Jump to content

Moto Zajednica

Super Tenere VS. Africa Twin

Recommended Posts

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Neške je iskusan frizer  ;D ;D ;D Vežba cele godine sa pesmom "Janje moje"  ;D ;D ;D

Dobro ti stoji frizura, sad pravac OMV da vidiš dal će smeti neko popreko da te pogleda kad sipaš gorivo  ;D ;D ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

Jednu jedinu tetovažu koju sam imao sam skidao kod ZUBARA (!!!!) :) Nešto ne bih da se bodem....

A kosa će narasti :) Ovo je bilo onako....eto....baš mi se moglo da probam kako je Nesketu :)

znaci frizura je razlog što nisi svratio?

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Jageru jel je to put od Kolasina do Podgorice preko Matesevo i Verusa? Bas je extra obavezno po tu prolazim za CG.  :)

TO JE TO :) Extra je put, zaista. Em asfalt, sasvim pristojan, em priroda da ti pamet stane, a uz sve to NEMA SAOBRAĆAJA :) Tek po koji lokalac sa obavezno neregistrovanim automobilom ;D

• U prolazu, 7 postova

A od Matesevo do Verusa je makadam ili asfalt? Vidim da je na karti koju ja imam oznacen kao makadamski. Pitam posto idem sa drugom koji vozi chopericu pa da mu nebi pokvario raspolozenje po makadamu..  ;D

Sve je asfalt. Ne nekog Bog zna kakvog kvaliteta, ali je asfalt. Eeeee, sad, za čopericu ne znam... :) Malo će prodrmati bubrege, sigurno... ;D

• Drug član, 1961 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Sve je asfalt.

Nisam ni sumnjao!  ;D

EDIT: Nego Jageru jel se secas kad smo stali nas nekoliko na putu za Vlasinu zato sto se meni culo neko lupkanje a ja mislio da je lanac? Malopre sam skinuo zadnji tocak i lezaj se RASPAO! Otpala ona kosuljica, semering pocepan sve. Jbt ja sam tako vozio sve do danas. Sad dosao kuci i pustam filmove u glavi sta je sve moglo da se desi.

Nego to je samo jos jedan dokaz da ST ne staje ni zbog kakvog kvara  ;D

Sve je asfalt.

Nisam ni sumnjao!  ;D

eh, koji si pacov ;D ;D

Pa bio sam PRETOVAREN stvarima, 3 kofera, još napakovano i mrežom zavezane koještarije za top case + ŽENA koja vrišti i dupe joj gaće žvaće kad predjem 60km/h ... ajd ti vozi onda neki offroad ;D ;D Ali nema veze, 27-8-9og ćeš imati prilike da se pokažeš i dokažeš u Kotlini. Nemoj slučajno da te nema! Ne postoji dovoljno dobar izgovor za izostanak. Odma' neopravdani! ;D

A što se tiče tvoj ležaja zadnjeg točka.... idi bre, prošao si DO 00!!! moglo je stvarno svašta da se desi...

• Drug član, 1961 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Gledajte sta ste uradili Nikoli91. Ladno decko kupio AT. Nikola ovo 91 ti je verovatno godiste. Mlad si i najbolje se uci na svojim greskama ;D . A za ove matore nema opravdanja  ;D

Lezaj koji se raspao je od zsdnjeg lancanika, onaj najveci.

• U prolazu, 7 postova

Ma probao sam ja i Super Teneru dobar je to motor, zustar, ima mnogo vise snage od Afrike ali sam jka ipak pocetnik i neznam da li sam dorasao takvom motoru, dovoljna je meni i Afrika a mozda nekad padne i neka Tenera u moje ruke.  :)

Ma probao sam ja i Super Teneru dobar je to motor, zustar, ima mnogo vise snage od Afrike ali sam jka ipak pocetnik i neznam da li sam dorasao takvom motoru, dovoljna je meni i Afrika a mozda nekad padne i neka Tenera u moje ruke.  :)

pametno  ;) čovek treba u životu da napreduje... kreneš lagano sa Afrikom pa kad stekneš rutinu i sigurnost uzmeš nešto jače i žustrije...

Sve je asfalt.

Nisam ni sumnjao!  ;D

eh, koji si pacov ;D ;D

Pa bio sam PRETOVAREN stvarima, 3 kofera, još napakovano i mrežom zavezane koještarije za top case + ŽENA koja vrišti i dupe joj gaće žvaće kad predjem 60km/h ... ajd ti vozi onda neki offroad ;

Izgovori izgovori  ;D ;D ;D ;D ;D

• U prolazu, 7 postova

pametno  ;) čovek treba u životu da napreduje... kreneš lagano sa Afrikom pa kad stekneš rutinu i sigurnost uzmeš nešto jače i žustrije...

Pa kao ti, vidim vozio si taj neki HTZ 750 pa sad imas Tomos Automatic  :)

Samo redom ... pa kako ko ... možeš da počneš Afrikom ili Tomosom automatikom pa posle idu bolji motori  ;D ;D ;D

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Evo sam da se prijavim..

dok me nisu isprozivali ponosni vlasnici africkog kombajna ;D

Yeste ST je crkla..i drugi dan otkazala poslusnost..

Mislim da me Popsy izmadjijao..ili izmalerisao a mozda se koristio i wudu magijom..

Uglavnom posle bezuspesnog verglanja..i jedno 3 nizbrdice..gde se kao javila tu i tamo u trzajima..prestala je da daje znake zivota..i

..i Popseto je doslo u ispomoc..zajedno sa Srdjanom..raskumbusali smo je..a tako mora da bi dosao do svecica..hebem ti plastike..i zabice i imbuse..nisam navikao na takve zajebancije..

Uglavnom Popsy je iscupao srce svog motora i presadio ga u moj..

Nije cdi..ili vec..nargore nije....uglavnom ode Popsy..i kao poslednja stvar koju smo mogli da uradimo u otsutnom momentu..nove svecice..

NGK je zasrao stvar..

Yamana radi ide leti..

toliko, pa aj sad udrite..stisnuo sam zube ;)

• Enduraš, 6398 postova
  • Motocikl: CRF300L

Evo sam da se prijavim..

dok me nisu isprozivali ponosni vlasnici africkog kombajna ;D

Yeste ST je crkla..i drugi dan otkazala poslusnost..

Mislim da me Popsy izmadjijao..ili izmalerisao a mozda se koristio i wudu magijom..

Uglavnom posle bezuspesnog verglanja..i jedno 3 nizbrdice..gde se kao javila tu i tamo u trzajima..prestala je da daje znake zivota..i

..i Popseto je doslo u ispomoc..zajedno sa Srdjanom..raskumbusali smo je..a tako mora da bi dosao do svecica..hebem ti plastike..i zabice i imbuse..nisam navikao na takve zajebancije..

Uglavnom Popsy je iscupao srce svog motora i presadio ga u moj..

Nije cdi..ili vec..nargore nije....uglavnom ode Popsy..i kao poslednja stvar koju smo mogli da uradimo u otsutnom momentu..nove svecice..

NGK je zasrao stvar..

Yamana radi ide leti..

toliko, pa aj sad udrite..stisnuo sam zube ;)

pocelo je znaci ;D ;D ;D Nije ti popsy kriv niti bilo kakva magija, pomiri se sa tim da je ST jednostavno KRSH ;D ;D

pusti ti Vlajko ove Afrikance, ti si lepo rekao  -  stao motor, šta i kako... i nije motor nego svećica (motor nije vožen ko zna koliko a ja znam kako si ga anđao za taj jedan dan, ne daj bože da si kupio Afriku šta bi sve crklo za taj jedan dan).

A oni bi verovatno rekli "nije mu ništa, samo malo slabije radi"  ;D ;D ;D ;D ;D

• Drug član, 1898 postova
  • Motocikl: BMW F650

Vlajko, NGK zaobilazi u sirokom luku, turi DENSO i mozes na kraj sveta!

Ahaaa  ;D

On moze, ali ti sigurno ne mozes, jer nemas s`cim  :P :P

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja