Desert Fox 248 Napisano Decembar 16, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan jeste jeste,ima 22afrike. 3 se voze ostale za delove..ako vas i tih 19 pokrpi da se izvoza ovu sezonu... od tih 3..... 2 su polu ispravne Sve registrovane drug i sve se voze! Uzalud im pomazes, spala knjiga na dva slova Molim Hitman-a da promeni ime temi u "Afrikanci protiv bivsih STenerasa i njihovih ucveljenih mehanicara" ili Lock..... trece nema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 17, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Evo Turtle...ne mora 2-3 ... moja STara ceka na crti, to je jedna previse ST za njih ....pa izvolte... a moze i Hitman da bude 23-ci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Decembar 17, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah, koje dve, tri? .... Dzabaa drugariiiiii "Spala knjiga na dva slova" Hajde lepo Hitman da promeni ime temi u "Afrikanci protiv bivsih STenerasa i njihovih ucveljenih mehanicara" ili Lock..... trece nema Necete izdzati jos 10 strana.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 17, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Lijane, koliko ti ljudi poznajes sa ST-om...sa foruma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Decembar 17, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sada samo tebe.... Ostali rasprodali Vidis da vam temu odrzavaju ovi YAMAHIRISTI (dzamahiristi) i po neki mehanicar tuzni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 17, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sada samo tebe.... Ostali rasprodali Vidis da vam temu odrzavaju ovi YAMAHIRISTI (dzamahiristi) i po neki mehanicar tuzni Sad se ne poznajemo najednom .... za ovaj reč mi dođeš pirotski kačamak kad dodjem u Pirot 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Decembar 17, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Sada samo tebe.... Ostali rasprodali Vidis da vam temu odrzavaju ovi YAMAHIRISTI (dzamahiristi) i po neki mehanicar tuzni Sad se ne poznajemo najednom .... za ovaj reč mi dođeš pirotski kačamak kad dodjem u Pirot Jagnje da kupi peceno ili javno da prizna da je ST bolja kad vec nema muda da stane na crtu....Lijo brate pa zar nijedna od 22 pirotske afrike ne sme na crtu jednoj ST ....a uuuu bre nemoj se brukate....pa valjda vas mehanicar moz da izfrizira jednu pa makr i crka posle trke. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Decembar 17, 2014 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan +1 clan sa SuperTenerom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Decembar 17, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Decembar 17, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da..... "klizeci" i u cevanicu, kad vide da gube.... to uvek rade .... @ Popsi Imas kacamak druze.... Ti si nas zet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Decembar 17, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Sad se ne poznajemo najednom .... za ovaj reč mi dođeš pirotski kačamak kad dodjem u Pirot .....za ovaj rec sg ce ispadne golem cotek rekla bi Doka iz zone al kad dodjes ti z....ba i pirot i kacamak bolje Talijanske testenine i SHvapski rotenvursh 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Decembar 17, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan druze koRnjaco eve ja cu idem se trkam Snasog tenersa izSD na moj MOPED sa ce i slicku da vi turim od mojega dorata za trku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Decembar 17, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan teneras pored svoje MAKINE 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 17, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan druze koRnjaco eve ja cu idem se trkam Snasog tenersa izSD na moj MOPED sa ce i slicku da vi turim od mojega dorata za trku pazi dokaz..ko vrata,,non stop rasturena... i posle kao voze se bez tockova amortizera......moped u delovima...taraba paprika jel ima neka afrika kod vas da nije rasturena..ovo sve neke u delovima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Decembar 17, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan pljuni me ako nisam znao da ces da se javis cim vidis sliku ja to namerno skinuo i slikao bez tocka tebe da upecammada ako cemo posteno i tako je brza i bolja od STrasila ne po asfaltu jerbo se tu i g....no valja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Decembar 17, 2014 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan druze koRnjaco eve ja cu idem se trkam Snasog tenersa izSD na moj MOPED sa ce i slicku da vi turim od mojega dorata za trku pazi dokaz..ko vrata,,non stop rasturena... i posle kao voze se bez tockova amortizera......moped u delovima...taraba paprika jel ima neka afrika kod vas da nije rasturena..ovo sve neke u delovima pa bokilicu u pravu si, sve su u delovima da bi se vozile one dve tri poluispravne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 17, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nije čudo što se tenere ne pojavljuju kod majstora. Pa sa toliko "dečijih bolesti" i cenama "redovnog održavanja" teneraši su svoji majstori. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 18, 2014 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vojo, nemoj ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 18, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Sada samo tebe.... Ostali rasprodali Vidis da vam temu odrzavaju ovi YAMAHIRISTI (dzamahiristi) i po neki mehanicar tuzni Sad se ne poznajemo najednom .... za ovaj reč mi dođeš pirotski kačamak kad dodjem u Pirot A kolega Aca Milojevic....auuuu profo, al si se uobrazioooooo Jos malo, pa si gori pljuvator od urednika teme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 18, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pa da..... "klizeci" i u cevanicu, kad vide da gube.... to uvek rade .... @ Popsi Imas kacamak druze.... Ti si nas zet Nista onda Lijane.... Turtle ce da pronadje i oznaci neku off road stazu i idemo da merimo vreme. @Turtle ..moze i dve...jedna makadamska, brza....a druga neka dzungla i blato..... i nek bude negde na sredini , da ni mi severnjaci , a ni Desert Fox (profa) i pirocanci ne cepamo previse krampone po asfaltu (Kucaj..Jastrebac...tRtanj ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Decembar 18, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ova slika od NicolaS je sa voznje gde su i ST i Transalp prosli kroz vodu iznad sedista( bar meni na TA tako bilo) bez problema. Sva tri su odlicni motori, ali moje misljenje je da je Afrika bezobrazno skupa a nudi isto sto i ST, za mnogo manje novce 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 18, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ova slika od NicolaS je sa voznje gde su i ST i Transalp prosli kroz vodu iznad sedista( bar meni na TA tako bilo) bez problema. Sva tri su odlicni motori, ali moje misljenje je da je Afrika bezobrazno skupa a nudi isto sto i ST, za mnogo manje novce Kako si uspeo da prođeš kroz vodu sa TA, ako je voda bila iznad sedišta? Pa kod TA usis za vazduh je 20cm ispod sedišta, čudi me da ga nisi udavio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Decembar 18, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako iskreno Toga sam se setio tek kad smo prosli kroz vodu, i kad sam skinuo levu plastiku na suvom delu puta videlo se da je bilo vode, tj blata oko usisa filtera ali kako nije usisao ne znam. Mozda i jeste al ni ja ni on to nismo osetili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Decembar 18, 2014 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Na ST voda nije presla sediste ali je bila uz donju ivicu istog Traktorski put neki bese pun kolotraza a voda prikrila sve tragove dubine a mi pravo u njih i kad odjenom na pola "puta" propadosmo dole u vodu i blato. Sok odjednom ali se izaslo bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Decembar 18, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan druze koRnjaco eve ja cu idem se trkam Snasog tenersa izSD na moj MOPED sa ce i slicku da vi turim od mojega dorata za trku pazi dokaz..ko vrata,,non stop rasturena... i posle kao voze se bez tockova amortizera......moped u delovima...taraba paprika jel ima neka afrika kod vas da nije rasturena..ovo sve neke u delovima pa bokilicu u pravu si, sve su u delovima da bi se vozile one dve tri poluispravne drn drn dve se voze poluispravne ovomi onomi pa normalno da se popravljaju i menjaju potrosni delovi kad se i voze a vasa s....nja se ne voze pa se i ne popravljaju jbg toliki silni tenerasi na forumu a jedino POPSY nesto kao vozi i to teneru na kojoj ima vise delova od honde i to bu sve BOKILIC namuljao na motor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...