Cedo11 2460 Napisano Februar 16, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj temi ima svega samo AT vs ST nema. Dajte ljudi malo ozbiljnosti, počelo je lepše vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 16, 2014 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ne znam koliko pratis temu al ja kawu nisam u opste dizao u nebesa vec kao bivsi afrikanac, a u srcu veciti, stajem uvek na stranu honde. Kad neko kaze kako se kawasaki pokvario ja ne vicem da je nemoguce vec opet okrecem vodu na africku vodenicu. Na zalost nije mi delovalo kao sala vec kao da si se ozbiljno uvredio na pricu da se ktm pokvario i krenuo sa objasnjenjem kao da je to nemoguce... pa onda rekoh da te podrzim, lakse mi to nego da pocnem da nabrajam moguce kvarove na onom od juce A jednog dana ako se zajebem pa kupim i ktm-a, javicu se i u toj tamo temu Zajebaces se Pero itekako, samo je pitanje dana. I nemoj da si ovo zaboravio!! Kad kupis orange, da se sam javis u temi i njaces, iaaaaa, iaaaa, ja sam magarac, i aaaa!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Februar 16, 2014 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pero ne seri! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 16, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj temi ima svega samo AT vs ST nema. Dajte ljudi malo ozbiljnosti, počelo je lepše vreme... Ozbiljnosti, Čedo sine dal moguće? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 16, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan hehe, jos uvek sa siromasan za orange a magarac sam ispao i sa kliksom za manje para... mada sad je sredjen kako treba pa se bojim da ce neke tenere da odu na otpad brzo, a i braca afrikanci mi se nesto vazdan keze kad dodju iz gline Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 16, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pero ne seri! :D Molim manekene da ne dobacuju.... :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Februar 16, 2014 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E neka si mu kaz'o Em nandžarast em smršao... baš maneken Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 16, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj temi ima svega samo AT vs ST nema. Dajte ljudi malo ozbiljnosti, počelo je lepše vreme... Ozbiljnosti, Čedo sine dal moguće? Ah da, našao sam crkvu gde da se Bogu molim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Februar 16, 2014 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan hehe, jos uvek sa siromasan za orange a magarac sam ispao i sa kliksom za manje para... mada sad je sredjen kako treba pa se bojim da ce neke tenere da odu na otpad brzo, a i braca afrikanci mi se nesto vazdan keze kad dodju iz gline Orange nije uopste toliko skup koliko si ti istripovao, problem je taj koji si naveo... Prodao si dobar motor u koji je trebalo malo da se ulozi, kupio si jos veci krs na kom si radio jeftinu generalnu vise od pola godine... KTM nije tu nista kriv, pokvari se kao i svaki drugi motor, delovi su dostupni i tu je prednost, manjak novca je problem kod svih ne samo kod tebe ali zbog toga ne treba da pljujes po brendu koji je skoro u svim segmentima motociklizma korak ispred svih!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 16, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zex, esi krenuo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 16, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan nisam ja ni pljuvao ni rekao da je skup zbog odrzavanja vec da ja nemam pare da ga kupim, a vremenom sam i ja postao svestan da je odrzavanje vecine motora priblizno jednako i ja mu dam kompliment a on se uvred, ccc... ah ti narandzasti, mlogo sujetni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1457 Napisano Februar 16, 2014 Drug član, 1967 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan brendu koji je skoro u svim segmentima motociklizma korak ispred svih!!! Daj i nama malo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 16, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratimo na temu :D najava izvidnice za Staru planinu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Februar 16, 2014 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan brendu koji je skoro u svim segmentima motociklizma korak ispred svih!!! Daj i nama malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 16, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Počeli ste da izlazite iz okvira zajebancije.... nema ljutiš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Februar 16, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :"brendu koji je skoro u svim segmentima motociklizma korak ispred svih!!!" katastrofa izjava ... Zex , nema ljutis ali ti si car ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Februar 17, 2014 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ne kapiram sta Vas je pogodilo? Istina?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Februar 17, 2014 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratimo na temu :D najava izvidnice za Staru planinu Dok mi lajemo ovdi covek nabija kilometre! Bravo Popseto! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6445 Napisano Februar 17, 2014 Enduraš, 6400 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A da se preimenuje tema u KTM vs ostali ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Februar 17, 2014 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan A da se preimenuje tema u KTM vs ostali ? Ma nee, izgubila bi char... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 17, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan To je sve KraTkotrajnaManipulacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 17, 2014 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan hehe, jos uvek sa siromasan za orange a magarac sam ispao i sa kliksom za manje para... mada sad je sredjen kako treba pa se bojim da ce neke tenere da odu na otpad brzo, a i braca afrikanci mi se nesto vazdan keze kad dodju iz gline Orange nije uopste toliko skup koliko si ti istripovao, problem je taj koji si naveo... Prodao si dobar motor u koji je trebalo malo da se ulozi, kupio si jos veci krs na kom si radio jeftinu generalnu vise od pola godine... KTM nije tu nista kriv, pokvari se kao i svaki drugi motor, delovi su dostupni i tu je prednost, manjak novca je problem kod svih ne samo kod tebe ali zbog toga ne treba da pljujes po brendu koji je skoro u svim segmentima motociklizma korak ispred svih!!! ala seres!!!!!! u cemu ste korak ispred svih sem po kvarovima? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 17, 2014 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratimo na temu :D najava izvidnice za Staru planinu Dok mi lajemo ovdi covek nabija kilometre! Bravo Popseto! svaka cast, 240 km u cugu bez kvara ili bez dokumentovanih kvarova! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 17, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Juhuuuuuuuuuuuu ... ziv je Gosa... od kad je covek kupio KTMa nema ni za internet :D 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Februar 17, 2014 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan hehe, jos uvek sa siromasan za orange a magarac sam ispao i sa kliksom za manje para... mada sad je sredjen kako treba pa se bojim da ce neke tenere da odu na otpad brzo, a i braca afrikanci mi se nesto vazdan keze kad dodju iz gline Orange nije uopste toliko skup koliko si ti istripovao, problem je taj koji si naveo... Prodao si dobar motor u koji je trebalo malo da se ulozi, kupio si jos veci krs na kom si radio jeftinu generalnu vise od pola godine... KTM nije tu nista kriv, pokvari se kao i svaki drugi motor, delovi su dostupni i tu je prednost, manjak novca je problem kod svih ne samo kod tebe ali zbog toga ne treba da pljujes po brendu koji je skoro u svim segmentima motociklizma korak ispred svih!!! ala seres!!!!!! u cemu ste korak ispred svih sem po kvarovima? :D Znas ti dobro u cemu, a ako ti nije jasno dodji ujutro da ti pojasnim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...