vlajko 2670 Napisano Februar 12, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa tvoj ktm više troši ulja nego Jagerova paprika lene jbte.. Morao bi kanticu od 5l da nosiš za tu avanturu 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 12, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan EEEE moj ti, nije ovde rec o KTM-u nego o tim starovremenskim kangrbama koje jasete!!! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 12, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga.. ne igramo svi bingo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 12, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 12, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa tvoj ktm više troši ulja nego Jagerova paprika lene jbte.. Morao bi kanticu od 5l da nosiš za tu avanturu Moja paprika je ozbiljno generalisana i sada može sledećih 500.000 A tvoja bedevija je svakako već na izdisaju... "sipao sam previše ulja, pa malo procurilo".... Jel' to tvoja beše? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 13, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa tvoj ktm više troši ulja nego Jagerova paprika lene jbte.. Morao bi kanticu od 5l da nosiš za tu avanturu Moja paprika je ozbiljno generalisana i sada može sledećih 500.000 A tvoja bedevija je svakako već na izdisaju... "sipao sam previše ulja, pa malo procurilo".... Jel' to tvoja beše? misliš 500.000 metara? :D a to dal može il ne može se proverava samo na jedan način :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 13, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pa tvoj ktm više troši ulja nego Jagerova paprika lene jbte.. Morao bi kanticu od 5l da nosiš za tu avanturu Moja paprika je ozbiljno generalisana i sada može sledećih 500.000 A tvoja bedevija je svakako već na izdisaju... "sipao sam previše ulja, pa malo procurilo".... Jel' to tvoja beše? misliš 500.000 metara? :D a to dal može il ne može se proverava samo na jedan način :moto3: Sigurno može i više ako su kvalitetne čizme/patike/cipele... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 13, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan već vidim ovu temu za kojih 20tak godina (valjda ce ostati neka Afrika do tada) :D 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 13, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan STarovremenske kangrbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 13, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan već vidim ovu temu za kojih 20tak godina (valjda ce ostati neka Afrika do tada) :D Bravo na izboru majstore! Sjajan filmic. Nadam se da cemo svi u strosti moci bar malo da zavrtimo tocak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 16, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je dobro dok ne dođemo do ovog stadijuma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 16, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre Jageru u peršun. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 16, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ni peške tuda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 16, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je dobro dok ne dođemo do ovog stadijuma ti znas koja nam je planina ostala duzna ... :D da se vrnemo na temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 17, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan To sto je furao isti vizir na 17 motora je stara fora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 17, 2013 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan i u vozhnji kroz albaniju napravio 8520km.... ne znam samo kako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 17, 2013 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan a ovo shto mu pishe "motor" dole desno.. znash kako se kazhe, mozhe da pishe i na tarabi da je p**** Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 17, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ono je vizir skinut sa nekog drugog motora, vide se original rupe ispod na ST!!!! :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Februar 17, 2013 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sve je dobro dok ne dođemo do ovog stadijuma Ja sam se usro samo gledajuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 17, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Sve je dobro dok ne dođemo do ovog stadijuma Ja sam se usro samo gledajuci Ovde je voznja namjmanje bitna. Treba samo mnogo kondicije i jos ludja glava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 18, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Daj bre , ja se plasim visine...najezio sam se..uh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 19, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan i onda sam naisao na ovolikog tigra .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 19, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan i onda sam naisao na ovolikog tigra .... hahahahaha, gde ovo iskopa :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 19, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima svega i svacega u arhivi, moram nekom prilikom da izvucem best off pa da okacim .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Februar 19, 2013 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Popsy-jevih slika u ovoj pozi koliko oš Al' ovi na stazi za divokoze su stvarno...ne ludaci nego budale...Rizikovati život negde bogu iza nogu gde ne može ni helikopter da se spusti da te spasi. Ostaviš porodicu i prijatelje u žalosti samo zbog doživljaja adrenalina...Jako sebično. Volim zezanje po šumi, ali brate, neke granice ipak moraju da postoje. To što ćeš moći posle da kažeš - E ja sam tuda motorom prošao...Pa ljudi se takmiče u kojekakvim glupostima, kao što je duvanje balona kroz nos druge osobe O.O samo da bi ušli u knjigu Ginisovih rekorda, ali to ne znači da su mnogo pametni. Neki posle završe na Darvinovoj listi E sad ćete da vičete na mene XD 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...