Vlada 2d 37 Napisano Jun 10, 2014 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim poznavaocima kineskih motora. Da li neko mozda zna gde mogu da se kupe delovi za ovaj motor, da se naruce iz kine, ili bilo kako. To je za drugara, pre svega ga interesuje filter ulja i vazduha. Prezadovoljan je motorm, ali ne moze nigde da nadje filtere za njega, pa ne zna sta da radi. Ja jedino sto sam nasao je ovaj njihov sajt: http://en.xingyue.co...motorcycle.html Ako neko zna bilo sta, bice od pomoci. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovica vl 15 Napisano Jun 10, 2014 U prolazu, 32 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: Transalp pd06 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam njihov skuter 150cm kupljen je kod NINEX leskovac i on je bio glavni uvoznik a u leskovac ima i VLADA INVEST uvoznik za kineske skutere pa proveri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Jun 10, 2014 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da probas i kod ovih: http://motori.hamachi.mk/index.php/en/moto/street-bike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 10, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Imas ispod pancevackog mosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano Jun 10, 2014 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Imas ispod pancevackog mosta. ime, neki broj? To neka prodavnica moto opreme, ili? Hvala na odogovorima, pokusacu sutra da nadjem nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano Jun 11, 2014 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Servis ispod Pancevackog mosta se zove "B&T - Nedeljkovic" Adresa - Bulevar Despota Stefana 115 Telefoni - 063/ 208-523 ; 011/ 3294-160. Cuo sam od drugara da su dosta neozbiljni, a izgleda da je u pravu. Ja sam jutros zvao, i rekli su da ce mi javiti u toku dana imaju li te filtere u magacinu, medjutim, nista mi jos uvek nisu javili. Na kraju mi je pomogao Majstor Djole, na Banjici kod Trosarine. Rekao je da moze da mi nabavi. (063 736 01 02, 061 62 88 257) Pa eto, mozda ce nekom pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daka955 0 Napisano Maj 19 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima masinu u delovims treba mi dekla menjaca 0694257139 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...