VladaSD 2364 Napisano Decembar 12, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ni Afriku ni Teneru ali cu rado da pricuvam ono jagnje u podnozju. Pa mora neko i da ga okrece i poliva pivom ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 12, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, evo ja cu sa tobom vodim te do podnozja, a posle se snalazi kako znas i umes Samo obavezno ponesi par litara vode, trebace ti sigurno Vec par godina se busate u grudi, od cele price osta mrtvo slovo na papiru... Mani me se Aco......o tvojim organizacijama slusam od 2012-e...bese avgust, poslednji put...dve godine me samo me mazes sa nekim voznjama... Nije poenta da ja izadjem sa STenerom...nego je poenta u prozivanju afrikanaca...evo ja se javljam da cu bar da probam....a znam za najmanje jos dva STenerasa da ce samnom.... CEKAMO AFRIKANCE SIGURNO nisam prvi afrikanac al cim okopni javljan se za probu makar je vuko al ima da izadje na kamen makar vratio samo kljuceve od motora a znam jos jednog koji ide samnom na AFRIKI pa jeste,lakse se gura udvoje...kljuceve ce da vratis sigurno..a za tarabu od paprike...nisam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 12, 2014 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan E moji Tenerasi na sta ste spali kada vas u ovoj temi brane neki ljudi sa nekim raznim motorima i biciklama ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 12, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Od koga nas brane? Nisam ni znao da mi treba neko da me odbrani.. Ne sekiram se ...sve dok je Voja (acimo) dovoljno daleko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 12, 2014 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Od koga nas brane? Znas ti odlicno, nego se pravis lud Brane vas od toga da se ova tema zakljuca jer je izgubila poentu, zbog cinjenice da su vam se lomine raspale do te mere da je ostalo jedva dve cele Tenere (i to mozda) P.S. Nego, oce biti ove godine neka Tenera na startnoj listi za Xcross? (Ne racunam asfaltom do tamo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 12, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu, kakvi niski udarci..... nemam pojma ja sam u cenu AT-a kupio 3 motora (ST, XR i XL) ...tako da mogu da biram cime cu na Xross... A i zavisi od ekipe, prosle godine sam se prvi prijavio, nisam ocekivao toliko velikih motora... Iskreno, prilicno je iscrpljujuca voznja da bi podizao krmacu sam....negde u nekom sumskom blatu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 12, 2014 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan nemam pojma ja sam u cenu AT-a kupio 3 motora (ST, XR i XL) ...tako da mogu da biram cime cu na Xross... Pusti ti druge motore .. Pitao sam za Teneru .. TE NE RU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 12, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredjaj mi motor...za TENERU pitaj Vlajka....ja imam SUPER TENERU :lol: Iskreno.... moja STara nece ici sigurno na Xross..jer je vec uveliko spremam za na drugi kontinent (ako Bog da zdravlja i para)...tako da necu rizikovati da svojim neiskustvom , sjebem nesto na STarici. Pazi...ako me popale moji sektasi ili iznerviraju tvoji...nista ne iskljucujem . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 12, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nemam pojma ja sam u cenu AT-a kupio 3 motora (ST, XR i XL) ...tako da mogu da biram cime cu na Xross... Pusti ti druge motore .. Pitao sam za Teneru .. TE NE RU Biće ne boj se... nemo posle mi da budemo krivi sto su tebi otpale nalepnice :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 12, 2014 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan jer je vec uveliko spremam za na drugi kontinent Ne znam da li znas, ali to preko puta Smedereva je Vojvodina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 12, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan jer je vec uveliko spremam za na drugi kontinent Ne znam da li znas, ali to preko puta Smedereva je Vojvodina? Znam brate...tamo se ne bih usudio da idem bez Afrike.....rece mi neko da su to pravi ravnicarski motori..... vide brdo pre vozaca 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Decembar 12, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, evo ja cu sa tobom vodim te do podnozja, a posle se snalazi kako znas i umes Samo obavezno ponesi par litara vode, trebace ti sigurno Vec par godina se busate u grudi, od cele price osta mrtvo slovo na papiru... Mani me se Aco......o tvojim organizacijama slusam od 2012-e...bese avgust, poslednji put...dve godine me samo me mazes sa nekim voznjama... Nije poenta da ja izadjem sa STenerom...nego je poenta u prozivanju afrikanaca...evo ja se javljam da cu bar da probam....a znam za najmanje jos dva STenerasa da ce samnom.... CEKAMO AFRIKANCE SIGURNO nisam prvi afrikanac al cim okopni javljan se za probu makar je vuko al ima da izadje na kamen makar vratio samo kljuceve od motora a znam jos jednog koji ide samnom na AFRIKI pa jeste,lakse se gura udvoje...kljuceve ce da vratis sigurno..a za tarabu od paprike...nisam siguran ma kakvi brate udvoje ima nas malo vise ako treba i da vucemo fali malo vise STRASILA nema ih nedo bog ni za lek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1422 Napisano Decembar 13, 2014 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan jer je vec uveliko spremam za na drugi kontinent Atlantida? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 13, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ni Afriku ni Teneru ali cu rado da pricuvam ono jagnje u podnozju. Ti prvo promeni motor u profilu pa onda se glaskaj Odavno si ti prodao KLE-a Od koga nas brane? Nisam ni znao da mi treba neko da me odbrani.. Ne sekiram se ...sve dok je Voja (acimo) dovoljno daleko Upravo tako Vlado, samo ti prati Voju i ostale Afrike i nemas frke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 13, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Da je ostalo KLEpetalo ne bih cuvao jagnje nego bih se gurao na radnu akciju do vrha, sto sam ja manje ludji od njih. Mada jagnje, pa jos i ono pivo za polivanje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 13, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Kle? Moze to da tera samo tako uz male doradice -ufff! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 14, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ni Afriku ni Teneru ali cu rado da pricuvam ono jagnje u podnozju. Ti prvo promeni motor u profilu pa onda se glaskaj Odavno si ti prodao KLE-a Od koga nas brane? Nisam ni znao da mi treba neko da me odbrani.. Ne sekiram se ...sve dok je Voja (acimo) dovoljno daleko Upravo tako Vlado, samo ti prati Voju i ostale Afrike i nemas frke Ma Voju bi pratio sa ili bez afrike...a ti si brate promasio temu, sedi jedan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 16, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan HITMAN-e...... ispunice ti se zelja da zatvoris temu..... vracaro jedna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 16, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ne zatvori vec privremeno stavi u hibernaciju dok nova Super Tenera i Afrika ne postanu pristupacnije a onda sve ispocetka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Decembar 16, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moze 'ladno LOCK na temu.... 21. ili 22. afrika stigla u Pirot danas.... Dakle samo Pirot ima vise od deset puta veci broj AT nego ST-a u ovoj temi.... A i molim one koji ne voze ni AT ni ST,zatim mehanicare i preprodavce, matrapaze i trgovce, one sa biciklama sa motorom i biciklama bez motora i mopedima da se ne ubacuju i ne pripomazu , nema im pomoci... Samo se koprcaju ..... "Spala knjiga na dva slova!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 16, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Moze 'ladno LOCK na temu.... 21. ili 22. afrika stigla u Pirot danas.... Dakle samo Pirot ima vise od deset puta veci broj AT nego ST-a u ovoj temi.... A i molim one koji ne voze ni AT ni ST,zatim mehanicare i preprodavce, matrapaze i trgovce, one sa biciklama sa motorom i biciklama bez motora i mopedima da se ne ubacuju i ne pripomazu , nema im pomoci... Samo se koprcaju ..... "Spala knjiga na dva slova!" Smederevo ima 69 Apenaca ...sta je to medjugradska trka, ko ima vise krseva...dobro, pirocanci pobedili ste To sto imate toliko AT u Pirotu...bas nista ne pokazuje, a narocito da taj krsh nije ni prisao Super Teneri 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Decembar 16, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Moze 'ladno LOCK na temu.... 21. ili 22. afrika stigla u Pirot danas.... Dakle samo Pirot ima vise od deset puta veci broj AT nego ST-a u ovoj temi.... A i molim one koji ne voze ni AT ni ST,zatim mehanicare i preprodavce, matrapaze i trgovce, one sa biciklama sa motorom i biciklama bez motora i mopedima da se ne ubacuju i ne pripomazu , nema im pomoci... Samo se koprcaju ..... "Spala knjiga na dva slova!" Smederevo ima 69 Apenaca ...sta je to medjugradska trka, ko ima vise krseva...dobro, pirocanci pobedili ste To sto imate toliko AT u Pirotu...bas nista ne pokazuje, a narocito da taj krsh nije ni prisao Super Teneri Evo ja predlazem trku 22 pirocanske afrike protiv 2-3 ST ...na onom delu od Pirota do Sukova...i kladim se u peceno pirotsko jagnje da ce Stenere da prve stignu do Sukova.....to je cirka oko 10 km......Profo rukavica je bacena i imas dve opcije ili da prihvatite trku i SIGURNO izgubite ili da odmah priznas da ST brza i startnija od afrike i sebi ustedis jagnje . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 16, 2014 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan priznas da ST brza i startnija od afrike Evo Popsy ce da ti prizna da je ST brza i startnija od Afrike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 16, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jeste jeste,ima 22afrike. 3 se voze ostale za delove..ako vas i tih 19 pokrpi da se izvoza ovu sezonu... od tih 3..... 2 su polu ispravne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Decembar 16, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan priznas da ST brza i startnija od afrike Evo Popsy ce da ti prizna da je ST brza i startnija od Afrike Ako Popsi prizna onda odustajem ....ja Popsiju verujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...