Popsy 2907 Napisano Octobar 25, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Extra je forum... baš mi se dopada :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 25, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Extra je forum, to je tačno, ali to ništa ne menja u činjenici da i dalje vozite KANTE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 25, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Idi vidi na oglasnik šta je stavljeno kao enduro a šta kao super enduro :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Octobar 25, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo, samo da kazem i na ovom "novom" forumu da je Afica ipak, bolja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Octobar 25, 2010 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pomoz bog braco i poznanici!!! ...a trafika je i dalje serpa!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 25, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pomoz bog braco i poznanici!!! ...a trafika je i dalje serpa!!! jel ima karata? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 25, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ja nabavio i ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 25, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Za sledeci okrsaj postavljamo na podijum sa specijalnim svetlosnim efektima jednu AT i jednu ST. Goso, hocem na ustupiti primerak da nas predstavlja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 25, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Za sledeci okrsaj postavljamo na podijum sa specijalnim svetlosnim efektima jednu AT i jednu ST. Goso, hocem na ustupiti primerak da nas predstavlja? bice mi cast i zadovoljstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 25, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A kako ćete da je transportujete do tamo ? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 25, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan valjda ce i tenerasi naci neko sokocalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 25, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan A kako ćete da je transportujete do tamo ? :D mislim da ti bas i nisi najpozvaniji da postavljsa takvo pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 25, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahahaa :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Octobar 25, 2010 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ima Gosa prikolicu...!!! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 25, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ima Gosa prikolicu...!!! :lol: imam i kao sto sam rekao kada god vam zatreba, tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Octobar 25, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu da ponesem goriva da imaju da sipaju a ne da se voze kombijem do BG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Aaa... lep nam novi sajt i forum, lep. Nego, da pozdravim prvo ukucane, pa onda sve ostale. ... ... i, samo da pitam jel prepoznajete lice zadovoljnog...? AHM !! B) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Octobar 26, 2010 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Istero sam Blondi gliste!!!!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan ... i, samo da pitam jel prepoznajete lice zadovoljnog...? AHM !! B) Ne mogu da ga poznam, pazi kako ga otvara u struku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1488 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1990 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Za sledeci okrsaj postavljamo na podijum sa specijalnim svetlosnim efektima jednu AT i jednu ST. Goso, hocem na ustupiti primerak da nas predstavlja? Pa kad nije za voznju onda nek stoji na podijumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1488 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1990 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Za sledeci okrsaj postavljamo na podijum sa specijalnim svetlosnim efektima jednu AT i jednu ST. Goso, hocem na ustupiti primerak da nas predstavlja? bice mi cast i zadovoljstvo To je jedini nacin da te namame kod Kepe Do sad si uvek isao da odneses tetki lek kad god se spomene okrsaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Za sledeci okrsaj postavljamo na podijum sa specijalnim svetlosnim efektima jednu AT i jednu ST. Goso, hocem na ustupiti primerak da nas predstavlja? bice mi cast i zadovoljstvo To je jedini nacin da te namame kod Kepe Do sad si uvek isao da odneses tetki lek kad god se spomene okrsaj za to si 100% u pravu , motor preteran u garazu i ovih dana pocinje pakovanje svega i svacega tako da sledece sezone nema propustanja manifestacija tog tipa :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan nego, ja danas ceo dan na motoru, a vi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nego, ja danas ceo dan na motoru, a vi? Nameštaš retrovizore? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan nego, ja danas ceo dan na motoru, a vi? Nameštaš retrovizore? :D da uh, zaboravio sam da vi ne smete na kisu, raspasce vam se sokocala :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...