pit 237 Napisano Januar 20, 2015 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ma kud ce TDM po off-u s onim felnama... on mi je nekako kao morsko prase...nit je morsko, nit je prase! Ti bi se Profo ovde udavio gde ovaj protera TDM.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6411 Napisano Januar 20, 2015 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju ce sve nas neki ratar sa Nivom da izvuce na vrh, vidim ja Niva tamo moze da dodje jedino helikopterom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 20, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Ja donosim cumur, mangalo i prase.... i montiram podno Rtnja, pa vi vidite Pirocanci afrikanci, ne treba nista da donosite...samo istovarite afrike iz kombija, prikolice... i neka spavaju zmije (u dzepovima) :lol: Za hiljaditu stranu...repriza...al na nasem terenu Znaci kolko vidim ovo je ozbiljno Stenerasi se ozbiljno spremaju za uspon i prateci spektakl.....pobednik ima du bude onaj ko najvise dobaci ka vrhu Rtnja....ne znam zasto imam taj utisak ali mi se cini da su afrikanci uljuljkani svojom brojnoscu unapred sebe proglasili za pobednika dok sa druge strane Steneraska ekipa iako malobrojinija cini mi se dosta odlucnija i ozbiljnija za predstojeci projekat. pa nevidis li kornjaco da ovi tvoji YAMAHCANI uopste ne pisu o penjanju na rtanj vec samo o raznju ISPOD Rtnja bokilic moze da ponese malo sremackih cvaraka za meze i pancete onako nasecene na debelo za to im svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 20, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma kud ce TDM po off-u s onim felnama... on mi je nekako kao morsko prase...nit je morsko, nit je prase! Ti bi se Profo ovde udavio gde ovaj protera TDM.... pa ovo i teneraši zovu barom a ne rekom! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 21, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja donosim cumur, mangalo i prase.... i montiram podno Rtnja, pa vi vidite Pirocanci afrikanci, ne treba nista da donosite...samo istovarite afrike iz kombija, prikolice... i neka spavaju zmije (u dzepovima) :lol: Za hiljaditu stranu...repriza...al na nasem terenu Znaci kolko vidim ovo je ozbiljno Stenerasi se ozbiljno spremaju za uspon i prateci spektakl.....pobednik ima du bude onaj ko najvise dobaci ka vrhu Rtnja....ne znam zasto imam taj utisak ali mi se cini da su afrikanci uljuljkani svojom brojnoscu unapred sebe proglasili za pobednika dok sa druge strane Steneraska ekipa iako malobrojinija cini mi se dosta odlucnija i ozbiljnija za predstojeci projekat. pa nevidis li kornjaco da ovi tvoji YAMAHCANI uopste ne pisu o penjanju na rtanj vec samo o raznju ISPOD Rtnja bokilic moze da ponese malo sremackih cvaraka za meze i pancete onako nasecene na debelo za to im svaka cast Brate ... ST vs AT , a ne Boki vs Bokilic.... a za to ispod Rtnja ..pa naravno, ko ce drugi..mozda neki od afrikanaca ce da donese prase ? :lol: ma daaaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Januar 21, 2015 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma koje crne ST vs AT, nema vise corave ST na forumu, Vidis da poceli i mehanicari da ih brane.... pukao im posao pa nervozni i onda nas jure po forumima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 21, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ma koje crne ST vs AT, nema vise corave ST na forumu, Vidis da poceli i mehanicari da ih brane.... pukao im posao pa nervozni i onda nas jure po forumima Toooo , pa tako, vidimo se Lijane.... jedva cekam da te vidim u akciji, da osvetlas obraz tvojim afrikancima. Tad cemo da vidimo coravu ST i tvoju dalekovidu afriku 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 21, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Ja donosim cumur, mangalo i prase.... i montiram podno Rtnja, pa vi vidite Pirocanci afrikanci, ne treba nista da donosite...samo istovarite afrike iz kombija, prikolice... i neka spavaju zmije (u dzepovima) :lol: Za hiljaditu stranu...repriza...al na nasem terenu Znaci kolko vidim ovo je ozbiljno Stenerasi se ozbiljno spremaju za uspon i prateci spektakl.....pobednik ima du bude onaj ko najvise dobaci ka vrhu Rtnja....ne znam zasto imam taj utisak ali mi se cini da su afrikanci uljuljkani svojom brojnoscu unapred sebe proglasili za pobednika dok sa druge strane Steneraska ekipa iako malobrojinija cini mi se dosta odlucnija i ozbiljnija za predstojeci projekat. pa nevidis li kornjaco da ovi tvoji YAMAHCANI uopste ne pisu o penjanju na rtanj vec samo o raznju ISPOD Rtnja bokilic moze da ponese malo sremackih cvaraka za meze i pancete onako nasecene na debelo za to im svaka cast Brate ... ST vs AT , a ne Boki vs Bokilic.... a za to ispod Rtnja ..pa naravno, ko ce drugi..mozda neki od afrikanaca ce da donese prase ? :lol: ma daaaj buraz ako je tako ja dajem klaker za POPITI i koka kolu za GASITI tamo neke tenere ako ustreba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 21, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Ma koje crne ST vs AT, nema vise corave ST na forumu, Vidis da poceli i mehanicari da ih brane.... pukao im posao pa nervozni i onda nas jure po forumima Toooo , pa tako, vidimo se Lijane.... jedva cekam da te vidim u akciji, da osvetlas obraz tvojim afrikancima. Tad cemo da vidimo coravu ST i tvoju dalekovidu afriku to lutko da malo dzarnemo vatru kao patriota sugradjanin i afro sektas profo stavljam preko vlajkovog praseta 10 OKE vina na tvoju pobedu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 21, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan vlajko nije u elementu profo tu je tvoja sansa klasican teneras na popodnevnom odmoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Januar 21, 2015 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se zakuvava..... kanda vredi pazariti Mitas. Nista drugo nece izneti bedevije gore.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Januar 21, 2015 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Tvoju mozes samo u gajbicama da prebacis do gore. Valjda ce se neko od afrikanaca smilovati pa poneti neku od gajbica, cisto da kazes da ti je neki deo stenare bio na vrhu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Januar 21, 2015 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Neka,samo da se sklope kockice tj vremena i para. Samo sto tamo moraju cepovi inace ce biti smeshno za oba tabora.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 22, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tvoju mozes samo u gajbicama da prebacis do gore. Valjda ce se neko od afrikanaca smilovati pa poneti neku od gajbica, cisto da kazes da ti je neki deo stenare bio na vrhu vidi, ta je i u gajbicama brža od te tvoje na offu :nanana: ima ovde i afrika sa delovima od ST al ćute neće da se jave 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 22, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan vlajko nije u elementu profo tu je tvoja sansa klasican teneras na popodnevnom odmoru Auuuu Boki, nemoj moju atletsku gradju da prikazujes ljudima, uplasice se..... ko ce posle da dodje na prase i vino, pored ovolike GRTALICE za hranu :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Januar 22, 2015 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Popsi, ide brze, ali gepeku na autoputu Nego, 2 vinjaka na svakih pola sata i za 15 dana zaboravis da je stenara ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 22, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se zakuvava..... kanda vredi pazariti Mitas. Nista drugo nece izneti bedevije gore.. to sam i ja Hteo al me bane razuveri da su bedevije teske da ce pokidati cepove pa uzedo jos jedan komplet HAJDI SCOUT odlicna u blatu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 22, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan vlajko nije u elementu profo tu je tvoja sansa klasican teneras na popodnevnom odmoru Auuuu Boki, nemoj moju atletsku gradju da prikazujes ljudima, uplasice se..... ko ce posle da dodje na prase i vino, pored ovolike GRTALICE za hranu :lol: nisi ti jedina grtalca a ko sto kazu musko bez stomaka ko mercedes bez znaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 23, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ima ovde i afrika sa delovima od ST al ćute neće da se jave Ja se izvinjavam dragi pobratime i kolego iz suparnicke ergele ali pre ce biti da je obrnuto STenere uglavnom imaju kormane AT a ako aludirate na ONU fotografiju svi ti delovi su od AT ali su STenerasi i jedan Afrikanac ucestvovali u dijagnoziranju problema, ali su ST-ovci iskoristili priliku i da ostave svoj autogram na jednom neuobicajenom mestu. Meni je to bilo super, ipak je to bila veoma retka prilika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 23, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ima ovde i afrika sa delovima od ST al ćute neće da se jave Ja se izvinjavam dragi pobratime i kolego iz suparnicke ergele ali pre ce biti da je obrnuto STenere uglavnom imaju kormane AT a ako aludirate na ONU fotografiju svi ti delovi su od AT ali su STenerasi i jedan Afrikanac ucestvovali u dijagnoziranju problema, ali su ST-ovci iskoristili priliku i da ostave svoj autogram na jednom neuobicajenom mestu. Meni je to bilo super, ipak je to bila veoma retka prilika nisam na tebe mislio, al lepo je da se javljaš :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 23, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Otkud ti budan ovako rano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 23, 2015 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 23, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Otkud ti budan ovako rano? izmamila ga temperatura od +10 i vise stepeni iz zimskog sna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Januar 23, 2015 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy,oces do nas skoro druze? Na onaj gemis, alvu, kacamak i klaker ? Ajde uzjasi ST i da se vidimo.... Jeste da si sada japi i da nemas vremena... Evo ja i Boki (@za kraljicu i drustvo) te vodimo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 23, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan ti sa slike misle na kontinent afrika mora da nisu culi ni da je otkrivena amerika a kamo li da je postoji motor sa tim imenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...