Gile_Extremeboy 7949 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Jao sto sam nervozan.. E znaci vecito kad god ja odem kod Bokilica da mi nasteluje karburatore, nemogu da stignem na red od vasih Afrika, ewo sad jednoj radi generalnu, pa mi motor ceka u cekhaonicu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ma tebe Bokilic laze, izbegava on Teneru jel zna da to ne moz` da se popravi. To kad crkne to je crklo ;D ;D ;D [move]MOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ;D ;D ;D[/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 29, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma nije,,sto je najgore upravo sam raskantao jednu afriku na najsitnije parcice,,,kanta ko kofa.. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan na sta su spali ovi danasnji majstori moraju i trafike da popravljaju ..... mada da nije njih ne bi imali za leba ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 29, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan na sta su spali ovi danasnji majstori moraju i trafike da popravljaju ..... mada da nije njih ne bi imali za leba ! ;D ma cuti,da nije trans alpa i afrike,,nebi bre ni za cigare imo,nego sreca pa se tu pojavi i koji bmw da popravi prosek,, a stalno kazem daj bre boze i neku teneru da popravim prosek,,,,,al nema tenere na opravci,, nego sreca pa ovi sto voze kawe vade prosek,ima i za mrsne kolace :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan na sta su spali ovi danasnji majstori moraju i trafike da popravljaju ..... mada da nije njih ne bi imali za leba ! ;D ma cuti,da nije trans alpa i afrike,,nebi bre ni za cigare imo,nego sreca pa se tu pojavi i koji bmw da popravi prosek,, a stalno kazem daj bre boze i neku teneru da popravim prosek,,,,,al nema tenere na opravci,, nego sreca pa ovi sto voze kawe vade prosek,ima i za mrsne kolace :P pa naravno da nema tenera, kad one nisu ni predvidjene za popravku, to su motori za jednokratnu upotrebu, predjes par hiljada i kad crkne tu gurnes na deponiju i kupis drugu ja stvarno ne razumem vlasnike ST-a, sta su ocekivali za te pare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 29, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan na sta su spali ovi danasnji majstori moraju i trafike da popravljaju ..... mada da nije njih ne bi imali za leba ! ;D ma cuti,da nije trans alpa i afrike,,nebi bre ni za cigare imo,nego sreca pa se tu pojavi i koji bmw da popravi prosek,, a stalno kazem daj bre boze i neku teneru da popravim prosek,,,,,al nema tenere na opravci,, nego sreca pa ovi sto voze kawe vade prosek,ima i za mrsne kolace :P pa naravno da nema tenera, kad one nisu ni predvidjene za popravku, to su motori za jednokratnu upotrebu, predjes par hiljada i kad crkne tu gurnes na deponiju i kupis drugu ja stvarno ne razumem vlasnike ST-a, sta su ocekivali za te pare? i ja nas nerazumem ,,predju te tenere tih par stotina hiljada km,i onda ih jos prodaju upola cene od trafike,,,nije mi tu nesto jasno,,, a tek ove sto imaju afrike i po jos jedan rezervni motor,afrika ususkana u cebence u garazi a drugi se vozi,,to nikako ne kontam ??? ???jos i vespu ako imaju,,ma propast,a tek da vidis kako se proimaju u sektu,kaze glavni im ovaj sa roze vespom :P ,ma gori su od ovih bmw jasa carapana,,, :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan na sta su spali ovi danasnji majstori moraju i trafike da popravljaju ..... mada da nije njih ne bi imali za leba ! ;D ma cuti,da nije trans alpa i afrike,,nebi bre ni za cigare imo,nego sreca pa se tu pojavi i koji bmw da popravi prosek,, a stalno kazem daj bre boze i neku teneru da popravim prosek,,,,,al nema tenere na opravci,, nego sreca pa ovi sto voze kawe vade prosek,ima i za mrsne kolace :P pa naravno da nema tenera, kad one nisu ni predvidjene za popravku, to su motori za jednokratnu upotrebu, predjes par hiljada i kad crkne tu gurnes na deponiju i kupis drugu ja stvarno ne razumem vlasnike ST-a, sta su ocekivali za te pare? i ja nas nerazumem ,,predju te tenere tih par stotina hiljada km,i onda ih jos prodaju upola cene od trafike,,,nije mi tu nesto jasno,,, a tek ove sto imaju afrike i po jos jedan rezervni motor,afrika ususkana u cebence u garazi a drugi se vozi,,to nikako ne kontam ??? ???jos i vespu ako imaju,,ma propast,a tek da vidis kako se proimaju u sektu,kaze glavni im ovaj sa roze vespom :P ,ma gori su od ovih bmw jasa carapana,,, :P :P smanj kilometrazu, pobicu decu! ;D treba li da turam slike gde je ta "ususkana" bila ove godine? ;D ;D i da znas za 18 dana puta video sam samo jednu ST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 29, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan na sta su spali ovi danasnji majstori moraju i trafike da popravljaju ..... mada da nije njih ne bi imali za leba ! ;D ma cuti,da nije trans alpa i afrike,,nebi bre ni za cigare imo,nego sreca pa se tu pojavi i koji bmw da popravi prosek,, a stalno kazem daj bre boze i neku teneru da popravim prosek,,,,,al nema tenere na opravci,, nego sreca pa ovi sto voze kawe vade prosek,ima i za mrsne kolace :P pa naravno da nema tenera, kad one nisu ni predvidjene za popravku, to su motori za jednokratnu upotrebu, predjes par hiljada i kad crkne tu gurnes na deponiju i kupis drugu ja stvarno ne razumem vlasnike ST-a, sta su ocekivali za te pare? i ja nas nerazumem ,,predju te tenere tih par stotina hiljada km,i onda ih jos prodaju upola cene od trafike,,,nije mi tu nesto jasno,,, a tek ove sto imaju afrike i po jos jedan rezervni motor,afrika ususkana u cebence u garazi a drugi se vozi,,to nikako ne kontam ??? ???jos i vespu ako imaju,,ma propast,a tek da vidis kako se proimaju u sektu,kaze glavni im ovaj sa roze vespom :P ,ma gori su od ovih bmw jasa carapana,,, :P :P smanj kilometrazu, pobicu decu! ;D treba li da turam slike gde je ta "ususkana" bila ove godine? ;D ;D i da znas za 18 dana puta video sam samo jednu ST ma,,,samo jednu si i video,prosla kroz tvoju ulicu,,,ja paprike non stop gledam po garazi pa se nehvalim :P :P il je struja il je prednja viljuska,a bogme znaju i menjaci da pocrkaju,, a kolko vidim svaka afrika onolki kofer,za rezervne delove i ulje,,kofa ko kanta, :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 29, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=59212.msg902269;topicseen#new :P :P goso samo za tebe... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan sve to obisao i jos malo vise, decku cestitam samo zato sto se usudio da krene sa tom lominom, a to je samo jedan od vas koji se odvazio na tako nesto, nas barem ovde ima vise komada koji smo sa afrikam putovali, tako da..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 29, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan more kači slike, ništa ti ne verujemo :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 29, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa ako racunas to do trafike,,,, ajd da ti poverujem,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan more kači slike, ništa ti ne verujemo :P pusti me da lazem, barem da tako ispadnem junak ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ne stvarno svaka cast !!!! imate i svoj parking i to propisno obelezen !!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 29, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan pa ako racunas to do trafike,,,, ajd da ti poverujem,... ne bih ja nego ona trafika kod mene bila zatvorena, prva sledeca koja je imala marku cigara koju ja trosim je bila u svajcarskoj ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovajjjjj... Fotografija govori više od hiljadu reči. MAda, dobre su te afrike, ako ni za šta drugo, omladina se skuplja oko njih... Primer. "Ae se nađemo kod Afrike?! Ae..." No, ja kačim fotku a Popsy će je iskomentarisati. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1536 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 2024 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav broj registracije na ovakvom sokocalu :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Avgust 30, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav broj registracije na ovakvom sokocalu :o ;D Ma strašno... Ali provali Nadalinu kako vešto skriva prvi deo broja?!!! ;D ;D ;) ??? ??? Izgleda da je ona njihova! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Avgust 30, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan `Alo, vas dva! Dont tac Afrika! Ili cete imati problema avec moi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 30, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan `Alo, vas dva! Dont tac Afrika! Ili cete imati problema avec moi! jel Afriku ili vlasnika da ne diramo :P nego nećemo da ga diramo zbog gume, ko zna gde je i sa kime je išao pa probušio ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Avgust 30, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan jel Afriku ili vlasnika da ne diramo :P nego nećemo da ga diramo zbog gume, ko zna gde je i sa kime je išao pa probušio ;D ;D ;D ;D ;D Afriku, Afriku! A, ni vlasnika! To je divno musko stvorenje, koje me svuda vozi, nista mu nije tesko i tako redom... I, zato, molicu lepo, ne dirajte Afriku! A, kako je probusio gumu.... Hmm... Pa, znate kako... nije to do Afrike... Afrike su savrsene, same po sebi! Recimo to ovako.. neobjasnjivi faktor... Dalja objasnjenja- ne zelite da zalazimo u to... Ali, najbitnije je: Afrika rulZ! :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ajde mala bjaaziii ;D Sad na Kepijadi se lepo videlo cije magare bolje ide.. Nagradno pitanje:koliko konjova vise ima teneraca? Dobijam razlicite odgovore..neki cak i ne znaju da su im chamci ustrojeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Iz bratski srodne teme ;D Veceras su proglaseni pobednici ovog ljutog okršaja, od strane domorodačkog žirija. Zlatnu lentu su dobili Jager i Vlajko, koji su prevalili citavih 50km najzahtevnijeg puta sa brdo usputnih pauza, za rekodno kratko vreme i pokazali veliku psihofizičku spremnost na kojoj se cele sezone radilo. Time su sebi otvorili put da na sledećem okršaju idu u sam vrh medju prvih pet takmičara. Što znači da je i ovaj put nerešeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1536 Napisano Avgust 31, 2010 Drug član, 2024 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam obojici ;D Nego gledam ove afrike i pise im na bocnoj plastici adventure sports. Ajde ovo adventure se podrazumeva cim si kupio afriku ali za koje ona sportove sluzi? Znaci to su ti sportski motori koje mladi vole ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...