gosa 553 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan a da ovaj put ti obrises monitor, bolje se vidi kada je cist ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 20, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da pitam: Bio taj okrsaj ili je jos uvek samo virtualan? Ili se vlasnici AT povukli sa ulica? ;D voleli bi vi, al nece da moze ;D ja sam samo zbog okrsaja narucio steznik za koleno sa sinama od 300e, ne bude te li se pojavili, uredno cu da vam ispostavim fakturu za isti ...ne moras da kupujes, imam ja taj sa sinama, ako ti treba za okrsaj izacicu ti u susret bez obzira sto si nastran! ;D hvala u svakom slucaju, vec sam porucio, ako ne stigne, kukacu ;D a po pitanju nastanosti si me pomesao sa kolegama iz tvog tima ;D khmmm..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan e, jbg, definitivno moram naocare da nabavim, cetiri puta citam i sav ponosan ti napisem da obrises monitor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1387 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan ja afriku nisam palio zadnja dva meseca, Kazemo mi to je motor samo za leto i popodnevnu kaficu u centru grada ;D P.S. Kakvi su vam ti stitnici sa sinama? Daj neki link. To nesto kao robokap kad se obuce? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ja afriku nisam palio zadnja dva meseca, Kazemo mi to je motor samo za leto i popodnevnu kaficu u centru grada ;D P.S. Kakvi su vam ti stitnici sa sinama? Daj neki link. To nesto kao robokap kad se obuce? ;D imam sjebano koleno i moram da pazim, jerbo, ako ga sjebem do kraja nece da valja, zabranjeni su mi skoro svi sportovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan E sad su gotovi ;D Goso, sad malo neozbiljno, hoces da ja krenem sa r4, ima mesta, a i bicemo blizu AT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ja afriku nisam palio zadnja dva meseca, Kazemo mi to je motor samo za leto i popodnevnu kaficu u centru grada ;D P.S. Kakvi su vam ti stitnici sa sinama? Daj neki link. To nesto kao robokap kad se obuce? ;D nesto ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan E sad su gotovi ;D Goso, sad malo neozbiljno, hoces da ja krenem sa r4, ima mesta, a i bicemo blizu AT ako si ugradio motor od alpine u r4, mozda i mi mozemo malo da popustimo gas i da idemo zajedno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio ti zezas. :'( ( mislim za nogu) Izvini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1387 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan U jbt, pa otkud to tako crni Goso? Kako sad da te oderemo na susretu, bice nam zao. Dobri smo mi ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan U jbt, pa otkud to tako crni Goso? Kako sad da te oderemo na susretu, bice nam zao. Dobri smo mi ljudi pa necemo da trcimo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1387 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan U jbt, pa otkud to tako crni Goso? Kako sad da te oderemo na susretu, bice nam zao. Dobri smo mi ljudi pa necemo da trcimo ;D Ja mislio da vama zao da terate afrike po blatu i sumi pa cete da dodjete do mesta okrsaja, parkirate i onda peske za nama. Vi to planirate i da vozite :o . Svak cast afrikanci. Imate veliko srce ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan U jbt, pa otkud to tako crni Goso? Kako sad da te oderemo na susretu, bice nam zao. Dobri smo mi ljudi pa necemo da trcimo ;D Ja mislio da vama zao da terate afrike po blatu i sumi pa cete da dodjete do mesta okrsaja, parkirate i onda peske za nama. Vi to planirate i da vozite :o . Svak cast afrikanci. Imate veliko srce ;D ;D gde vi proterate ST, ja cu vespu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1387 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ma ok za vespu nego ja hocu da afrikom prodjes ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ma ok za vespu nego ja hocu da afrikom prodjes ;D to i nije neki izazov ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan realno bi bilo da trazite da prodjemo na zadnjem tocku ili prednjem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan ....i tako je nastao SF... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 20, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da Vam kazem da se sa Kibozima ne takmicim!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan mi smo normalni ljudi, a to sto ti se cini da smo nad ljudi, vanzemaljci, kiborzi... je zbog cinjenice da mi vozimo motor koji je toliko superiorniji u odnosu na ST da i mi tako izgledamo u onosu na vas hvala hondi sto nam je omogucila da tako izgledamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan cipiripiiiiiiiiiiiiii ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan cipiripiiiiiiiiiiiiii ;D jel to da imaju neku predstavu koliko para da spreme za okrsaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 21, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Haljinicu boje lila..... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1387 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan A bre zasto stavljate ovakve slike hrane uvek u sitne sate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan A bre zasto stavljate ovakve slike hrane uvek u sitne sate? mucimo vas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 21, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ne mucis nas... frizider je tako blizu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...