gosa 553 Napisano Avgust 31, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam obojici ;D Nego gledam ove afrike i pise im na bocnoj plastici adventure sports. Ajde ovo adventure se podrazumeva cim si kupio afriku ali za koje ona sportove sluzi? Znaci to su ti sportski motori koje mladi vole ;D pita covek na cijem motoru pise "SUPER"?! sta je kod vas super? superbrzo dobijes suljeve kad vozis ST? supervelika potrosnja ulja? goriva?..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 31, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Super brzo ostavimo vas Chamugane u prasini.. Dokazano! Kako mi je nedostajao Zeks i Daki..da lepo peglamo do Kepojebine i nazad.. Ovi Jageri, Busmani i ostali mogu da idu odmah u dom penzionera..da sede ispred i jasu grdobe..al u mestu, i pricaju ostatku drustvanceta kako je nekad bilo..na okrsaju st at ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 31, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ovi Jageri, Busmani i ostali mogu da idu odmah u dom penzionera..da sede ispred i jasu grdobe..al u mestu, i pricaju ostatku drustvanceta kako je nekad bilo..na okrsaju st at ;D Imamo mi i podmladak !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 31, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan Super brzo ostavimo vas Chamugane u prasini.. Dokazano! Kako mi je nedostajao Zeks i Daki..da lepo peglamo do Kepojebine i nazad.. Ovi Jageri, Busmani i ostali mogu da idu odmah u dom penzionera..da sede ispred i jasu grdobe..al u mestu, i pricaju ostatku drustvanceta kako je nekad bilo..na okrsaju st at ;D jedino sto mogu da prihvatim je SUPER smesno kada se pojavite na tim pokusajima od motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 31, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan i nije to prasina, sto ostaje iza vas, to je dim od ulja koje trosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Avgust 31, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi Jageri.... Eee.... mojne sad da rešse ;D Jedva si me stizao kada smo išli prema KPJ... Povratak je druga stvar, onda se jesmo vukli, ali zbog toga što si imao suvozača, pa tvoja sirota kangrba nije mogla da drži tempo... Kao, fol "gušio ti se motor" ... MA DAJ! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 31, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Goso, sad bi ti Neske rekao kolko je Jager dosuo uulja kod njega..(al mota djevrek pa ne moze) Pa on kad krene iz SU nosi ambalazu od 5ll..Niste videli na Kepeningu? Da, vesto je umotao u sator..ali dosao je trenutak istine.. 0,5 l na 100km..Pa braco malo li je to? ;D @ ti da cutis..da smo ful vozili hardsoft turu,,ostao bi bez guvernale..jer je ki u bicikle..onako negde bliska poniju i to onom ekspresnom.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Avgust 31, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nešto ne sećam da sam dosipavao ulja... mora da me ebe onaj Nemac pa zaboravljam stvari ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Avgust 31, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A moram doći koji dan, pa da idemo do Glinare..... da već više stavimo tačku na I ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 31, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan ako je i nosio ulje, on je to zbog vas, zna covek sa kim ima posla, to se zove drug na drumu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 31, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zato se MI secamo..Neske ima i klip Glinara moze brate..pa kom opanci kom patike.. ;D A da bude zanimljivije..stavimo neku crkotinu kao ulog.. Idi stezi taj volan..nemoj da mi panes negde.. Ustvari prodaj tu olupinu nekom....pa kupi pravu makinu..a za tih soma i po razlike..kupi deci cokoladu..vodi zenu u p.m. ili vec snadji se kako da potrosis tih soma i po bacenih sa neba u ovom slucaju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Avgust 31, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Glinara moze brate..pa kom opanci kom patike.. ;D A da bude zanimljivije..stavimo neku crkotinu kao ulog.. Crkotina?! Svidja mi se ideja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4469 Napisano Avgust 31, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan tek ste stigli sa zabave gdje ste izjeli dva komada pa gdje to sve stane? šala samo vi uživajte i mi cemo jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Avgust 31, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' neko spomenuo Glinaru? hehe, pa moja Princeza (Africa) i ja tamo često boravimo, a za divno čudo tamo STeneru osim Popsyjeve nismo nikada zapazili... Oduvek sam se pitao zašto, a onda se setih da je to jer one teško idu i po asfaltu Ove nedelje dežuram, a sezona na Glinari tek počinje (pogotovo za one koji nisu bili ranije) jer je još uvek puno trave i ne vidi se put lepo... Kad se malo sasuši, rokanje svaki dan, ovako svaki drugi Od ponedeljka birajte dan za okršaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 31, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Jel' neko spomenuo Glinaru? hehe, pa moja Princeza (Africa) i ja tamo često boravimo, a za divno čudo tamo STeneru osim Popsyjeve nismo nikada zapazili... Oduvek sam se pitao zašto, a onda se setih da je to jer one teško idu i po asfaltu Ove nedelje dežuram, a sezona na Glinari tek počinje (pogotovo za one koji nisu bili ranije) jer je još uvek puno trave i ne vidi se put lepo... Kad se malo sasuši, rokanje svaki dan, ovako svaki drugi Od ponedeljka birajte dan za okršaj ti da cutis!!! :D moj MunZe je dezurno sokocalo za kvarenje,ali ti ga brate pretera!!! bolje da si kupio neki motor (kao ja ;D ) a ne to sokocalo!!! nismo smeli da ostavimo motor u kvaru,bojali smo se da ga ne odnesu djubretari!!! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 31, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' neko spomenuo Glinaru? hehe, pa moja Princeza (Africa) i ja tamo često boravimo, a za divno čudo tamo STeneru osim Popsyjeve nismo nikada zapazili... Oduvek sam se pitao zašto, a onda se setih da je to jer one teško idu i po asfaltu Ove nedelje dežuram, a sezona na Glinari tek počinje (pogotovo za one koji nisu bili ranije) jer je još uvek puno trave i ne vidi se put lepo... Kad se malo sasuši, rokanje svaki dan, ovako svaki drugi Od ponedeljka birajte dan za okršaj +1 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Avgust 31, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' neko spomenuo Glinaru? hehe, pa moja Princeza (Africa) i ja tamo često boravimo, a za divno čudo tamo STeneru osim Popsyjeve nismo nikada zapazili... Oduvek sam se pitao zašto, a onda se setih da je to jer one teško idu i po asfaltu Ove nedelje dežuram, a sezona na Glinari tek počinje (pogotovo za one koji nisu bili ranije) jer je još uvek puno trave i ne vidi se put lepo... Kad se malo sasuši, rokanje svaki dan, ovako svaki drugi Od ponedeljka birajte dan za okršaj ti da cutis!!! :D moj MunZe je dezurno sokocalo za kvarenje,ali ti ga brate pretera!!! bolje da si kupio neki motor (kao ja ;D ) a ne to sokocalo!!! nismo smeli da ostavimo motor u kvaru,bojali smo se da ga ne odnesu djubretari!!! ;D ;D ;D ;D hahahahahahha pa moj možda bi odneli onako rasklopljenog i štrokavog, a STenerašima odnose kad se samo parkiraju ispravni, pomisle raspala veš mašina ili bojler ;D vlajko dogovorićemo se detaljno u balanseru u sledeći utorak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1598 Napisano Avgust 31, 2010 Drug član, 2048 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Samo za sektu ;D slusajte reci pesme i uzivajte http://www.youtube.com/watch?v=-Uqi-7vK5jE&feature=related Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 31, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Maxxo, taman i MlaDeR da opravi djuntu..pa idemooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Avgust 31, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Avgust 31, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan bopk baš je kuL ova stvar, slišao sam i ranije "Svi na pod" dođi Jageru da im pokažemo kako motor može i van asfalta a da se na pokvari nadam se da će i MlaDeR biti gotov do tada, nije mi javio juče šta je uradio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Avgust 31, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ću doći! Da im isprašimo tur i smažemo crkotinu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Glinara moze brate..pa kom opanci kom patike.. ;D A da bude zanimljivije..stavimo neku crkotinu kao ulog.. Vlajko brate, nemoj ti u Glinaru sa Super Tarabom... tamo nema asvalta. Dovesce te neko od nas da gledas i da okreces razanj. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 1, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ti da cutis.. Ima da ti odstrojimo garavu.. pa da te nalijemo nekom energijom.. pa da ti zaglavimo gass Onda mozes samnom na stazu.. a posle razanj..mada ako to postane praksa ugojices se i kamila ce da place :'( :-* Kao i Jagerova..ako zategne taj volan od bicikle sto ima.. Glinara u razanj..moze p.s. Maxxo jeli cale vezbao priznaj? Jager i ja nismo 100% p.s.2. Ovo ce biti pravi okrsaj..a ne Kepo..samo zajebanciju zna da napravi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Septembar 1, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ćaleta na Glinari nisam video ove sezone, tako da mogu da potvrdim da nije ne verujem da je krišom išao Šteta sada, nemam jedan klip što me neki lik snimao da vam zadam domaći na Glinari... ali nema veze, mogu i uživo kada odemo tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...