lalajko 2003 Napisano Januar 25, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Evolucija teme ST vs AT: Motori - Off topic - moto skupovi - putovanja izleti... nastavice se... Obzirom na to koliko Tenerista ide, bice mogucnosti i za Garazu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 25, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za okup;janje u svakom slucaju,,nego,,,jel ja to dobro vide,,,ogule st at po oranju,,,, ;D ;D ;D ;D ;D ccc,,bolja po asfaltu,bolja po oranju,,,,da mi ipak ono takmicenje prevedemo u ko pojede vise,njegov motor bolji.... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 25, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za okup;janje u svakom slucaju,,nego,,,jel ja to dobro vide,,,ogule st at po oranju,,,, ;D ;D ;D ;D ;D ccc,,bolja po asfaltu,bolja po oranju,,,,da mi ipak ono takmicenje prevedemo u ko pojede vise,njegov motor bolji.... ;D ;D ;D ;D Cime mislis da dodjes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano Januar 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Skuterom, Kinezom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 25, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan boldorkom,ili tdm om,,, a mozda dotad padne i st,ali dzaba laki,,,izgubicete,,,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Africa, 2 ks, model iz 1928 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 25, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa i jeste,,,,,,, ;D ;D ;D ;D kepo,,jel se suse te gedore polako ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 62 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan Africa, 2 ks, model iz 1928 god. vodis nas mecki na rupu, pa ovo je muzej afrikanaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan TA primljen si u ekipu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 62 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno se ta Africa nemere terati a sve snimano sa ST,afrika nikako da je obidje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 25, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno se ta Africa nemere terati sve to moz i apn 4,,,a i to skakuvanje nije tesko izvesti,,,sve to tenera odradi za 50% bolje,lakse i brze,,,,, ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 25, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan oce i apn,sto nebi afrika na tocak,ide nije problem,ide i st,al to nisu motori za to,,,,,, ;) ;) imas snimak tu po forumu negde,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan TA primljen si u ekipu Hvala braco Africanci. Nego Africa mi nekako teska nemere se ni skociti sa njom Ova slika je montaza ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 25, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a bre ta,,pa i biciklom mozes da skocis,nevidim tu neku radost,zaletis se,odskocis sa neke visine pa sta.......to isto moz i tvoja raga od ta,moz i tomos automatik,,, ;D ;D ;D ;D ;D problem je doskok.... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=14972.140 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu, jel znas ti da je ovu sliku Spilberg potpis'o? a bre ta,,pa i biciklom mozes da skocis,nevidim tu neku radost,zaletis se,odskocis sa neke visine pa sta.......to isto moz i tvoja raga od ta,moz i tomos automatik,,, ;D ;D ;D ;D ;D problem je doskok.... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=14972.140 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 25, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma ima slika po netu,ima gomila zaglibljenih afrika i super tenera,al vi ocigledno niste skapirali da je u pitanju okupljanje africke i smekerske sekte..... a ima gomila slika,video zapisa bla bla,,, ato sto ste ljubomorni na bolji motor,,tu nemogu da vam pomognem.................. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 25, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da,al tu je i tdm,i jedno propelerce,,,a ima i po neki oltajmer,,,,,,,mesovite kombinacije,,mesovite, a za boldora me vezuju uspomene na davne 90te,prvi ozbiljniji motor itd.... od endura...yamaha.. od r motora... suzuki.... od turera,....honda.... od ljubavi.......sam motori preko 30tak god..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...