barba ivo 2 Napisano Jun 14, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh i ja na forum. Zovem se Ivo, imam godina milion, vozim motore koju godinu manje. Nažalost, trenutno nemam motor, ali biće... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jun 15, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao! Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Jun 16, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se i ja javim, da nemaš samo jedan odgovor kumeeeeeee! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barba ivo 2 Napisano Jun 17, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan sale, imamo nešto zajedničko, ni ti ni ja trenutno nemamo motore( nešto tvrdo među nogama)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...