SQTR 636 Napisano Jun 7, 2014 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Cisto radi razmene iskustva oko ove nazovi "nove" dimenzije upisite se za pocetak. Nadam se da ce rezultirati u zajednickoj voznji, kafi ili..ko zna -beverlysta 2013 CB500x beli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Jun 7, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ipak u pitanju HONDA a ne HONA. A i mislim da je crosstourer V-4 mašina 1200ccm a ovo što si ti nabrojao mislim da je crossruner. Mislim, možda i grešim ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Jun 7, 2014 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni crosrunner. Crossrunner ima motor od vfr-a isto je V4. 800cc i 102hp. Dosta ozbiljniji i skuplji motor od NCX i CBX. Inace mene ovaj NC750X (i stariji nc700x) dosta privlaci. Na papiru izgleda kao pun pogodak. U praksi ne znam kakav je i voleo bih da se jave vlasnici i napisu utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Jun 7, 2014 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde nek bude "CROSSOVER". Svakakao tu spadaju pored navedenih i CROSSRUNNER i CROSSTOURER ali se prvenstveno misli na posedovanje motocikla koji je po malo i naked i enduro i gradski bajk i pristojan tourer.Ja bih ga preporucio ljudima koji imaju malo vremena za voznju a hteli bi da osete cari svega gore navedenog tokom, kratkog ili ne, uzivanja koje mogu da priuste. Cak i taj crossover moze znaciti prelazak sa grand skutera na pravi motor koji je krotkiji od drugih i koji prasta pocetnicke greske. Upravo to je cilj sto kaze bopk: da se jave vlasnici i podele iskustva. Ja hocu cim napravim prvu hiljadu.Do sad sam se bavio opremom, od sad cu koriscenjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Octobar 15, 2014 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko koje vlasnik nc750x da podeli iskustvo o motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Octobar 23, 2014 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da pitas Nenada u Hondi da te spoji s nekim od vlasnika.Ja sam cuo sve naj jedino me cudi sto je u servisu bilo 3 polupana kad sam svracao zadnji put.Ocigledno je povozan ali nije isto sto i BMW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...