Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Evo promenio sam da nebi sad svakom afrikancu pojedinacno objasnjavao.. mislim stvarno nema smisla.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 10, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan gile,,,cim su pokupovALI AFRIKE,,,,onda znas da je njima nemoguce objasniti,vis da menjaju polove,ko zna sta jos sve rade,neke lonce i serpe vuku,turaju neke podmazivace,menjau polove,,sumnjivo je to nesto meni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan kuku a ja reko to fin narod voze ti tronjavi magarići gledaju svoja posla.. kad ono vi ti mangupi rasirili se oni tu nesto ko albanski turizam, prave tu neke zaebancije, perverzije.. Molim Administratore da tema bude zakljucena za sve maloletne i nove korisnike foruma, pa pomislice ljudi svasta.. mesaju ih tu snama.. kukuuuuu majko :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan gile,,,cim su pokupovALI AFRIKE,,,,onda znas da je njima nemoguce objasniti,vis da menjaju polove,ko zna sta jos sve rade,neke lonce i serpe vuku,turaju neke podmazivace,menjau polove,,sumnjivo je to nesto meni... jesi li se ti oporavio od one "inicijacije" u sektu, u podrumu? ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 10, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan gile,,,cim su pokupovALI AFRIKE,,,,onda znas da je njima nemoguce objasniti,vis da menjaju polove,ko zna sta jos sve rade,neke lonce i serpe vuku,turaju neke podmazivace,menjau polove,,sumnjivo je to nesto meni... jesi li se ti oporavio od one "inicijacije" u sektu, u podrumu? ;D ;D ;D ;D ;D ;D jesam bre,,popismo sve zivo i viski i rakije,,ma cuti bruka,i sreca pa i pragnje izedosmo,nego sreca pa smo mi tenerasi alkoholicari pa se nase inicijacije zavrsavaju na alkoholu,,ko zna kakve su vase,,ti menjas pol,ostali imaju neke mazalice,sta ja znam,,ostajem ja pri ovoj alkoholnoj,,,sto je sigurno sigurno je... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Mart 10, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo promenio sam da nebi sad svakom afrikancu pojedinacno objasnjavao.. mislim stvarno nema smisla.. Ma ne moras da vracas, potpuno te razumem sto ti je blam da ti stoji fabricka oznaka motora, pa moras svoje da izmisljas ;D Sta sve necete da smislite da bi prikrili kakve kante vozite to je strasno. Kladim se da ni jednom vozacu Afrike nije palo na pamet da stavi u profilu HAT-750 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan gile,,,cim su pokupovALI AFRIKE,,,,onda znas da je njima nemoguce objasniti,vis da menjaju polove,ko zna sta jos sve rade,neke lonce i serpe vuku,turaju neke podmazivace,menjau polove,,sumnjivo je to nesto meni... jesi li se ti oporavio od one "inicijacije" u sektu, u podrumu? ;D ;D ;D ;D ;D ;D jesam bre,,popismo sve zivo i viski i rakije,,ma cuti bruka,i sreca pa i pragnje izedosmo,nego sreca pa smo mi tenerasi alkoholicari pa se nase inicijacije zavrsavaju na alkoholu,,ko zna kakve su vase,,ti menjas pol,ostali imaju neke mazalice,sta ja znam,,ostajem ja pri ovoj alkoholnoj,,,sto je sigurno sigurno je... :D ne pitam te ja za tu, nego za onu drugu, posle koje ti je bilo glupo, neko vreme, u zenskom drustvu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan o čemu se tu radi šta izmišljate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan o čemu se tu radi šta izmišljate? pitaj bokilica, prevarili ga mangupi u nekom podrumu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan "mangupi" zvuci mi poznato.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan "mangupi" zvuci mi poznato.. nisu valjda i tebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan more manite se mene bando pokvarena.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Eto, a rekao sam vam da cu iskopati te gume i dimenzijama 130/80-17... A??? A prednja je 90/90-21. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 995 Napisano Mart 11, 2010 Ol' dirty bastard, 633 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Posle iskoristili brutalnu snagu Super Tenere da izvuku jadnu Afriku iz blata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 11, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa Afrike su, brate, da se sa njima ide i u blato.... a ne ko ST .... zna se za koga je: ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 995 Napisano Mart 11, 2010 Ol' dirty bastard, 633 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Jagere pobrk'o si stvari.Rasani se polako.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 11, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam li? Jbg, nisam navikao ovako rano ustajati ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Jel to rece neko da su one gume u paru oko 150 Jevrica??? A sta fali ovoj ceni od 12360 Dindzi za par u dimenziji 90/90-21 i 130/80-17??? A vec sam ih vozio, tako da ni u kvalitet ne sumnjam. Ipak je Pireli Scorpion marka za respekt, a ni cena nije losa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan TKC80 barem po onom sto sam nasao na netu i onom sto su mi rekli ljudi koji su je probali, perfektna, a nije mi neka razlika u ceni da bih experimentisao, mada je verovatno i ta dobra i za nase znanje i umenje, cak i previse ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan a da ne mislite da se ne spremam ozbiljno da ponizimo protivnike, mada su oni vec pola posla obavili kupovinom te skalamerije, evo je jakna koju sam uzeo na sajmu za okrsaj ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Mart 11, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bre nesto kratko, ce da ti nazebu ledja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, gdje će biti taj meeting točno? Selo na obroncima Divčibara A zove se? Ako nije tajna. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Selo se zove Skakavci, mnogo blizu grada enduro bajkera, zvanog Kosjeric. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan jageru man se tih fotošopova da ne počnemo i mi.. posle vam neće biti spasa.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 11, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije Photoshop, MAJKE MI! Ja slikao, na sajmu!! Evo, vidi... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...