jager 3446 Napisano Maj 13, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nema bre veze ko ima koliko žica. Ima veze ko vozi koliko km. Čini mi se da vi sa tim kanturinama ne vozite nigde (više puta dokazano) A i kako bi.. Eto, ja vam spremam par lepih sličica IZ VOŽNJE ;D po belom svetu... hehe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano Maj 13, 2010 Enduraš, 6409 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj to da im radis, drmnuce ih srcka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 13, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Biće par komada sa Balatona.. mislim da će to biti dovoljno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Citiraj Citiraj ...a moze i ves masinu da okace kao prikolicu!!! ;D Ja mislim da ti treba da cutis :P Ti treba da nosis sa sobom aparat za gasenje instalacije ;D Kod mene fala bogu nikad nista nije gorelo od instalacije... to je odlika Trafike, pomesao si me sa nekim! ;D ja se izvinjavam, kod vas nema sta da gori, instalacija je vrlo komplikovana(dve zice i dva osiguraca) ;D ;D ;D Koliko je 2 babe i 3 zabe?? Zex zasto nosis zatamnjen vizir dok si na Kofi ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Maj 13, 2010 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ;D ...plasim se brzine, kofa ide kao looda pa ovako lakse podnosim!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj ;D ...plasim se brzine, kofa ide kao looda pa ovako lakse podnosim!!! ;D ;D ;D dobro je, ja vec pomislio da te blam i da se bojis da te neko ne prepozna ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Maj 13, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj ;D ...plasim se brzine, kofa ide kao looda pa ovako lakse podnosim!!! ;D ;D ;D dobro je, ja vec pomislio da te blam i da se bojis da te neko ne prepozna ;D ;D ;D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D Suze su mi krenule...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Maj 13, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Čini mi se da vi sa tim kanturinama ne vozite nigde (više puta dokazano) Misiiiim, druže, jagere, znaĆi, nisi u pravu, evo ti ispod jedan korpus delikates, vozi momčić i ne skida osmeh ;D ;D ;D P.S. UUUUuuuupps, pa to nije ST :o :o :o ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Maj 13, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ali na kraju uviđa šta je prava MAKINA, pajz tek taj kez oduševljenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan niste vi to dobro shvatili... to se ja čudim, pa i Transalp je bolji od Afrike a tek Poštarac... on je tek bolji...iako imaju istu maksimalnu brzinu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Maj 13, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D a joj sad ce biti puni oglasi "prodajem Afriku Twin il menjam za bilo koji drugi motor" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj ;D ;D ;D a joj sad ce biti puni oglasi "prodajem Afriku Twin il menjam za bilo koji drugi motor" pa vidiš li da već jesu ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj ;D ;D ;D a joj sad ce biti puni oglasi "prodajem Afriku Twin il menjam za bilo koji drugi motor" pa vidiš li da već jesu ;D ;D ;D ;D ;D ko nam kaze, pogledaj koliko ima ST-a u oglasima, samo sto su vase stavili u nekretnine, a nase u motori ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj ;D ...plasim se brzine, kofa ide kao looda pa ovako lakse podnosim!!! ;D ;D ;D dobro je, ja vec pomislio da te blam i da se bojis da te neko ne prepozna ;D ;D ;D Pa brate danas mi se javlja ne sme ni vizir da podigne da ga neprepoznaju,da nebude posle evo ga onaj sa onim smesnim motoricem :P ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Oooo Afrikantzi, budni ste ;D ;D ;D jel se cedimo u subotu (DDK)??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Maj 13, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan pa nemogu oni da daju krv, sve im afrike isisase krv ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 13, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, ajde samo, Pedja ... Ja ću biti tamo. Nemoj da fališ... slučajno! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Maj 13, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma neće slučajno nego namerno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 13, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, pa onda neka spremi pivo za ceo forum... ;D Najeb'o je ;D Sad tu ćemo zahebavati ko kako neće doći, a posle on fali?? Eeeeeeeeee, ne može to tako! PEDJAAAAAAA!!! ČUVAJ SE AKO NE DODJEŠ!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan nisam u toku, gde i kada? doduse ja ne mogu da dam krv, ali mogu da dodjem da navijam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Maj 13, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan U subotu, standardno ispred "cvećare" http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=54034.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan subota u 11h kod Maršala (25 maj) a ima i gulaša... samo ti dođi, ako budeš mogao da upališ dođi Afrikom, ako ne onda Vespom ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 13, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Goso, sutra, u subotu... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=54034.0 Pa... dodji ... ako ništa drugo, da praviš gužvu EDIT: Al' ste brzi... BRE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan pitacu mamu da me pusti da dodjem sa afrikom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Maj 13, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Kasnite momcovi, kasnite ;D ;D ;D Pazi, biće kiša za vikend pa onda bolje da čovek dođe skuterom, taj će sigurno da upali ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...