bigbad86 825 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ala vi bobonjate ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Avgust 22, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan толика тема а сви жудите да пазарите BMW . . . Realno, svi bi GS-a pa nebitno jel R ili F. :) Nikako ne mogu da se slozim sa tobom .. Ja bih, vidish .. KTM-a ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan jugo i afrika ne mogu da se porede!!! Pa i ne mogu da se porede. Ali 45 i ST... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu ni 45 ni ST da se porede! ST moze da sluzi kao slep sluzba,zakaci i 45-icu i africu i vuce kod majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2304 Napisano Avgust 22, 2010 Skuteras, 3747 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nikako ne mogu da se slozim sa tobom .. Ja bih, vidish .. KTM-a ;D ;D E ti si tek mazohista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker-1 270 Napisano Avgust 22, 2010 U prolazu, 40 postova Motocikl: japanac na dugme Prijavi odgovor kao problematičan 45 ima brisac a st nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan uzivajte malo ljudi, dosta prepiranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto kratko a slatko za drugare afrikance Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan st je sranje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 22, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da bi trebalo da spojimo Afriku i Teneru u jedno i dobili bi smo originalno rešenje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Avgust 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tu je Goša .... mislili ste da ste ga se oslobodili?? eeeeeeee..... greškaaaaaaaaaa.... ;D Ja mislim da bi trebalo da spojimo Afriku i Teneru u jedno i dobili bi smo originalno rešenje ;D Taman posla! ;D Pa to ne bi ličilo ni na bicikl.... kakva Tenera, za Boga miloga?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ja samo da pozdravim gileta, vrnuh se sa puta, ne tako dalekog kao sto gile putuje, mnogo kraceg, nemam tako ozbiljnu masinu ;D ;D ;D gile, domaci zadatak! 4 (i slovima cetiri) granice (ali ne opstinske vec drzavne) u jednom danu ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan gile, domaci zadatak! 4 (i slovima cetiri) granice (ali ne opstinske vec drzavne) u jednom danu ;D ;D ;D ;D ;D sta ti je to,2 puta predjes na istom mestu,nije ti fora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan gile, domaci zadatak! 4 (i slovima cetiri) granice (ali ne opstinske vec drzavne) u jednom danu ;D ;D ;D ;D ;D sta ti je to,2 puta predjes na istom mestu,nije ti fora da, ako vozis ST ;D ;D mi sa afrikamo to radimo ovako I, CH, FL, A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Domaci zadatak ces dobiti ali tek na jesen Cestitam Goso, ali sta ti to FL (Filipini) ? Nisam bio pazljiv na geografiji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan misljenje svih protivnika (citaj tenerasa i postovalaca tenere npr ja )je da si motor prevezao na nekoj prikolici ili u kombiju! daj slidze p.s. svaka cast na putovanju,nije malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan slike ovih dana, stigao sam pre dva sata, malo da odmorim, a FL je lihtenstajn ;D bpok je bio u pravu, presao sam 2400, dosta za ovu godinu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan misljenje svih protivnika (citaj tenerasa i postovalaca tenere npr ja )je da si motor prevezao na nekoj prikolici ili u kombiju! A ne ne.. ja verujem Gosi on je svetski putnik, samo sto u lokalu do 1000 km koristi vespu a za preko Afriku... Ahahaha pa to samo vi Afrikanci mozete da racunate Lihtensajn kao drzavu ! ! Nema bato ja od sad i kosovo racunam, pa cemo da vidimo kome ti postavljas domaci zadaci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da bi trebalo da spojimo Afriku i Teneru u jedno i dobili bi smo originalno rešenje ;D Taman posla! ;D Pa to ne bi ličilo ni na bicikl.... kakva Tenera, za Boga miloga?! ;D A pa koriste tenerasi mnogo sto sta od Afrike, al` necemo sad o tome. Goso, велкомбek ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan misljenje svih protivnika (citaj tenerasa i postovalaca tenere npr ja )je da si motor prevezao na nekoj prikolici ili u kombiju! A ne ne.. ja verujem Gosi on je svetski putnik, samo sto u lokalu do 1000 km koristi vespu a za preko Afriku... Ahahaha pa to samo vi Afrikanci mozete da racunate Lihtensajn kao drzavu ! ! Nema bato ja od sad i kosovo racunam, pa cemo da vidimo kome ti postavljas domaci zadaci ;D kao sto si malopre priznao, geografija,a ja bih dodao i mehanika( s obziorom na izbor motora) ti nisu jaca strana to kolika je drzava, nije bitno, bitno je da je priznata u svetu, a ti rece da ST vozis samo na dugacke ture, pa me zanima koje su to dugacke relacije na koje si se odvazio ici sa ST-om? ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 23, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Gile je mladjan momak i nemoj da ga dirate.. a da je biJo..bio je.. Sa toliko godina..dva motora u danasnje vreme..rispekt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Gile je mladjan momak i nemoj da ga dirate.. a da je biJo..bio je.. Sa toliko godina..dva motora u danasnje vreme..rispekt ispravka, jedan motor i nesto ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 23, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da bi se dalje...mora da se upoznamo a onda si nagrabusio trafikantu jedan chamungaski ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Da bi se dalje...mora da se upoznamo a onda si nagrabusio trafikantu jedan chamungaski ;D mislim da smo se upoznali kod scube Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...