zextreme 1283 Napisano Septembar 13, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Siber, kuka, muzika, lamperija!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 13, 2013 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Greota to da teras po africi, doteraj to ovde a staru teraj tamo po vukojebini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Septembar 13, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Uh Jageru, mnogo ti lep tormo!!! Zavidim! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 13, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Šeki, nije greota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 13, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e znao sam da si uzeo jednu za delove... zato afrike skupe,jedna za voznju druga za delove nek je sa srecom,pa da nam pustis neki lep putopis sa voznje po africi na africi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 13, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ova je bre Bokilicu tako lepa sa bih je stavio u spavaću sobu umesto žene STenera mi naravno ni u šupu ne bi primirisala... Čuj njega... "za delove"... A biće neki lepi putopis, taman kad vas zaveje sneg. Da vam brže prođe zima čitajući i gledajući slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 13, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro,sad su moderna vremena,demokrtija ono ovo,nekaze se za delove vec donator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Septembar 13, 2013 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, neka je sa srecom nova kraljica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 13, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zeljkamp, fala Bokiliću, to se verovatno kod STenera tako zove, malo si pomešao lončiće Ova nova crnka ima servisnu knjižicu i gomilu MOT-ova. Od 0km su je za servis pipala samo ovlašćena lica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Septembar 13, 2013 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo si da kupis maltene nov motor koji se odavno ne proizvodi i to kakav motor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 13, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Au, Dzegeru, siso .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 14, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sirota moja maloletna crnka Valjda se neće puno poplašiti kad je prvi put odvedem u šumu? Ajd sad ozbiljno - nisam u životu ovako nekada kupio ni motor ni auto. Ma ni bicikl. Izgurao iz garaže, upalio, provozao 100 metara i kupio. Zaista izgleda ko nova. Covek koji prodavao je stariji penzioner i makina je kod njega bila zadnjih 5 godina. Perverzno pedantan bivši oficir Ma sretan sam ko mali majmun 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 14, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E moram i ovde da se poFalim! Kupio! Siber, kuka, muzika, lamperija!! Ona subotička liči na sanitetsko vozilo.. ova bagami asocira na nešto još gore Al me bar raduje što ćeš da ne zahrđaš sa tehnikom dok si tamo na prinudnom radu Ovako 11 meseci ne vidi motor osim na fb.. pa kad dođe trebaju mu pomoćni točkići Ma sretan sam ko mali majmun i mi smo pederu afrički 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 14, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I jel joj volan na desnoj strani? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 14, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I jel joj volan na desnoj strani? Nije Ali sam zato ja krenuo u test vožnju desnom stranom puta! Sve je bilo ok dok se nisam začudio što mi auto dolazi u susret vozeći pogrešnom stranom! Kad je tip digao ruke od volana u stilu "šta radiš, majmune" setio sam se da sam u UK!!! Jbg, motor sam kupovao u malenom mestašcetu van Londona i na putu nema oznaka... bilo je lako zajebati se Sve u svemu, hoće ova crnka i desnom stranom da se vozi, čak i u sred Engleske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 14, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan opa... nek je sa srećom... vidi se da ova nije preko livade prešla...dosad :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 14, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo Tenerasi, jedinstvena prilika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 14, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Evo Tenerasi, jedinstvena prilika kolko ja znam to svakodnevno radite 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 16, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan @Jager Vidi matori perverznjak...vec je zove "crnka" :lol: ... aj nek je sa srecom ... i vodi racuna tamo u "nambiji" u saobracaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Septembar 16, 2013 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, odavno nisam video nesto ovako. Sa srecom da je vozis Jageru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 22, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Fala, fala Samo, nikako ni jednu STeneru da vidim u ovim krajevima... A Afrika će biti DVE! Kolega kupuje svoju sledeće nedelje... hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Septembar 22, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Pa vi to jer ste u Africi... Fazona radi... Inace se ne bi bavili tim krsevima, nego kupili normalne motore!!!!!:-P :*) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 22, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Fala, fala Samo, nikako ni jednu STeneru da vidim u ovim krajevima... A Afrika će biti DVE! Kolega kupuje svoju sledeće nedelje... hehe Nego jel si spremio akumulator za nju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 23, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Fala, fala Samo, nikako ni jednu STeneru da vidim u ovim krajevima... A Afrika će biti DVE! Kolega kupuje svoju sledeće nedelje... hehe Klasika....jedna mora uvek za delove Posle cete kradom da skidate jedan drugom delove, da bi popravili svoju bedeviju...... :lol: , jedva cekam da vidim razvoj situacije :jee: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 23, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nista se ti ne sekiraj Mada, da budem potpuno iskren, razmatrao sam i kupovinu neke STenere "za ovde". Eno Popsy mi je zivi svedok. Sve je navijao da je pazarim, cak mi i nalazio DVE - JEDNU DA VOZIM A DRUGU ZA DELOVE. Tako da toliko to tome No ipak je izbor pao na AT. Ne mogu, brate, da popravljam motor ovde. Nemam ja za to ovde vremena. Ovde se treba voziti, a ne druziti se sa motorom u garazi... A sa druge strane, da sam kupio STeneru, morao bih da ponesem bar tubicu vazelina na prvu voznju u Srbiji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...