Jump to content

Moto Zajednica

Super Tenere VS. Africa Twin

Recommended Posts

• Xtreme, 392 postova

Ima li ko na prodaju 2 bocne aluminiumske torbe zajedno sa svim hvataljkama? Hica mi je.

Znam da su teski rezervni delovi neophodni za jednu turu do kafica i nazad,ali zar plastikaneri nisu u stanju da nose takav tovar? Mislim Honda je ipak to :nanana:

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

Ima li ko na prodaju 2 bocne aluminiumske torbe zajedno sa svim hvataljkama? Hica mi je.

O.napredovalo se,vise za afrikom neide kombi sa delovima.sad mozete da sve spakuje u te bocne kofere,:P ....dobro nemoze tu mnogo delova da stane i alata, , , ,

• Podržavam 1

• Kontraš!, 1271 postova
  • Motocikl: KLX 650 sm/enduro

vidi ove tenerase, misle da ako njima koferi sluze da spakuju osnovni alat za put od preko 30km, da i drugim motorima koferi sluze za isto to... a nije ni cuda kad nista dalje od avlije i garaze ne vide...

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Mislim da je skoro bilo u oglasima (dal Bopk) oni vojni alu od radio uredjaja sa napravljenim koturima za kačenje... pitaj Zextremea dali bi prodavao svoje (ne znam da li su mu ostale od ST) ;)

vidi ove tenerase, misle da ako njima koferi sluze da spakuju osnovni alat za put od preko 30km, da i drugim motorima koferi sluze za isto to... a nije ni cuda kad nista dalje od avlije i garaze ne vide...

kako pamćenje kratko traje kod vas "bivših" afrikanaca pa zaboravljate da mi to zbog drugara najviše i nosimo :P :P :P

• Podržavam 1

• U prolazu, 70 postova

ja lepo pitam za neke potrepstine, a vi samo jedno imate u glavi - alat i popravke. zaista ne razumem sta ima toliko da se popravlja, od 5 godine imam trafiku, menjam ulje i to je to, sta vam je?

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

ja lepo pitam za neke potrepstine, a vi samo jedno imate u glavi - alat i popravke. zaista ne razumem sta ima toliko da se popravlja, od 5 godine imam trafiku, menjam ulje i to je to, sta vam je?

Druze, imaš podforum "mehanizacija" i Kupujem - Prodajem...tamo će te svi ozbiljno shvatiti.....u ovoj temi kad tražiš nešto za AT ili ST, obavezno popiješ zezanje 1hej.gif1lol.gif1lol.gif

• Podržavam 3

• - enduro sector -, 2147 postova
  • Motocikl: adventure

Druze, imaš podforum "mehanizacija" i Kupujem - Prodajem...tamo će te svi ozbiljno shvatiti.....u ovoj temi kad tražiš nešto za AT ili ST, obavezno popiješ zezanje 1hej.gif1lol.gif1lol.gif

Vidi, njega ce svuda ozbiljno shvatiti obzirom na motor koji vozi .. U ovoj temi Stenerasi nema sta ozbiljno da ga konsultuju jer za ozbiljne stvari i ne znaju.

Osim kad treba da se dotera "josh jedna" za cerecenje, onda su mrtvi ozbiljni ko ce batak, a ko ce belo meso .. 0takoje.gif1lol.gif1lol.gif e sad, to je prva stvar ..

A druga stvar, ti si bshe bio kod Kepe? 0stabre.gif1lol.gif1lol.gif

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

More ne diraj te mi podmladak, čoveku bila prva offroad vožnja... polako dok se uvoza :moto3:

pa opste je poznato cemu sluze ti mentalni koferi, za alat ulje,,itd,pa i zna se kakva je trafika motor,kvarljiv,itd,pa zna se i cemu sluze ti koferi...ili ti cemu ce ti sluziti...

znamo mi da je kriza i da se nema para da kad krenes negde paprikom na put da vodis i kombi servis za sobom,sve mi znamo,:nanana:

nego opusti se i uzivaj,zezaj se malo..s obzirom da vozis tu tarabu 5 god i samo menjas ulje,,pa preso si znaci 5000km,,i vreme je da okacis kofere.....

• Podržavam 1

• UruK Hai, 2087 postova
  • Motocikl: ADV

svaka cast za tekst,i samo da dodam da je afrika ipak legenda,nekaze se dzaba honda je to  ;D ;D ;D priznajem da mi je aprilija koju treutno vozim legla na srce ali mislim da ce jedan od sledecih biti afrika i da cu se na njoj malo zadrzati  ;D ;D ;D ;D

...rece bokilic dok je bio pri zdravoj pameti!!!

• Podržavam 3

• Honda pa sve onda.... , 630 postova
  • Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650

svaka cast za tekst,i samo da dodam da je afrika ipak legenda,nekaze se dzaba honda je to ;D ;D ;D priznajem da mi je aprilija koju treutno vozim legla na srce ali mislim da ce jedan od sledecih biti afrika i da cu se na njoj malo zadrzati ;D ;D ;D ;D

:lol: :lol: :lol:

svaka cast za tekst,i samo da dodam da je afrika ipak legenda,nekaze se dzaba honda je to  ;D ;D ;D priznajem da mi je aprilija koju treutno vozim legla na srce ali mislim da ce jedan od sledecih biti afrika i da cu se na njoj malo zadrzati  ;D ;D ;D ;D

Ma.ja sam se lud rodio. .e kwd probah teneru. .opametih se :)

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

@ hitman, @kepo, @zextreme

svaka čast vama AT-ovcima ,koji ste se rodili naučeni i navučeni na off 0takoje.gif, ja sam platio , a koliko vidim i dalje plaćam danak neiskustvu

I pored svih Kepovih upozorenja krenuo sam, da vidim šta se to dešava i mogu da kažem da sam video dosta toga što treba da ispravim u motoru i kod sebe za tu vrstu vožnje.... msm. znam da moram da popijem još nekoliko zezanja ... dok se ne uverziram

Sve se nosim mišlju da sam ipak trebao od nekog dapozajmim biciklicu (AT) za prvi off, ipak je ST , ozbiljan motor 1nanana.gif

• Svrati ponekad, 374 postova
  • Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750

Ipak sam pogrešio kad je potrosnja u pitanju

Danas, malo po Fruškoj Gori, Maja i ja, Bgd - Ugrinovci-S Pazova-Indjija-Maradik-Velika Remeta-Iriški Venac-S Kamenica-Beočin-Neštin-Vizić-Crveni Čot-Vrdnik-Irig-Pećinci-Šimanovci-auto put do Bgd.

Ukupno oko 250km i potrošnja pa, malo me je sramota da priznam :staa2: ali 4,6L :nanana:

svaka cast za tekst,i samo da dodam da je afrika ipak legenda,nekaze se dzaba honda je to ;D ;D ;D priznajem da mi je aprilija koju treutno vozim legla na srce ali mislim da ce jedan od sledecih biti afrika i da cu se na njoj malo zadrzati ;D ;D ;D ;D

15. januara je bila hladovina i trezvenije se razmislja a u ovim toplim danima oce sunce da udari po glavi :lol: :lol: :lol:

15. januara je bila hladovina i trezvenije se razmislja a na ovim toplim danima oce sunce da udari po glavi :lol: :lol: :lol:

mozda kod vas u pirot,mi ovde imamo i klimu :nanana:

15. januara je bila hladovina i trezvenije se razmislja a na ovim toplim danima oce sunce da udari po glavi :lol: :lol: :lol:

mozda kod vas u pirot,mi ovde imamo i klimu :nanana:

Auuu ala su otrovni ovi tenerasi iz kruga dvojke.....<_<

• UruK Hai, 2087 postova
  • Motocikl: ADV

@ hitman, @kepo, @zextreme

svaka čast vama AT-ovcima ,koji ste se rodili naučeni i navučeni na off 0takoje.gif, ja sam platio , a koliko vidim i dalje plaćam danak neiskustvu

I pored svih Kepovih upozorenja krenuo sam, da vidim šta se to dešava i mogu da kažem da sam video dosta toga što treba da ispravim u motoru i kod sebe za tu vrstu vožnje.... msm. znam da moram da popijem još nekoliko zezanja ... dok se ne uverziram

Sve se nosim mišlju da sam ipak trebao od nekog dapozajmim biciklicu (AT) za prvi off, ipak je ST , ozbiljan motor 1nanana.gif

Tebi dzaba kakavim god motorom da si krenuo!

:nanana: :nanana:

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja