zextreme 1283 Napisano Januar 29, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Odo u garage da turim prednju gumu... Da budem spreman! JelTe! Treba pomoć? ...jedino ako nisi jos nesto s*ebo od alata pa cutis!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 29, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta da radim kad joj mehanizam ne valja!? Kad smo kod toga, ni onaj specijalni S ključ od KTM-a ti nije nekog kvaliteta, Kako sam ga pipnuo on se sav uvio, bem ti KTM. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 29, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta da radim kad joj mehanizam ne valja!? Kad smo kod toga, ni onaj specijalni S ključ od KTM-a ti nije nekog kvaliteta, Kako sam ga pipnuo on se sav uvio, bem ti KTM. Sutra lepo d'vrnes kLuceve of garage!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 29, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 29, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan koji no bi ovo datum? ima li ko hitmanov snimak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 29, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo najači klipeto 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 30, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vala preteraste sa ovim klipovima.. sad mora neka vožnja da padne... nego jel nam to Jager dolazi vamno u februaru... eto i povoda :moto3: Jager dolazi početkom marta ... Taman da vam se otkrave tenere A ona vožnja po Divčibarama "onomad" je jedna od NAJ ikada! Što jes' - jes' Ja ću sigurno da se vozim NEGDE kada dođem. Ko želi da se pridruži, dobrodošao! Moram makar do Kepe na kafu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 30, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan vlajko da znas da jeste ubedljivo najbolji klipeto!!! Ja sam spremam nadam se za sledeci vikend najkasnije, a nesto sam se i uzeleo onog puta preko ravne gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan i, oli biti nesto za vikend? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 30, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sve bude kako treba sutra uzimam motor.. dugo nije bio kod mene A Kapetane ti samo viči kad i gde je zbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Je l´ bi mogao ja da vam se pridružim? Dosadno mi da se vozim po ravnici, ako me razumete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima zainteresovanih mogli smo u petak vece skupljanje, subota razlaz? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Januar 30, 2013 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan joj kad vidim ove prolecne snimke, ko da docheka inache, zdravo svima, ne videh vas dugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam ko nece za vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 30, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam ko nece za vikend ajde nemoj da si woosie :D pa bilo nam je super prošli put :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan i, oli biti nesto za vikend? Jel izdzigljala neka ljubicica iz snega... msm, da ima za nesto guma da se u`vati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam ko nece za vikend ajde nemoj da si woosie :D pa bilo nam je super prošli put :moto3: Nemam si opanci na motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 30, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam ko nece za vikend ajde nemoj da si woosie :D pa bilo nam je super prošli put :moto3: Nemam si opanci na motor ako su samo opanci problem pa rešićemo nekako... bitna je volja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 30, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan i, oli biti nesto za vikend? Jel izdzigljala neka ljubicica iz snega... msm, da ima za nesto guma da se u`vati? Naravno da nije... Glib je do za'vrat tamo gde nema snega!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 30, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan .....e da i od ovih (ex) afrikanaca, čujem nešto lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 30, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan znači okvirno se sve zna... petak veče? idemo na čašicu druženja... ajde Shejtanu ne zajebavaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bez Shejtana ne dolazite, batljiv je za pocetak sezone! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, je l´ primate još ljudi za ovu egzebiciju? Imao sam u planu za vikend vožnju, pa ako vam ne smetam, pošao bih sa vama. Ne plašim se blata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 30, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem, primamo... nego jel to Lazarevo kod Zrenjanina? ide se za Kosjeric petak uvece u subotu se vozi malo ako bude moglo od snega i onda bezimo nazad... moz te navata ozbiljan minus u povratku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, kod ZR-a. Prespavaću kod drugara u NS-u u povratku (krenuo bih sa vama iz BG-a u petak uveče, a u subotu se vratio preko Šapca za NS), nisam ni mislio da idem kući. Ne brinem se ja za minus, imam pristojnu opremu. Kad bi ste krenuli iz BG-a sutra? Meni treba nekih sat vremena do BG, još nekih plafon pola sata kroz isti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...