jager 3445 Napisano April 8, 2015 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja, druže moj, imam klizno radno vreme po evropskim standardima - radim kad osetim potrebu za tim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 8, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan klizavu ti se opanci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 11, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A pazi kad će stvarno biti u sterilnom okruženju.... Vozikam se tu po okolini autom i ima mnogo lepih makadamskih "putića" koji vode NEGDE u planinu... Međutim, sve i jedan na kraju asfalta ima prokletu tablu da je saobraćaj zabranjen, čak i za motore. Pih.... već mi se Nemačka mnogo manje dopada nego što je to bilo na prvi pogled Mada, verujem da postoji neka grupa "bandita"... treba samo da ih pronađem A ti kad vidiš taj znak..ostavi motor i nastavi peške.. ionako ti ne ide baš vožnja po džombe, a možeš i odelo da isprljaš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 11, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan A pazi kad će stvarno biti u sterilnom okruženju.... Vozikam se tu po okolini autom i ima mnogo lepih makadamskih "putića" koji vode NEGDE u planinu... Međutim, sve i jedan na kraju asfalta ima prokletu tablu da je saobraćaj zabranjen, čak i za motore. Pih.... već mi se Nemačka mnogo manje dopada nego što je to bilo na prvi pogled Mada, verujem da postoji neka grupa "bandita"... treba samo da ih pronađem A ti kad vidiš taj znak..ostavi motor i nastavi peške.. ionako ti ne ide baš vožnja po džombe, a možeš i odelo da isprljaš Jes ono Revit...."manekenka da budem" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 11, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan @Popsy: istina E, aj da zakljucamo temu. Realno, Afrika je bolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 11, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jel zato danas nije bilo ni jedne na glinari? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano April 11, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Pa je l´ vi Steneraši idete dalje od te glinare? Možda i vidite neku Afriku, samo ako se malo provozate... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano April 11, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan jel zato danas nije bilo ni jedne na glinari? :D uuuuuuuaaaaaaaaaaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano April 11, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Pa je l´ vi Steneraši idete dalje od te glinare? Možda i vidite neku Afriku, samo ako se malo provozate... nemogu da dam 5 pluseva za koment. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano April 11, 2015 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ja juce 340km po Srbiji ali nijedne Tenere na vidiku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 11, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa je l´ vi Steneraši idete dalje od te glinare? Možda i vidite neku Afriku, samo ako se malo provozate... misliš ako se provozamo do servisa? pa šta tu ima zanimljivo sem afrika :P 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano April 11, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Pa je l´ vi Steneraši idete dalje od te glinare? Možda i vidite neku Afriku, samo ako se malo provozate... misliš ako se provozamo do servisa? pa šta tu ima zanimljivo sem afrika :P Pa dobro, početak je sezone, sad se inače radi servis. Barem ja jesam. A ondaK švrljamo malo po našoj lepoj Srbiji do sledećeg servisa, otprilike za godinu dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 12, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan 21 maj je jako blizu, nemoj da bude posle da niste imali vremena za servise i čuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 12, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan jel zato danas nije bilo ni jedne na glinari? :D ne staj mi na muku, rekao sam ti sinoc jedan od problema, tj. trenutno glavni problem. add: nijedan nije vezan za Afriku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano April 12, 2015 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano April 13, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ono kad je 4:1, znaš da je tekma bila dobra 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano April 16, 2015 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan jel zato danas nije bilo ni jedne na glinari? :D Pa neka Afrika dovatila mnogo dalje od glindze u subotu,vishe po brdsko-planinskim terenima sa bratom Transalpom, prodjoh pola Srbije ni jednu STeneru nisam sreo 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 16, 2015 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A pazi kad će stvarno biti u sterilnom okruženju.... Vozikam se tu po okolini autom i ima mnogo lepih makadamskih "putića" koji vode NEGDE u planinu... Međutim, sve i jedan na kraju asfalta ima prokletu tablu da je saobraćaj zabranjen, čak i za motore. Pih.... već mi se Nemačka mnogo manje dopada nego što je to bilo na prvi pogled Mada, verujem da postoji neka grupa "bandita"... treba samo da ih pronađem A ti kad vidiš taj znak..ostavi motor i nastavi peške.. ionako ti ne ide baš vožnja po džombe, a možeš i odelo da isprljaš Jes ono Revit...."manekenka da budem" Obojica da "je'te goumna" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 16, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan KG 34 Napisano April 16, 2015 U prolazu, 84 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo pojacanje na pocetku sezone!!! U perfektnom stanju. Tehnicki 100 % ispravna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan KG 34 Napisano April 16, 2015 U prolazu, 84 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jedono trebao bih da je farbam. Imala je par pukotina na plastikama i to sam sada sredio. Jel ima neko neki predlog kako i u koju boju. Lomim se vec mesec dana i ne znam sta da radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14691 Napisano April 16, 2015 moto merkat °°, 4905 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Motor u fabrickom stanju zasluzuje i fabricku kombinaciju boja,moje misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan KG 34 Napisano April 16, 2015 U prolazu, 84 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan To jeste. Nego malo mi ove roze boje... I dali ce moci da mi urade u originalu. Jer su nalepnice ostecenje tokom varenja plastika. Vidi se sa leve strane motora. Bele fleke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 17, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan To jeste. Nego malo mi ove roze boje... I dali ce moci da mi urade u originalu. Jer su nalepnice ostecenje tokom varenja plastika. Vidi se sa leve strane motora. Bele fleke. Brate pljuni jednom na Afriku Twin, pa idi u temu mehanizacija/ XTZ 750 Super Tenere .... tamo ima svakojakih predloga.....ovde je rezervisano za pljuvacinu @bdada .... slazem se sa tobom...fabrika je fabrika.....pa makar bila to, kao nuzno zlo i Honda 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 17, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan A pazi kad će stvarno biti u sterilnom okruženju.... Vozikam se tu po okolini autom i ima mnogo lepih makadamskih "putića" koji vode NEGDE u planinu... Međutim, sve i jedan na kraju asfalta ima prokletu tablu da je saobraćaj zabranjen, čak i za motore. Pih.... već mi se Nemačka mnogo manje dopada nego što je to bilo na prvi pogled Mada, verujem da postoji neka grupa "bandita"... treba samo da ih pronađem A ti kad vidiš taj znak..ostavi motor i nastavi peške.. ionako ti ne ide baš vožnja po džombe, a možeš i odelo da isprljaš Jes ono Revit...."manekenka da budem" Obojica da "je'te goumna" Kaze se shajze, a ne goumna... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...