Rolle2010 480 Napisano Januar 17, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pfff Vlado, Vlado... Ti znas celu pricu o mom motoru tako da je ne ponavljam, a to je samo dokaz da je Afrika neunistiva sada radi kao zmaj kao zmaj? Znaci bljuje vatru, ostavlja garez iza sebe i trazi brdo zlata u svojoj pecini...hm da, upravu si, vidim slicnost. Ovo zlato u vasem slucaju dodje za ono "redovno odrzavanje". 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 17, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Rolle, ti si kupio to sto si kupio tako da... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 17, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pfff Vlado, Vlado... Ti znas celu pricu o mom motoru tako da je ne ponavljam, a to je samo dokaz da je Afrika neunistiva sada radi kao zmaj kao zmaj? Znaci bljuje vatru, ostavlja garez iza sebe i trazi brdo zlata u svojoj pecini...hm da, upravu si, vidim slicnost. Ovo zlato u vasem slucaju dodje za ono "redovno odrzavanje". buahahahahahahaha :care: :lol: al ga ubode u sred srede... Fruitcake i njegov motor :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 17, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Pfff Vlado, Vlado... Ti znas celu pricu o mom motoru tako da je ne ponavljam, a to je samo dokaz da je Afrika neunistiva sada radi kao zmaj kao zmaj? Znaci bljuje vatru, ostavlja garez iza sebe i trazi brdo zlata u svojoj pecini...hm da, upravu si, vidim slicnost. Ovo zlato u vasem slucaju dodje za ono "redovno odrzavanje". da pravi zmaj bljuje vatru ostavlja garez (citaj TENERU) iza sebe i trazi zlatno brdo da se popne na VR ZLATAN MOPED a ne ta vasa strasila ako mi ne verujete pitajte BOKILICA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 17, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Pfff Vlado, Vlado... Ti znas celu pricu o mom motoru tako da je ne ponavljam, a to je samo dokaz da je Afrika neunistiva sada radi kao zmaj kao zmaj? Znaci bljuje vatru, ostavlja garez iza sebe i trazi brdo zlata u svojoj pecini...hm da, upravu si, vidim slicnost. Ovo zlato u vasem slucaju dodje za ono "redovno odrzavanje". buahahahahahahaha :care: :lol: al ga ubode u sred srede... Fruitcake i njegov motor :D pa ti si ziv nisu te IZJELI germanski vuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 17, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Rolle, ti si kupio to sto si kupio tako da... Ebiga ispao sam Ali vraticu se ja u blato kad tad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 17, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pfff Vlado, Vlado... Ti znas celu pricu o mom motoru tako da je ne ponavljam, a to je samo dokaz da je Afrika neunistiva sada radi kao zmaj kao zmaj? Znaci bljuje vatru, ostavlja garez iza sebe i trazi brdo zlata u svojoj pecini...hm da, upravu si, vidim slicnost. Ovo zlato u vasem slucaju dodje za ono "redovno odrzavanje". da pravi zmaj bljuje vatru ostavlja garez (citaj TENERU) iza sebe i trazi zlatno brdo da se popne na VR ZLATAN MOPED a ne ta vasa strasila ako mi ne verujete pitajte BOKILICA pa iskreno..vise sam afrika generalno radio nego super tenera.... tako da ti nesto ta racunica..neide.. a oce i vatru afrika da bljuje..ili joj capnu ventili ili struja,,uvek joj fali neki k... zlatno brdo trazi..da ga rasprodas da je popravis to si u pravu a zlatan jeste kolko se para ulozi u tu kantu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 17, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan ZLATAN MOPED a ne ta vasa strasila ako mi ne verujete pitajte BOKILICA Jel ovo treba zlatno brdo da biste platili ciganima da ga odnesu ili je neko od Pirocanaca ofarbao svoju Papriku u zlatnu boju a Boklic sve to video? Mora da je ovo drugu. Vidim ja da nema Boklica na forumu, mora da ga jos uvek boli stomak od smejanja. Edit: prestize me Bokilic. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 17, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa ti si ziv nisu te IZJELI germanski vuci Nisu, nisu... evo gotov Dakar, jos malo da se produze dani i mozemo da pocnemo sa voznjama :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 17, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Opet gledam oglase..... AT iz devedesetineke....3999 evra....VStorm 1000ccm, 2004 god. - 3000 evra.......Varadero 1000ccm, 2000 god - 2700 evra. Budite malo realni...gori ste od ovih srpskih politicara........ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 17, 2015 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Opet gledam oglase..... AT iz devedesetineke....3999 evra....VStorm 1000ccm, 2004 god. - 3000 evra.......Varadero 1000ccm, 2000 god - 2700 evra. Budite malo realni...gori ste od ovih srpskih politicara........ Tebe taj motor ne zanima, tako da ne vidim sto te to dotice? Ili gresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Januar 18, 2015 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Od svih tu navedenih motora sa oglasa je bolji kada se sve uzme u obzir.... Trziste diktira cenu... A i prodaju se po toj ceni prema tome.....zna se sta je razlog...Najbolji je Ali ima nade i za vas.... izadje i neki restaurirani trabant i tristac po visokoj ceni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 18, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Pfff Vlado, Vlado... Ti znas celu pricu o mom motoru tako da je ne ponavljam, a to je samo dokaz da je Afrika neunistiva sada radi kao zmaj kao zmaj? Znaci bljuje vatru, ostavlja garez iza sebe i trazi brdo zlata u svojoj pecini...hm da, upravu si, vidim slicnost. Ovo zlato u vasem slucaju dodje za ono "redovno odrzavanje". da pravi zmaj bljuje vatru ostavlja garez (citaj TENERU) iza sebe i trazi zlatno brdo da se popne na VR ZLATAN MOPED a ne ta vasa strasila ako mi ne verujete pitajte BOKILICA pa iskreno..vise sam afrika generalno radio nego super tenera.... tako da ti nesto ta racunica..neide.. a oce i vatru afrika da bljuje..ili joj capnu ventili ili struja,,uvek joj fali neki k... zlatno brdo trazi..da ga rasprodas da je popravis to si u pravu a zlatan jeste kolko se para ulozi u tu kantu braticu bokilicu pajz sad samo da ga iskopam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 18, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan bokilic Grupa: Members Broj Postova: 9444 Učlanio se: 24-November 07 Lokacija Nova Pazova! Motor: sokocalo od 146ks.. hd883. xy 900...uh gsx/r 750 str.fight..uh jos svasta nesto Napisao 15 January 2008 - 12:21 PM svaka cast za tekst,i samo da dodam da je afrika ipak legenda,nekaze se dzaba honda je to ;D ;D ;D priznajem da mi je aprilija koju treutno vozim legla na srce ali mislim da ce jedan od sledecih biti afrika i da cu se na njoj malo zadrzati ;D ;D ;D ;D 0 a a sta sad kazes GUKNI TICO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Januar 18, 2015 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E Bokilicu, ova izjava ce da te proganja do kraja zivota 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 18, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan pa ti si ziv nisu te IZJELI germanski vuci Nisu, nisu... evo gotov Dakar, jos malo da se produze dani i mozemo da pocnemo sa voznjama :moto3: moj novi moped ja par africa i jedna( jadna) Strosena tenera cekamo pocinju pripreme za PIRAMIDU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 18, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan E Bokilicu, ova izjava ce da te proganja do kraja zivota sta je mislio on je reko to sto sad drzi stranu tenerasima to je brate samo ZBOG RAVNOTEZE MEDJU ZVEZDAMA sto bi reko djole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Januar 18, 2015 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic da se smesta da u politicare.... Prognoziram mu uspesnu karijeru na srpskoj sceni... i da se mane mehanike, sve ST rasprodate.... AT se ne kvare pa nas onda napada i juri po forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 18, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Na Teneri se ne radi generalna, ona završi u gajbici na tavanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 18, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na Teneri se ne radi generalna, ona završi u gajbici na tavanu. To se sve reciklira :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 18, 2015 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan pa ti si ziv nisu te IZJELI germanski vuci Nisu, nisu... evo gotov Dakar, jos malo da se produze dani i mozemo da pocnemo sa voznjama :moto3: moj novi moped ja par africa i jedna( jadna) Strosena tenera cekamo pocinju pripreme za PIRAMIDU Tu ce se konacno videti ko je vjera a ko nevjera....vrh piramide je rezervisan za najbolje ...jest da je gore pusto ali tako je to sa svim vrhovima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 18, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan bokilic Grupa: Members Broj Postova: 9444 Učlanio se: 24-November 07 Lokacija Nova Pazova! Motor: sokocalo od 146ks.. hd883. xy 900...uh gsx/r 750 str.fight..uh jos svasta nesto Napisao 15 January 2008 - 12:21 PM svaka cast za tekst,i samo da dodam da je afrika ipak legenda,nekaze se dzaba honda je to ;D ;D ;D priznajem da mi je aprilija koju treutno vozim legla na srce ali mislim da ce jedan od sledecih biti afrika i da cu se na njoj malo zadrzati ;D ;D ;D ;D 0 a a sta sad kazes GUKNI TICO DA,tako je bilo dok nisam probao super teneru,mislio sam po hvalospevinma da je to sokocalo od afrike dobar motor,ono cvrc..nemoz ni 170 da ide, trese drma....kanta obicna a tolko hvalospeva sam cuo...ali......nije tako bilo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Januar 18, 2015 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Bokilic Skidaj kombinezon, peri ruke, kravata i pravo u skupstinu Ako dobro racunam , stigla 23. Afrika u Pirot..... Mislim da tema treba da se zatvori, besmisleno je vise, tuzno je vise gledati kako se koprcate....pa nema vas ni trojica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 18, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan @Bokilic Skidaj kombinezon, peri ruke, kravata i pravo u skupstinu Ako dobro racunam , stigla 23. Afrika u Pirot..... Mislim da tema treba da se zatvori, besmisleno je vise, tuzno je vise gledati kako se koprcate....pa nema vas ni trojica a priznaj.samo tri afrike rade :-P p.s. kolko joj trebalo da stigne?jel moz da prebaci 110kmh :-P nizbrdo :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Januar 18, 2015 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Bokilic Drug, kako god.... 23 komada u Pirotu a tri na forumu A sve rade i koliko ja znam sve registrovane.... Hitman, gasi druze temu, pa vidis da ih brane iz cistog sazaljenja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...