxaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2022 Napisano Decembar 31, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan hehe ja sam jos i dobro prosao na toj mapi ali moj teammate nije. ups, ovo nije CS podforum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 31, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ti :BMW1: A Jimmy je samo snimio koji si ti ludak Sumeni..gumeni :deej: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 31, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Shumeni aj iskoristi ovu pauzu u sezoni pa kad prođe smrz da idemo na glinaru ... pridružiće nam se i afrikanci, tamo negde krajem aprila :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2022 Napisano Decembar 31, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A vi cete do aprila cekati gore da vam neko izgura povarene motore?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Decembar 31, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Kraj godine i rezime: Presao sam sa ST 11000km, nije me izdala nigde, i dalje ima snage koliko je meni potrebno, i dalje mi je lepsa od AT, i dalje je jeftinija u oglasima od AT,toliko je dobra da su ove god izbacili i novi model. Sa druge strane vi vasa sokocala i dalje apgrejdujete ne bi li pd njih napravili motore Za mene je dovoljno da izvucem zakljucak: ST je bolji motor od AT u SVAKOM pogledu (sem da mi je neko pokloni a ja hocu odmah da je prodam, pa bih u tom slucaju vise para uzeo od prodaje AT). Puno srece svima u Novoj godini, posebno afrikancima (trebace im ) pa da se druzimo kao i do sada. Odjevljujem se do 2011god. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Decembar 31, 2010 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Evo skoro dve godine vagate ST vs AT i nikako da se dogovorite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 31, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari nek Vam je srećna ova (enduro) 2011 godina, puno zdravlja, sreće, ljubavi i para a za motore ćemo već lako... e da i za drugare Afrikance da nam budu brzi uzbrdo a nama sa ST da motori koče nizbrdo i da vidimo kakvih još brda i planina ima po ovoj našoj Srbiji 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 31, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moji ST&AT endurasi, Da ste mi zdravi, blatnjavi i nasmejani, i da u 2011-oj nastavimo sa utvrdjivanjem ko ima bolji, lepsi, duzi, brzi... (motor) !! Srecna Vam Nova Godina ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Decembar 31, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan I moji i ovi drugi: da ste mi zivi i zdravi. Bolji tesko da mozete biti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 1, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan I moji i ovi drugi: da ste mi zivi i zdravi. Bolji tesko da mozete biti. ''Ko je Vas upoznao i pakao mu nece tesko pasti '' Aj ' sve naj nasima a i ove druge da krene u zivotu i kupe AFRICU !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 1, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ziveli !!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Januar 1, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Puno novih voznji i druzenja zelim svim ucesnicima teme u 2011 god. Zivi i zdravi bili ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 1, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E, pa, drugari, Sretna Vam Nova Godina !!!!!!!!!! Hteo sam da poželim tenerašima za ovu godinu da napokon kupe sebi neki pravi motor, ali neću. Pa šta bi mi onda ovde radili ako bi oni bacili svoje kante na đubre? Bilo bi nam vrrrrrlo dosadno. Zato ću poželeti svima nama ovde JOŠ ČLANOVA OBE SEKTE! Koliko od koje, nije nam vala ni bitno Samo da nas u ukupnom plasmanu bude JOŠ VIŠEEEEEEEEEeeeeee Aj' živeli!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Januar 1, 2011 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Braco i poznanici! Zieli i sretno nam bilo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Januar 2, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite na OFF-u, ali ja bih samo zeleo braci Afrikancima da pozelim srecnu predstojecu godinu .. Pa jes, i treba vam sreća sa to motorče :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 2, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Češe, ti da ćutiš. Nisi još ni kangrbu kupio, a kamoli pravi motor :D Kad ti još malo poraste ta Tenera, onda ćeš imati pravo glasa u ovoj temi :D :D :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 2, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Haha ta *mala* Tenera ima vise kubika od vase velike Africe tako da ima pravo glasa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 2, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Shumeni aj iskoristi ovu pauzu u sezoni pa kad prođe smrz da idemo na glinaru ... pridružiće nam se i afrikanci, tamo negde krajem aprila :P Jbg Popseto...... nemam vremena :) (para) da stavim si gume i barove..... Ako smislim nesto (izlete neke parice) ja sam prvi na tapetu za blato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 2, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Češe, ti da ćutiš. Nisi još ni kangrbu kupio, a kamoli pravi motor :D Kad ti još malo poraste ta Tenera, onda ćeš imati pravo glasa u ovoj temi :D :D :D Ima on kangrbicu, samo treba jos malo da poraste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 2, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Shumeni aj iskoristi ovu pauzu u sezoni pa kad prođe smrz da idemo na glinaru ... pridružiće nam se i afrikanci, tamo negde krajem aprila :P eeeee moj Popsy .. Ne brini, taj April smo rezervisali za vas, kad prodje smrz ... pa da mozete i vi malo da se provozate, ako vam mashine prezive zimu od stajanja ... Eh, da, posto je gledate samo na slikama, evo da vam potvrdimo da je Glinara na mestu i sve je ok tamo p.s. Rade, daj "onu" sliku 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6111 Napisano Januar 2, 2011 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 2, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan uvatile ste me na spavanju, najavite sledeći put kad idete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 2, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jel` bre Hitmane, ` el si vido` negde ove nase Kangrbase ?! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...